Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe no niby mogłam, ale nie dałam. Jak miały sraczki i siedziały 3 tyg. w domu to naprawde nei było źle, ale teraz są wyraźnie znudzone. Musze jakoś zaplanowac kolejne dni, żeby nam sie nie nudziło. Jutro wybywamy na cały dzień do bsabci na pączki-fajnie jakby można wziać sanki, bo tam super tereny. W przyszłym tygodniu Stasiu jedzie na nocke do kolegi, a później ten kolega do nas. w weekend znajomi namawiają nas na kino z dziećmi, ale w ogóle nie jestem przekonana do zołzów w kinie

Właśnie wróciłam... Porobiłam już opłaty za to auto... Pogoda i u nas wstrętna. Pada śnieg z deszczem i wieje. Ze śniegu który spadł wczoraj zrobiła się chlapa:Kiepsko: Spadam zaraz po młodego a później może do siostry sobie pójdziemy...

Andzia fajne plany macie:yes: Oby laskom humory dopisały! Podziwiam Cię, że zdecydowałaś się zostawić je na te ferie w domu... Ja bym pewnie je odprowadzała...

Cafe
fajne to autko:yes: Nie wiem które z tych które podawałaś jest najlepsze, bo się nie znam:P Dobrze, że masz K. który Ci doradzi i pomorze...::):
Trzymam kciuki za rozmowę w p-kolu!

Rose
kurde naprawdę kicha z tym dachem:/

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

cafe82
mei uuu to pare dobrych stowek poplynelo,co?
ja wlasnie boje sie drugiego auta
i tak potrzebujemy,bo ten K pracowy to juz taki trup
ale jak pomysle,ze trzeba bedzie oplacac i wlewac do niego to mi slabo
pewnie przesadzam

Koszty utrzymania auta są masakryczne, ale jesli jest niezbędne albo jeździsz od czasu do czasu to nie jest tak źle. :Oczko: Wczoraj po za kasą na prezent, G. zatankował mi caly zbiornik :yipi: Ja jak jade na cpn to mnie szlag trafia, bo płacisz 50 zł i za kilka dni nie ma paliwa ::/: Wiosna przerzucam się na rower do pracy.

ROSE666
cafe82
mei uuu to pare dobrych stowek poplynelo,co?
ja wlasnie boje sie drugiego auta
i tak potrzebujemy,bo ten K pracowy to juz taki trup
ale jak pomysle,ze trzeba bedzie oplacac i wlewac do niego to mi slabo
pewnie przesadzam

Koszty utrzymania auta są masakryczne, ale jesli jest niezbędne albo jeździsz od czasu do czasu to nie jest tak źle. :Oczko: Wczoraj po za kasą na prezent, G. zatankował mi caly zbiornik :yipi: Ja jak jade na cpn to mnie szlag trafia, bo płacisz 50 zł i za kilka dni nie ma paliwa ::/: Wiosna przerzucam się na rower do pracy.

Cafe wcale nie przesadzasz :Kiepsko:
opłaty jeszcze ok, jakoś można je przezyć...ale kur....ja tak jak Rose, jak jade na cpn to mnie szlag trafia, też tankuje po 50 zł. ale akurat mi to staracza na cały tydzień, bo mało mi pali, ale i tak ceny paliw kosmiczne :Zły:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif