Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe już się przyzwyczaiłam chyba, że codziennie jestem sama, zasypiam sama i najczęściej budzę się też sama...

A Stachu ok, już skacze, chyba sobie coś nadwyrężył, rzucają się z wysokich skoków na tyłki i może coś sobie naciągnąął. K. skakał z nimi w sobote, też się rzucał na tyłek i w niedziele ledwo się ruszał:)

i ja sie melduje :)
ssak przy cycku, michu spi. P. wlasnie wrocil. Michał widuje P. codziennie rano przez pol godz. Teskni za nim okropnie.
Moj dziec jedzie jutro na wycieczke :) chyba jestem bardziej podekscytowana od niego :hahaha:

wszystkie dni moglyby byc takie jak dzisiaj. aluśka grzeczna, Michu usmiechniety. cudnie :)

cafe fajnie, ze udaje Wam sie spedzac czas razem! po poludniu jestes zawsze w domu?

andzia czy juz mowilam, ze super z ta trampolina? :sofunny:

magda nie no nigdy nie wspominalas jak andzia ma fajnie z dzialka i z trampolina:sofunny:

super,ze dzieciaki grzeczne
a tej wiecznej rozlaki wspolczuje wam
u nas tez K duzo pracuje,ale jednak kolo 18 jest w domu
czasem oczywiscie pozniej a czasem wczesniej,wiadomo

a ja kolo 16 zbieram chlopakow i pozniej czas dla nich

andzia bidny K,kurde co on taki zalatany
tzn rozumiem wszsytko bardzo dobrze,ale musi tez pomyslec o sobie
a on z tych co wszsytko musza zrobic sami??

a zlobek super sprawa
decyzja bardzo dobra
cieszymy sie,ze nie zatrudnilismy niani-bo by pewnie siedziala z pokoju i uwazala,zeby sobie mlodzi krzywdy nie zrobili
a tam wybawieni,wytanczeni,rysuja,maluja,spiewaja,czytaja...jedzenie pyszne a to tez wazne,bo mam z glowy

andzia
Cafe cały czas męczy to PKP i do tego pozostali klienci. W dodatku jeden pracownik się zwolnił, wszedzie są terminy i musi to zrobi, bo jak zawali termin to nie bedzie kasy...i tak w kółko...

rozumiem,ale na dluzsza mete tak nie moze byc,bo sie bidok wykonczy
a ty z nim
mam nadzieje,ze niedlugo bedzie mogl wiecej odpoczywac

powiem ci,ze przemowilam K do rozumu
i juz nie bierze kazdej roboty,kazdego klienta
wiadomo,ze musi zapieprzac itd,to oczywiste,ale czasem warto po prostu troche odpuscic

Cześć laski!

Anouk bidoku, obyś nie cierpiała długo z tymi paluchami!

Cafe spokojnych snów, nabierz energii na kolejny dzień:Oczko:

Andzia K. strasznie sobie dużo nawalił... Podziwiam naprawdę... Żeby tylko w końcu odsapnął porządnie, bo się wykończy!
Prezencik w pełni zasłużony:D
Ciekawa jestem jak wypadnie jutrzejszy dzień w p-kolu. Daj znać:)

Magda no i dobrze zrobiłaś! Ja dzisiaj się powysilałam, a jak rano wrócę z pracy to i tak efektu nie będzie...
Ja też przeżywam Filipa wycieczkę, a on jakoś nie bardzo:Szok:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Przepraszam, że piszę tak strasznie chaotycznie... Nie wiem sama co się ze mną dzieje...
Ja też niestety wymagam zbyt wiele od Filipa. Nic nie potrafię na to poradzić:( Ale wcale nie wydaje mi się że przez to Filip jest bardziej samodzielny... Ostatnio oboje mamy chyba jakieś gorsze dni... Albo to ze mną jest coś nie tak!
Śpijcie dobrze dziewczyny:Całus:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei a kiedy ta wycieczka Filipa? Laski mają za tydzień, ale u nas w p-kolu maluchy zawsze jada z rodzicami. I średnio mi się to widzi, bo Maryśka ze mą będzie pewnie sierotą imprezy.
Lepszego samopoczucia:Całus:I lepszych dni:Całus:

Magda kiedy Ty masz imieniny? Dzisiaj? Wiem, że w zeszłym roku coś pokręciłyśmy i się pogubiłam

Dzień dobry :)) ja juz na nogach od 6 , ale czuje sie zadziwiająco dobrze ...Jula jeszcze kima wiec wykorzystuje okazję :)
Magda ciekawe jak Miskowi bedzie sie podobało na wycieczce :)) oby i dzisiaj Ala miała dobry dzien :) a z pracą i niewidzeniem sie smutno :( niestety takie czasy ...i tak jak piszesz jednak zawsze razem raźniej :)
Cafe nadstawiam tyłek ... LEJ :)) super , ze zadowolona jesteś ze żlobka :) i super , ze chłopaki sie tam odnaleźli :) a co do biznesów tonaprawde masz głowe nie od parady ...i matko ile Ty masz w sobie siły ... pozazdroscić tylko :)
Andziu mam nadzieję , ze u K sie wszystko wreszcie unormuje i pojedziecie na jakieś zasłuzone wakacje ^^ najlepiej sami ^^ . Pewnie dizś nie obejdzie sie w przedszkolu bez wzruszeń :)
Mei wszystko jest z Tobą ok , poprostu pewnie gorszy dzień :) i tak naprawde jestes mega dzielna i dobra , mądra mama :) a co do Filipa samodzielnosci to on naewno potrafi tylko lubi jak sie go wyręcza ( znam to z autopsji ) :)) głowa do góry !

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

andzia
Anouk
hej Andzia :D dziatwa juz wyprawiona ? kawy ? :)

kafka raaas:)

Dziatwa w p-kolu, ostatnio jężdża rowerami, zrobili przed p-kolem parking dla małych rowerków, więc dużo szycbiej nam to wszystko idzie:)

oooo to fajnie z tym parkingiem :)) widze , ze u Was bardzo prężnie działają :)) i nas ostatnio postawili 5 ławek z projektu ale kurfa w takich miejscach , ze nie wiem kto se tak kuna "przysiądzie " ....
:( nam tęskno bardzo do przedkola Juli :(( ale byle do wrzesnia ^^ znów ruszy ...

andzia
Anouk nie dziwie się, że tęsknicie za przedszkolem. A dlaczego Jula nie może chodzić?

przez te podwójne zapalenie płuc dostała taką dawke antybiotyków , ze jest mega wyjałowiona i lepiej , zeby unikała narazie skupisk ...a szczególnie własnie przedszkola , gdzie rodzice przyprowadzają dzieciaki z gilami po pas i cherlające ...

Anouk
andzia
Anouk nie dziwie się, że tęsknicie za przedszkolem. A dlaczego Jula nie może chodzić?

przez te podwójne zapalenie płuc dostała taką dawke antybiotyków , ze jest mega wyjałowiona i lepiej , zeby unikała narazie skupisk ...a szczególnie własnie przedszkola , gdzie rodzice przyprowadzają dzieciaki z gilami po pas i cherlające ...

Rozumiem. Szkoda, może chociaż na ostatnie 2 tygodnie czerwca ją puścisz, jest coraz cieplej to i chorych dzieci będzie coraz mniej.
Widziałam Twoją Dzuliettę na FB-śliczna dziewczynka::):