Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Madzia te śpioszki nie pobiły kombinezonu który kiedyś dała mi moja teściowa dla Kuby :lol: wyrzucaj od razu i już!
Andzia szkoda, że zołzy nadal nie chcą oglądać bajek:/ U nas od rana bajka musi być... a my możemy jeszcze trochę poleżeć zawsze;)
Mei współczuje Filipowych złości:/ Chociaż Kuba ostatnio też coraz mniej lubi dzielić się zabawkami:/

Rose ledwo nawalisz sobie pracy a już szczęśliwa:D Super, hehe:D Oby choróbsko nie wróciło...

Magda kokardo-motyle, hmmm? Rewelka:Oczko: Wystaw na all w dziale antyki PRL:lol: Szkoda, że niektórzy niby się starają a wychodzi taka klapa... Przecież wystarczyło by minimalnie więcej wysiłku, żeby kupić naprawdę coś normalnego i wcale nie droższego:Histeria: Moja mama kiedyś miała właśnie takie spojrzenie, że nie ważne w co dziecko jest ubrane, bo i tak zaraz pobrudzi i w ogóle i bardzo mi się dziwiła jak jakaś tam ciotka przyniosła mi śpiochy które "rosną z dzieckiem" a ja powiedziałam, że "na pewno mu je założę":D Na szczęście udało mi się zmienić jej podejście i zrozumiała w czym rzecz::):

Andzia
pewnie masz rację, że to tylko taki okres, bo u Filipa też bywa lepiej... Właśnie wczoraj myślałam o dziewczynach i Jagodzie, że one się tak fajnie razem bawią, a tu proszę:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Witajcie!

A ja dopiero teraz bo od rana lotam:Oczko: najpierw w robocie, póxniej przyleciałam, uszykowałam się i do p-kola pojecham na zebranie, trwało w sumie chyba z 5 min:Szok: chodziło o to że teraz za p-kole będziemy musieli płacić w 2-ch ratach, jedne za p-kole, drugie za wyżywienie...dali aneksy umowy do wypełnienia i finito....pojechałam dziś wkońcu swoim samochodem, nie jeżdziłam chyba z dobry miesiąc..ahh stęsniłam sie za jazdą hehe
a dzis rano do południa sypał śnieg:Szok: ale do 16 stopniał i były czarne drogi, więc było ok.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Gdzie wy się babury podziewacie?
Kuba właśnie zasnął... Jeszcze 5 minut temu miał tyle energii i uparcie twierdził, że spał w przedszkolu... myślałam, że jeszcze z godzinę posiedzi, a nawet dłużej, a on poszedł do P. przytulił się i po chwili spał...
Ja pod kocykiem bo coś mi zimno...
Magda jak tam ktg??
Anielinka hop hop!!
Rose a wy jak jest nieciekawa pogoda nie możecie skorzystać z sali gimnastycznej?
Andzia jak minął dzień?

Mei każde dziecko jest inne i nie ma co porównywać, Amelka też jest nieco "inna" ale już wylowałam z tym przyrównywaniem...
fajnie że poszłaś sobie do kina:)

Cafe
ale ten Twój mężol to zuch facet :D chyba musisz go tak częściej zostawiać :oczko:

Andzia ale miałaś "przygody" z dziewczynami:Szok:
szkoda że nadal bajkami nie są zainteresowane :(

Magda hehehe zajebiste śpiochy :lol:
posłuchaj się Mei, jeszcze fortune na nich zarobisz :hahaha:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Jestem!
Po KTG ok. Jak to gin pwoiedzial: dziecko jest w swietnej formie :)
Ale tyle sie tam wysiedzialam, ze juz odlatywalam.
Chcialam kupic mlodemu portki, ale ceny mnie powalily i wrocilam z bodziakami dla Alki :lup:

Mei ja juz tez nie porownuje Michała. Jest jaki jest. Wiele umie, ale ostatnio koncentruje sie na czym innym.
Filip np. zna i potrafi rzeczy, ktorych Michał nie umie :)

Cafe Brawo, brawo!!! Ciekawe jak jutro bedziesz sie czula.

gosia jak idzie pisanie? Jak Kuba po p-kolu?

Anielinka ale zebranie mielsicie. hahaha
Fajnie, ze juz smigasz autkiem :)

A nam chyba ktos dziecko podmienil. Michu ma jakis nadmiar energii i dzisiaj np. ani w p-kolu ani w ciagu 3,5h na hali u P. tego nie spozytkowal. Wrocil do domu i ciagle skakal i biegal. Bajki juz tez go nie interesuja, zadne ksiazki. Tylko rozrabianie, bieganie, wyglupianie sie. Normalnie nie nadazamy za nim.
Po p-kolu nie mozna go ubrac, bo musi zrobic pare rundek po szatni :lup:

Dla Was pewnie takie zachowanie to normalka, ale dla nas to mega nowosc :)

Gosia weźmiecie się, weźmiecie... Zobaczysz:) Najfajniej byłoby tak z zaskoczenia, bo w dzisiejszych czasach przy tych kosztach trochę trudno na świadome rodzicielstwo:/

Magda
same dobre wieści:D Super! Hehe Michał się rozbujał:Oczko:

Anielinka długą przerwę miałaś::): Ale pewnie fajnie wsiąść do swojego autka w końcu, co? Z zebraniem przesada:Szok: Takie wiadomości to spokojnie pani mogła każdemu z osobna powiedzieć...

Cafe uuu ciekawe czy jutro Cię zakwasiory dopadną:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

My pojechaliśmy przed 18-tą po Stasia i wróciliśmy przed 21-wsza. Laski od 5.30 na nogach, więc padły dość szybko, mam nadzieje, że pośpią jutro dłużej.
Jutro kolega Stasia miał przyjechac do nas, ale namówioli nas, żeby jednak Stasiu pojechał znów do niego. Chłopaki się super bawili, byli grzeczni, a młodszy brat kolegi jest u babci na wakacjach, więc maja luzik. No i chyba Stasiu pojedzie, a Szymek przyjedzie do nas w środe.

Magda bardzo się ciesze z dobrych więsci:Całus:
Innych się zresztą nie spodziewałam.
A Michał nadrabia "grzeczny" czas. Was to chyba cieszy, więc luzik:lol:

Cafe nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze tego orbiterka. Długo jeździłaś, żeby to 200 kcal zrzucić?

Gosia
jak to nie wiesz kiedy? Męża do wyra i do roboty:lol: Jak się zdecydujesz to przysięgam, że nie będę Ci wróżyć mnogiej ciąży:)

Anielinka
ale zebranie, ło matko. U nas o aneksach wisi karteczka na korytarzu i każdy musiał iść do sekretariatu podpisać.
A w ogóle to dobrze, ze mi przypomniałaś, bo do dzisiaj musze zapłacić p-kole

Mei ja bym chętnie obejrzała "W ciemności". Mam kilka fajnych filmów pościągancyh ale nie mamy kiedy do nich zasiasć.
Byliście na rowerze? Mnie laski codziennie męczą o rower, dzisiaj łaziłyśmy 2 razy po godzinie, ale je takie zwykłę spacerowanie nudzi

Ja tez kupiłąm Stasiowi te spodnie i jeszcze dodatkowo dwiepary podobnych materiałowych też za 39,30, własnie z taką gumą. I zawsze w h&m kupuje mu takie niby rurki, które wyglądają jak dżinsy szare, czarne, brązowe. Też za 39,90. Dżinsy dla Stacha kosztują ok. 100 zł, jak dla mnie porażka. Z nim jest dodatkowo taki problem, że najbardziej lubi spodnie na gumie, nie znosi rozporków