Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Magda Ty już nie cuduj z tą wagą i nie myśl o odchudzaniu, dwójka dzieci to najlepsza dieta.(Chyba, bo tak naprawde to nigdy nie miałam dwójki dzieci:Oczko:)
Ile masz na plusie? Pewnie nawet nie 10 kg?

Ty bylas grzeczna i w bonusie dostalas trzecie :hahaha:
Na plusie mam 13,5 kg jak na razie.
Ale startowalam z 3 kg nadwagi, wiec w sumie to juz 16,5 :lup:

Laski, moja normalna waga to 56/57 kg. To taka opcja kiedy latwo mi ja zachowac. Teraz waze 73 kg :lup: A jeszcze do konca troche.
Ja sie nie stresuje ta waga ciazowa, ale juz bym chciala pocwiczyc :)

A te kg poszly mi przede wszystkim w uda i lydki.

Nie mam ani jednego rozstepu, ale za to jakis gigantyczny cellulit. nie wiedzialam ,ze w ciazy mozna sie takiego nabawic :lup:

Magda ja miałam 72 jak rodziłam laski:D Ale byłam szprycha, teraz waże niewiele mniej:hahaha:
A o cellulicie w ogóle nie mów, ja mam go wsżedzie, już nawet na powiekach, po ciąży nie miałam rozstępów, za to teraz jak się spasłam mi wylazły, no i żyłki, żylaki czy jakkolwiek to zwał. Normalnie atrakcyjna jestem jak kupa gufna:Kiepsko:

andzia
Anilinka no powinno sie pic, ja generalnie pije tylko wode, ew. cole light, ale ostatnio mam z tym problem, latem pewnie bedzie łatwiej.
A Ty ile jestes juz na minusie? Jesz jakos specjalnie, liczysz kalorie czy jak?

A ja kiedys piłam tylko cole:Szok: bo Ł. tylko ją pił, więc i mi to pasowało, a teraz coli nie piłam juz z rok:) ale wcale za nią nie tęsknie jakoś....
a wode może zaczne pic? hmm... ale to bym musiała sie zmuszać, bo jej nie lubie, ale może lepsze dla organizmu jest takie nawadnianie...

A na minusie mam 27 kg.:Szok: teraz waże 60 kg. czuje się z tym mega zajebiście!
ale jeszcze tak z 2 kg. na luzie chciała bym zrzucić, bo ładniej brzmi 58 niż 60 :lol:

Nie jem nic specjalnego, a tym bardziej nie licze kalorii... po prostu nie mam za bardzo apetytu, jem głównie po to żeby nie paść z głodu....wczoraj np. na obiad zjadłam tylko 1 naleśnika i czułam się mega najedzona:) na kolacje zjadłam 2 kromeczki chleba(małego) z pasztetem i pomidorem + herbata :) więc moje menu jest jak najbardziej zwyczajne:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

cafe82
anielinka 27 kilo????w zyciu bym nie powiedziala
myslalam,ze z 15 zrzucilas
szooook

nooo, az mi wstyd :Nieśmiały:

pamiętam, jak w zeszłym roku się odchudzałyście i wtedy chciałyście zrzucić 2, 3, 5 kg. a ja chyba napisałam że 30 kg. bym musiała zrzucić żeby Wam dorównać:D no i stał się cud!
nigdy w życiu nie spodziewałam się tego, że jeszcze kiedyś będe taka szczupła!::):

anielinka
cafe82
anielinka 27 kilo????w zyciu bym nie powiedziala
myslalam,ze z 15 zrzucilas
szooook

nooo, az mi wstyd :Nieśmiały:

pamiętam, jak w zeszłym roku się odchudzałyście i wtedy chciałyście zrzucić 2, 3, 5 kg. a ja chyba napisałam że 30 kg. bym musiała zrzucić żeby Wam dorównać:D
nigdy w życiu nie spodziewałam się tego, że jeszcze kiedyś będe taka szczupła!::):

brawo naprawde brawo!
wiadomo jakim kosztem,ale fajnie,ze udalo sie i ze trzymasz ta wage
zazdroszcze bardzo i mam nadzieje,ze za pare miesiecy tez powiem wam,ze waze 65 kilo!

A o celulicie i rozstępach to ja nic nie wspominam :Histeria: co prawda widze że juz mi skóra zaczeła troche się "skórczać" bo na początku to wisiała na mnie jak na tym psie Shar Peiu....ale niestety jeszcze strasznie mi wisi na udach::(: ostatnio kupiłam 2 opakowanie kremu na rozstępy i cel. i smaruje się rano i wieczorem, ale szału niema:(

anielinka
andzia
A ja poszłąm przed chwilą do kibelka, a tu @? Tzn chyba nie @, bo ta powinnam dostać dopiero za 10 dni, więc co to? Jezu, już schizuje, ale nihdy w życiu nie miałam żadnych plamień między okresami:Histeria:

ooo ale zonk:Zakręcony: a może jednak dostałaś @? zawsze miałaś regularnie?
a może to przez te odchudzanie?

Zawsze miałam w maire regularnie.
I nie odchudzam się jakoś drastycznie, więc to nie na pewno przez to...
Nie wiem, ale już cykam:Kiepsko:

Polozylam juz gadzine spac, bo doslownie snul sie po chacie. W ogole to moj tato przyjechal i prawie do 18 zajmowal sie mlodym. Nie musze mowic jakie to odciazenie.
Ale ja w tym czasie nie lezalam tylko poprasowalam. Sterta pomalutku maleje.
Wlasnie wypilam prawie litr mojego koktajlu :lup: Korzystam poki moge :hahaha:

Anielinka 27 kg? I ja jestem pelna podziwu! Serio! Przynajmniej w tej sferze cala ta historia wyszla Ci na dobre :)