Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

troche sie bawie
ale ogolnie zajmuja sie soba
jezdza juz autami
wczoraj pol dnia siedzieli w namiocie
poza tym maja ulubiona taka wielka wywrote i wlaza na nia i sie woza

a co do pieluch to pewnie,ze maja czas,ale chciaabym sprobowac wysadzac ich chociaz rano,bo do 12 to oni wala po 3-4 kupy na glowe:Szok:
i od razu na kibelek bede sadzac,nie usmiecha mi sie mycie nocnikow co chwile

cafe82
troche sie bawie
ale ogolnie zajmuja sie soba
jezdza juz autami
wczoraj pol dnia siedzieli w namiocie
poza tym maja ulubiona taka wielka wywrote i wlaza na nia i sie woza

a co do pieluch to pewnie,ze maja czas,ale chciaabym sprobowac wysadzac ich chociaz rano,bo do 12 to oni wala po 3-4 kupy na glowe:Szok:
i od razu na kibelek bede sadzac,nie usmiecha mi sie mycie nocnikow co chwile

Ja bym na początek spróbowałqa z nocnikami, chyba, ze masz dwa kible w domu. Moge się założyć, że będą srać i sikac w tym samym czasie. U mnie tak jest do tej pory, jedna sidzi na tronie, a druga pod drzwiami odstawia lamenty, bo jej się też chce kupe.Ja odstawiłam nocniki jak już na dobre zajarzyły o co chodzi w sikaniu, bo same zaczęły wylewac siki do ubikacji itp.

cafe82
moze i masz racje
z olkiem od razu byl kibel
i jakos nie na reke mi latanie z tymi nocnikami
sprobuje
nie łudze sie,ze zaczaja ale sprobuje
olek mial 2 lata ponad jak zaczal jarzyc:Szok:

Ja bym jeszcze poczekała, laski też miały dwa lata jak zaczeły chodzić bez pieluchy. Oni sa jeszcze malutcy poza tym teraz zima, wiec mało sprzyjające warunki

Dzień dobry:D

Cafe PRZEPIĘKNE MIESZKANKO:Podziw: Ale zazdraszczam:yes: Nie mogę się napatrzeć... ::):

Andzia
zdrówka dla K. Może się bidny czymś tylko struł? Ale za to jakie walentynki miałaś fajne:D

Magda
jaki telewizor sobie kupiliście?
Fajnie, że Michu zadowolony. A Ty się biedna martwiłaś niepotrzebnie:)

Rose współczuję czekającej Was naprawy dachu:Histeria: Może te zacieki dałoby się zmyć taką gąbeczką specjalną?
Zdrówka dla Ciebie!

Anielinka co to za babeczki z autami? Możesz mi też powiedzieć?:D Nie doczytałam...

Justynka gratulacje dla Julka!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Dziewczyny autkiem się jeździ zarąbiście! Jeszcze do mnie nie dociera, że to moje i w ogóle ale jak jechałam do pracy to mało się nie poryczałam ze szczęścia:lup: Nie umiem go trochę wyczuć i nim ruszać. Często mi gaśnie, więc na światłach jak ktoś za mną stoi to ma przerąbane:Oczko: Nigdy nie miałam tego problemu, ale co tam:D
Wczoraj był dzień babci i dziadka w p-kolu. Młody był chyba największą sierotą::(: Nic nie zaśpiewał, wiersza nie powiedział i nawet nie tańczył:Histeria: Mówię Wam, masakra... Wiem, że znał piosenki a wierszyk przecież sama z nim ćwiczyłam:/ No cóż... Może się jeszcze wyrobi... Była moja mama i rodzice P. też przyszli. Ogólnie było bardzo fajnie:)

Witam :lol:

Ledwo żyję....całą noc znowy chyrlałam......mam mega sińce pod oczami i smary na km. :Kiepsko: Do tego głowa pęka.

Cafe tez mam zasikaną deską non stop, czasem pralkę albo podłogę :lup: Mi sie wydaje, ze chłopcy za mali są na wysadzanie.

Andzia fajnie, ze poimprezowałyście.

Co do sprzatania kuchni to i u mnie tam zawsze jest bałagan. Marcel sam sobie wyciąga talerzyki, łyżeczki i zanosi brudne do zlewu. Problem w tym, ze on do wszystkiego potzrebuje czysty talerzyk, czystą miseczkę, szklaneczkę , łżeczkę....zmywarka chodzi, jak u 6 osobowej rodziny.

cafe82
Mei
Cafe ja już na łazienkę nie mogę patrzeć. Zwłaszcza na ten kurz który wszędzie osiada:Kiepsko: A Filipa najczęściej sadzam na deskę więc chociaż nie osikuje.

a olas sam sika
i nie zawsze podnosi klape a raczej prawie nigdy:Szok:

co tam u was?
smigasz autem?

U mnie osikana klapa i podłoga:Padnięty:
I mam takie głupie płytki na podłodze, że jak kapnie woda to od razu zosatją mega zacieki:Padnięty:

Mei super z autkiem, na pewno niedługo dojdziesz do wprawy i będziesz tych wszystkich cwaniaków zostawiać na światłach:lol:

Co do Filipa to się nie przejmuj, moja Maryśka największa cwaniara, jakby mogła to by nas z butami sprzedała, a na jasełkach też była największą sierotką. Na dniu babci już pięknie występowała, może przez to, że mnie nie było?

andzia
cafe82
Mei
Cafe ja już na łazienkę nie mogę patrzeć. Zwłaszcza na ten kurz który wszędzie osiada:Kiepsko: A Filipa najczęściej sadzam na deskę więc chociaż nie osikuje.

a olas sam sika

co tam u was?
smigasz autem?

I mam takie głupie płytki na podłodze, że jak kapnie woda to od razu zosatją mega zacieki:Padnięty:

My mamy takie głupie w kuchni... No podłoga tam przez to wygląda jak w chlewie:/

Mei
andzia
cafe82

a olas sam sika

co tam u was?
smigasz autem?

My mamy takie głupie w kuchni... No podłoga tam przez to wygląda jak w chlewie:/

My mamy takie same.... Co podłogę umyje to i tak za chwile wygląda tak samo....