Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda ale słodka Alunia, taka malutka, a już takie świadome uśmiechy:Podziw:
Normalnie do schrupania:Podziw::Podziw::Podziw:

Gosia fajny pomysł z logopedią, teraz ponoć duże zapotrzebowanie na logopedów.
A za matmę podziwiam, ja jestem totalny antytalent matematyczny, po maturze spaliłam wszystkie zeszyty z matmy w wielkim ognisku:Oczko:

Popołudniu poszliśmy na trampolinę i Stasiu w ogóle na nią nie wchodził. Podejrzane to było, bo do tej pory były kłótnie kto ile skacze. W końcu się przyznał, że wczoraj jak skakał to kłuło go w klatce piersiowej, weszliśmy, chwilę poskakał i znowu go bolało::(:
Martwię się jak cholera, nie wiem co to może być...::(:
Był na tekwondo, jeździł rowerem, biegał, grał w piłę i nic mu nie było, a jak poskakał to od razu zaczęło go kłuć...

Hej laski,
booooooli jak cholera, spuchłam jak chomik i w ogóle jest do dupy::(:
Samo wyrwanie w porównaniu z poprzednim to pikuś, 15 minut i po strachu, nic nie czułam, bo dostalam 4 zastrzyki ze znieczuleniem. Trochę się namęczył, żeby ją wyciągnąć, bo mam długie i mocne korzenie, jak ciągnął, to az w ni\osie czułam chrupanie. No ale jak znieczulenie puściło to zaczęła się jazda, cały czas pluje krwią i ból jest nie do zniesienia::(:
Lekarz mówił też, że przez takie długie i mocne korzenie mogłam mieć problemy z zatokami...
Ech...

A tak w ogole to witam. cos nam umiera to forum :(

U nas nic nowego. No moze oprocz nowych umiejetnosci mojego mlodszego dziecka :) NAuczyla sie wczoraj robic baczka ustami, takie pierdziochy i tyle miala z tego radochy.
Nocki dalej do dupy. za to w dzien anioleczek.

Michu super, faza teraz na literki :) Leki bierze, katar troche mniejszy, ale co do sluchu to na razie nie widac poprawy. No, ale to za wczesnie.

JA dziisaj zaliczylam fryzjera, odrosty mialam koszmarne, od razu lepiej :)

Magda wcale a wcale nie byłam dzielna, trzęsłam się na fotelu jak galareta i kopałam nogami jak dzieciok:Nieśmiały:

Jesssuuu, niech się ten maj skończy, bo mamy tyle wydatków, że wymiękam. Urodziny Stacha, imieniny lasek, cała trójca brała cukiery do p-kola, Stachu co tydzień łazi gdzieś na urodziny-jutro znowu idzie, a jeszcze muszę na Dzień Mamy zrobić dwa plaki do p-kola:Padnięty:

Cafe kuruj się kochana:Całus:
Pewnie przemęczenie Cię dopadło, w miarę możliwości odpocznij w weekend.
Dobrze, że chociaz chłopaki ok.
Moje laski tez coś pokaszlują, pogoda porąbana, zwariować można. Myślałam, że z początkiem wiosny te choroby się pokończą, ale jakoś się to wszystko wciąz wleczę.

Dzwoniłam do tego chirurga, powiedział, że jeżeli ślina jest tylko podbarwiona krwią, a nie pluje skrzepami, to mam się niepokoić. Kazał łykać rutinoscorbin i z dnia na dzień powinno być lepiej. Oby:Padnięty:

witam sobotnio

andziajak tam,mocno boli?
pospalas w nocy?

magdaa u was jak nocka?

moja straasznie
tak sie wypocilam,ze chyba nigdy tak nie mialam
normalnie musialam sie przebierac
wlosy mokrusienkie
nie wiem co jest:(

K pojechal po motor....tak tak kupil sobie motor
zawsze marzyl i wlasnie spelnil to marzenie
zabral olka wiec nie jest zle
do szkoly lece na 11
mlodzi padli,bo wstali o 5:Szok:
to co oni wyrabiaja z tym porannym wstawaniem to tez jakas komedia
niedlugo o 4 beda wyspani

K. do 15-tej był w pracy, z dziećmi zrobiłam zakupy, posprzątałam mieszkanie, upiekłam plaka i jeszcze trawe na działce skosiłam::):
Ząb pobolewa, ale juz nie pluje krwią i jakoś daję radę na tabletkach przeciwbólowych.

Popołudniu Stasiu poszedł na urodziny, do mnie wpadły dwie kolezanki z dziećmi i posiedzieliśmy na działce. Laski miały koleżankę rówieśniczkę, a 11-miesięczną Blankę zamknęłyśmy w trampolinie, wrzuciłyśmy zabawki i przez godziną dziecka nie było::):

Cafe widziałam motor, wooow:) Szalyństwo. Fajnie móc spełniać swoje marzenia.
Jak w szkole? Też se zaraz wciągnę jakieś lody, a co:)
A ostatnio robiłam sama lody i powiem Wam, że całkiem całkiem. Przepis banalny:
1/2 litra kremówki-ubić
Osobno ubić 1 jajko z 1/2 szklanki cukru
połączyć i zamrozić
Jedne zrobiłąm śmietankowe, a do drugich dałam zblenderowane maliny