Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,
dzieciaki w przedszkolu, syskie cy, więc mam trochę luźniejszy dzień.
Wczorajsze popołudnie z Jagodą powinnam chyba przemilczeć, to co wyprawiali przechodzi ludzkie pojęcie:Histeria::Histeria::Histeria:
A dziś z rana leciałam do kwiaciarni po zamówione kwiatki i do p-kola z nimi. Zgarnęłam chłopców z sali, zaśpiewali pięknie sto lat i złożyli paniom życzenia:D

i ja witam

magdatrzymam ciagle kciuki zebyscie jeszcze tydzien wytrzymaly
a z bajek sie usmialam,u mnie to samo

andziasuper z butami
u nas zrobili sklep korneckiego,ale nie bylam

kurcze z tym dniem kobiet nie wiem sama
dzis moj tata odwozil olasa a tam chlopcy z czekoladami kwiatami
bylam pewna,ze trojka cos zorganizuje
jak bede go odbierac to cos kupie i juz

cafe82
andzia
Cafe no ja te kwiaty kupowałam jako trójka. I chyba nikt się nie wygryzł i nie przyniósł dodatkowo swoich.

no wlasnie

trudno kupie cos slodkiego i olek da,zeby nie bylo mu przykro
juz pytal mojego ojca dlaczego on nic nie ma dla pani sabinki,tata powiedzial,ze da pozniej

Szkoda, że jest taka kiepska organizacja. Moim zdaniem zawsze lepiej dać coś wspólnie:)

andzia
cafe82
andzia
Cafe no ja te kwiaty kupowałam jako trójka. I chyba nikt się nie wygryzł i nie przyniósł dodatkowo swoich.

no wlasnie

trudno kupie cos slodkiego i olek da,zeby nie bylo mu przykro
juz pytal mojego ojca dlaczego on nic nie ma dla pani sabinki,tata powiedzial,ze da pozniej

Szkoda, że jest taka kiepska organizacja. Moim zdaniem zawsze lepiej dać coś wspólnie:)

nie wiem
moze pani dostala tez cos od grupy
nie mam pojecia

hej
ciagle 2w1 :) Mowie Wam, ze znjac zycie to za tydzien wszystko sie uspokoi i donosze spokojnie :)
Nie mam jeszcze lozeczka, wiec mloda niech siedzi.
No, ale wczoraj skurcze troche podokuczaly. Zrobilam sobie kapiel, ale nic nie pomogla. Po nospie przeszlo. Takie widocznie mam mocniejsze przepowiadajace.

Za to w bonusie na dzien kobiet porzygalam dzisiaij rano :( Juz 2 m-ce mialam spokoj, a tu znowu. Bleee!
Dzisiaj jeszce odwiedzilam laboratorium, mam nadzieje, ze to juz ostatni raz.

Kurcze, Michałowi katar sie pogorszyl. mam nadzieje, ze chory nie bedzie.

Witam!

Amelka nadal w domu:Szok: ale kaszle jeszcze dosyć często i smary po pas, podejrzewam że i jutro zostanie, żeby wykurować sie do końca...wczoraj juz jej się taaak nudziło:Szok: chodziła i marudziła, że chce na dwór, że do babci itd.:Padnięty:

Andzia piekne życzenia :hahaha:
super że buty zakupione:) dla lasek juz masz coś upatrzone?
u nas pewnie te z jesieni będą dobre:) Amelce baaardzo wolno nóżki rosną...

Magda jak po ktg?

Cafe może w tym nowym p-kolu bedzie lepsza organizacja, co?
bo zdaje sie że w tym starym cos tam kiepsko było, tak?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

aaaaa, a jak sie rozpakuje to uwierzcie, ze bedziecie pierwsze, ktore sie o tym dowiedza :hahaha:
NAwet w nocy napisze smska, z gory ostrzegam :)

Andzia najpierw miksuje mleko z bananem, a potem dodaje lody i tez miksuje, ale juz nie tak mocno. Zaden cukier nie jest potrzebny, bo banan jest slodziutki. Ja wlasnie poza sezonem czesto robie sobie samo mleko z bananem. mmmm! Pychota :)

Super z butami dla Stasia. Jedno z glowy :)

Cafe ja tez dzisiaj nie wiedzialam cz cos Michalowi kupowac dla pan. Ale ja nawet nie znam ich, wiec nic nie kupilismy. Moze wlasnie rada rodzicow cos wymyslila.

No jakiś rozruch w końcu:)

Magda
zapomniałam pisac, że dobrze, iż KTG ok. A jak skurcze delikatne, nieregularne to jeszcze pochodzisz:)
DZięki za przepis, wypróbuje, ale dla dzieci, bo ja dietuje:D 2 kg udało mi się zrzucić, to kropla w morzu, ale od czegoś trzeba zacząć, przecież dycha z dnia na dzień nie zleci:)

Anielinka zdrówka dla Was!!!Ja za rada kolezanki podawałam Stasiowi przez 3 dni Pulneo, generalnie nie lubie mocniejszych leków, wole leczyć dłużej, a łagodniej, ale powiem Ci, że już po pierwszym dniu była poprawa,a po 3 dniach dziecko zdrowe. I u lasek tfu tu nic się nie rozwinęło, zrobiłąm im dwa razy inhalacje, daje Zyrtec i jest ok:)

I gratulacje dla bratowej. To ta od Julki?

anielinka
A ja wczoraj się dowiedziałam że nam się rodzina powiększy :yipi: moja bratowa jest w 7 tc.
za b. nie przepadam, ale dzieci kocham:) nawet nie swoje:Oczko:

Super! Gratulacje!!! Zawsze to fajnie jak w rodzinie kolejny maluszek sie pojawia :)

Pamietam jak Michal sie urodzil to rowno tydzien pozniej pol mojej rodziny z Koszalina sie zjechalo do moich rodzicow, zeby to uczcic. 2 siostry mojej mamy z rodzinami. Oczywiscie nas odwiedzili, ratami :)
U nas baaaaardzo wszyscy sie ciesza jak dzieciaczki sie rodza :)

hehe. szybciej zobaczyli mlodego niz t. i siostra P., ktorzy sa na miejscu :lup:

Magda wczoraj zjadłam kawałek tortu z Agą, więc nie zrezygnowałam całkiem, ale jem 5 posiłków dziennie, nie dojadam i nie obżeram się wieczorami. Wczoraj był tort, więc już bez kolaci. Największy problem mama z wypiciem 2 litrów wody, ledwo litra upycham. Mam nadzieje, że zapał mi tak szybko nie minie:Padnięty:

Andzia tak, tak ta od Julki:) innej nie mam:)
gratki za 2 kg na minusie! super!
a mi już dziś waga spadła, a wczoraj taka spanikowana byłam :lup:
powiem ci że ja wody prawie wogóle nie pije....w zasadzie ja baardzo mało pije, rano i wieczorem harbata, a w dzień kawa, jak jem obiad to zazwyczaj zapijam jakims sokiem i to tyle...wiem ,że własnie podczas dietowania powinno się pic wode, ale ja jakos nie lubie jej pić i nie pije:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif