Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
madzia na pewno te 2 tygodnie dacie z alka rade:Całus:

fajnie,ze rodzcie byli
i widze,ze michowi buty sie dostana,suuuper

a ja mialam straaaszny dzien
rano popedzilam do pracy
ale cos zle sie czylam,bylam na jednych zajeciach i w polowie kolejnego wykladu musialam sie zmyc
rzygalam w szkolnych kibelku
pozniej w parku w drodze do domu:sofunny:
ja kuzwa menel jakis,ale szlam i rzygalam
:sofunny:

w domu rzygalam chyba z 10 razy przez 5 godzin
na szczescie juz ok
wlasnie zajadam sucharki

to winsko mi pewnie zaszkodzilo,nie wiem
zjadlam przed wyjsciem kawalek 3bita i po nim sie zaczelo

Cafe przepraszam, ale tak się naśmiałam:smile_move::smile_move::smile_move: Zdrówka kochana, ale myślę, że to pewnie jakieś zatrucie:leeee: ehhh oby już było lepiej...

magda_79
Cafe super, ze tak fajnie spedziliscie wczoraj czas! Kurcze, teraz trafic na takich fajnych ludzi to ciezko.
MAm nadzieje, ze nie zanudzilas sie w szkole :)

Mei jak Filippo?

Anielinka jak po obiadku????

Gosia hop hop? Za szafe sie zabralas czy co? :hahaha:

Ciekawe co tam u Andziowych?!

Magda ja dzisiaj na studiach... co prawda miałam zajęcia do 13, ale czekałam na P. i zostałam w Poznaniu... połaziłam trochę po sklepach...

Ale tu puchy!
My dzisiaj w biegu, wstaliśmy przed 8 ubraliśmy się pojechaliśmy do Leszna :lup: a potem do mamy na obiad urodzinowy :lup: i potem jeszcze do tesco :lup: wróciliśmy do domu o 18... Zjedliśmy kolacje, zrobiliśmy babeczki disneya bo znaleźliśmy z tymi kremami ale z autami, Kuba już wykąpany i chciałabym żeby już zasnął :Oczko:
Andziula jak tam udał się wypad??? Będzie jakaś pamiątka po tym romantycznym wyjeździe?? :Oczko:
Magda ty to codziennie tutaj powinnaś się meldować!! Bo się martwię jak Ciebie nie ma:(
Cafe ja jeszcze raz przepraszam za ten mój wczorajszy śmiech, ale coś mi to przypomniało:lup: Po oblewaniu matury umówiłam się w Poznaniu na drugi dzień z moim ówczesnym facetem :lup: Było bardzo romantycznie :lup: haftowałam pół dnia w parku obok pks-u:lup: Powiedziałam mu, że się strułam deserem :lup::smile_move:
Anielinka hop hop!!

Hej,
ja już w domu...nietety...
Jutro opiszę szczegóły, ale wypoczęta nie jestem ani trochę, nogi od łażenia tak mnie bolą, że masakra.
Poodpisuje jutro, rzuciała mi się tylko w oczy Cafe menelek-sorki kochana, ale poryczałam się ze śmiefchu, dosłownie:hahaha: Mam nadzieje, że juz się lepiej czujesz:Całus:

Aha, całą trójce odebrałam zasmaraną, Maryśka am do tego zdarty cały nochal, wygląda jak zabijaka::(:

Witajcie o nocnej porze!

Magda
dobrze, że rodzice zajęli się Miśkiem... Przestraszyłam się jak napisałaś o tych skurczach... Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli i Ala najwcześniej za 10 dni postanowi wyjść.

Cafe:sofunny: wiem, że nie powinnam, ale nie mogę:lol: Od razu przypomniałam sobie siebie w podobnej sytuacji:D
Wy jesteście mega towarzyscy. Wydaje mi się, że kto by Was nie odwiedził, to spotkanie wypadłoby zajebiście, bo Wy tworzycie świetną atmosferę:yes:

Gosia
intensywnie, cały dzień poza domem:) Fajnie tak czasem... Babeczki smakowały?

Andzia zdrówka dla dzieciaków! Czekam na szczegółowe relacje:D

Anielinka żyjesz? Jak tam nastroje?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Młody się trzyma, w piątek męczyły go chyba jakieś grubsze fochy i tyle. Jutro maszeruje do p-kola. Ja w końcu muszę odebrać swój dowód rejestracyjny, bo całkiem o nim zapomniałam i jeżdżę na tymczasowym:Nieśmiały: Najchętniej nic bym nie załatwiała i poszła spać, ale muszę jeszcze zarejestrować się na ten terapuls a tak mi się nie chce:Histeria:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witam!
A ja leże pod kołderką, zasmarkana, z bolącym gardłem i pękająca głową :Histeria:
Amelka też pokaszluje i to brzydko:Kiepsko: nie kaszle często, ale jak zakaszle to tak krtaniowo, rycząco:Szok: no i do tego katar...dziś puściłam do p-kola, bo tragedi nie ma, ale zobaczymy czy się to nie nasili....nie wiem co za gófno nam się przyplątało...

Cafe
sorki, ale i ja się uśmiałam z menelki :sofunny:
super że spotkanie udane!

Magda melduj się nam często!
mam nadzieje że Ala jeszcze troche posiedzi w brzuszku:Całus:
super że Miśkowi oberwało się od dziadków na buty:Oczko:

Andzia czekam na relacje z pobytu:)
jak dzieci? poszli do p-kola?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinkazdrowka dla was
i czekam na szczegoly piatkowego spotkania

a co do chorob to w tym przedszkolu pani na dzien dobry nam powiedziala,ze odsyla smarkajace i kaszlace dzieci do domu
wisi zreszta wieeeelka kartka na drzwiach
i bardzo dobrze
i mowila,ze dzieki temu malo dzieci chorowalo w tym roku
a poza tym jest fajna umiarkowana temperatura,bo w tamtym to byl upal

Joł menelki:lol:
Stacha mam w domu, bo kaszle i smara, laski mają trochę takiego urywającego kaszlu, więc poszły, jak się pogorszy to je zostawie w domu.
Wiem, że nie powinnam narzekac, ale zła jestem jak nie wiem, bo w piątek mieli już trochę kataru, a mama z siorką łaziły z nimi codziennie na plac zabaw, Stachu grał w piłkę na dworze itp. NIe jest to moim zdaniem mądre, bo przy kaszlu nie powinno się biegać po zimnych huśtawkach i szaleć w piłkę. Do tego Maryśka wywaliłą się na chodniku i ma caluteński nochal zdarty, a pamiętam doskonale jak mi mama wypominała, że nie potrafie jej dopilnować jak złamała sobie nochala.
Ech, to się wyżaliłam...

Cafe ale super z autem!!!
Fajnie, że nowe przedszkole zrobiło na Tobie pozytywne wrażenie:)

Mei dobrze, że się umówiłaś do alergologa, daleko masz do Karpacza?
A Filip taki fochmistrz jak zołzy, wczoraj po pół godzinie miałam ich dość, jęczały, wisiały na mnie, obłęd jakiś:Kiepsko:
Jak Ty się czujesz?

Anielinka zdrówka dla Amelki. Zaraz idę na bok

Magda leż i odpoczywaj ile sie da, niecha Alka jeszcze posiedzi i ciałka trochę nabierze:)

Cafe fajnie było::): Śniegu po pas, niestety na nartach nie pojeździłąm, bo stoki oblodzone i częściowo w piachu. W sobotę weszliśmy na Wielką Sowę, najwyższy szczyt Gór SOwich, łaziliśmy non stop 6 godzin, do dzisiaj czuje nogi. Wejście było ok, bo śnieg był twardy i zbity, ale schodziliśmy innym szlakiem, duuużo dłuższym, mniej uczęszczanym i co chwile zapadaliśmy się w śniegu, dosłownie po pas. W butach nam chlupało, byliśmy przemoczeni całkowiecie, ale fajnie było::):

andzia
Cafe fajnie było::): Śniegu po pas, niestety na nartach nie pojeździłąm, bo stoki oblodzone i częściowo w piachu. W sobotę weszliśmy na Wielką Sowę, najwyższy szczyt Gór SOwich, łaziliśmy non stop 6 godzin, do dzisiaj czuje nogi. Wejście było ok, bo śnieg był twardy i zbity, ale schodziliśmy innym szlakiem, duuużo dłuższym, mniej uczęszczanym i co chwile zapadaliśmy się w śniegu, dosłownie po pas. W butach nam chlupało, byliśmy przemoczeni całkowiecie, ale fajnie było::):

super!

a dzieciaki daly rade?
dziewczyny nie tesknily?