Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

hello
Dzisiaj wstalam w dobrym humorze. Musi byc dobrze z młoda i koniec. Nie ma innej opcji :)
Młody od rana tez usmiechniety. Szczesliwy, bo wczoraj szalal z moimi rodzicami, a potem z P. JAk wrocilam to tak sie wydurniali, ze troche mi czasu zeszlo, zeby go ogarnac do spania :lup:

U nas dzisiaj w nocy tez popadalo i P. jak tylko wroci to bierze Michała na sanki. Co prawda juz bedzie ciemno, ale i tak pewnie super sie pobawia.

andzia0 dzieciaki w strojach zajebiscie wygladaja. Szyte jak na nich! A dziewczyny sie nie klocily ktora ma byc pingwinkiem a ktora piratem???
Z impreza zajebiscie!!! Nam tez sie pourywaly kontakty :( Poza tym z P. jestesmy dosyc krotko razem i raczej kazde z nas ma swoich znajomych.

Cafe bedzie dobrze z testem. Moze nie bedzie 5, ale na pewno do przodu. Dzisiaj wyniki beda?
Lampa fajnie by pewnie pasowala do Waszych scian, co?
Trzymam kciuki, zeby jednak udalo sie naprawic okulary Olka.

Anielinka i ja nie rozumiem, ze Ci przykro, ze Amelka poszla do p-kola. Ja tylko czekam na poniedzialek, zeby wyslac tam Michała :lup: Chociaz ostatnio nie moge narzekac, fajnie nam razem w domu. Młody nie marudzi, jest przesmieszny.

Dzisiaj przenosilam jego stolik do duzego pokoju i jak tylko zobaczyl to biegiem lecial: mamusiu, nie nies sama, pomoge Ci :))))

Mei siedz siedz przy kompie i pisz z nami :) Ja tez jak juz usiade to sie oderwac nie moge :lup:

Gosia dobrze, ze Kuba juz lepiej! Bedzie w domu przez ferie??

A Michał pije ciagle codziennie rano 330ml + 11 miarek Bebiko. I baaardzo mi to pasuje, bo przed p-kolem wypije tyle i nie odzie glodny. A jak jeste w domu to dopiero po 2h je sniadanie.

A poza tym nie pije wiecej mleka, ale codziennie wieczorem zjada miche owsiany na melku zwyklym i czesto je twarozek, wiec nabialu mu nie brakuje.

Za to nie cierpi kakao :)

magda szkieletorek suuuper
do ciebie podobny na tych zdjeciach
i brawo za pozytywne nastawienie,tak trzymaj:Całus:

a mi udalo sie kupic regal expedit bialy plus komode nowe za 430zeta i to od babki z ostrowa:lol:
w ikei taki zestaw to prawie 560 zeta
jakies male uszkodzenie jest na tym regale ale prawie nie widac

bez szalu ale mamy juz 2 regaly expedita te male
do tego ten komplet i bedzie dobrze

a bedziemy sie rozgladac za jakimis konkretnymi meblami

no troche porobilismy
i wiecie co okzalo sie,ze okularki pani naprawila na miejscu i to na friko,w ramach reklamacji,ufff kamien z serca
a w galerii w dwoch miejscach powiedzieli,ze nie da rady:Szok:

K pojechal po te meble i jakies sprawy jeszcze zalatwic
mlodzi za chwile ida do spania,bo nie spali dzisiaj
a olek dostaje juz na leb a ja z nim
to tyle

anielinka
Cafe no super ze udało sie kupic taniej mebelki i to jeszcze z Ostrowa, ty to masz nosa do zakupów :Oczko:
te regały do pokoju chłopców???

tak do chlopcow
ciesze sie,ze bo nie trzeba jechac
K za bardzo nie ma teraz czasu,poza tym oczywiscie nie mamy co zroibic z dzieciakami a i jakas dobra stowka w kieszeni za samo paliwo na dojazd do wrocka
a i juz jutro wreszcie ogarne ten ich pokoj

cafe82
anielinka
Cafe no super ze udało sie kupic taniej mebelki i to jeszcze z Ostrowa, ty to masz nosa do zakupów :Oczko:

tak do chlopcow
K za bardzo nie ma teraz czasu,poza tym oczywiscie nie mamy co zroibic z dzieciakami a i jakas dobra stowka w kieszeni za samo paliwo na dojazd do wrocka

No jednym słowem super, wszystko na plus :great:

no i fajnie że udało się okularki naprawić, a jednak mozna? mozna! co za ludzie w tych galeriach...wrr

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
cafe82
anielinka

tak do chlopcow

No jednym słowem super, wszystko na plus :great:

no i fajnie że udało się okularki naprawić, a jednak mozna? mozna! co za ludzie w tych galeriach...wrr

kazdy pierdzieli cos innego
jak zawsze i wszedzie
co czlowiek to opinia

Cafe ale masz szzcescie do rzeczy na all. Ale pewnie tez i cierpliwosc w poszukiwaniach :)
Super z okularkami!!! Kurcze, fajna babka.
Rob, rob ten pokoj chlopakow, bo az mnie sciska tak chcialabym juz foty ogladac :) A wiesz, ze ciezarnej sie nie odmawia :hahaha:

Anielinka jak Amelka po przedszkolu? Zadowolona?

Andzia jak Twoi msli imprezowicze?

Hej,
my mieliśmy niespodziewanie fajny dzień.
Kolezanka nagrywała dzisiaj w p-kolu balik, głównie w grupie Stasia, ale maluszki też no i zaprosiła nas popołudniu na ogląanie filmu. Zabraliśmy ze sobą sanki, zrobiliśmy dzieciakom kulig-frajdy co niemiara, chociaż zimno było i wiało. A potem obejrzeliśmy film, zabawe miały dzieciaki super, fajne konkursy, tańce itp., nauczycielki też były poprzebierane:Oczko: I dzieciaki wyglądały super i super się bawiły. Wróciliśmy wieczorem, dziatwa do łóżek, a ja właśnie zwalczyłam mój everest:Padnięty:

Cafe Ty to masz szczęście do takich "promocji". Super:great:
I czekam z niecierpliwoscią na te foty!!
I super wiadomości z okularami!!!

Magda uśmiałam się z kunia:lol: Fajnie, ze Michał miał trochę frajdy, trzeba korzystać, bo nie wiadomo jak długo ten śnieg będzie.
I bardzo mnie cieszy Twoje pozytywne nastawienie!!!

Gosia samych dobrych wieści na kontroli!!!

Cafe laski piły do tej pory mleko tylko rano-240 ml. Przez ponad 3 tygodnie podczas akcji sraczka-rzygaczka przestałam im dawać, najpierw się buntowały, a potem zapomniały. I nie piją. Podejrzewam, że gdybym im zrobiła to by wychlały, ale w sumie cieszę się, że się oduczyły, bo one nadal piły z butli.
Kakaa nie lubią, ale jedzą jogurty, piją maślankę itp