Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
andzia
Magda miałam jeszcze pisać, strasznie Ci zazdroszcze, że przed Tobą jeszcze dwie części Milenium. Ja nadal jestem pod ogromnym wrażeniem tych ksiązek i boje się, ze cokolwiek bym teraz nie czytała to nic już mi się tak nie spodoba:)

hehe. Moze mamie uda sie dzisiaj podejchac i mi podrzucic :) Wciagnelam ta I czesc. Nie moglam sie opanowac. Czyta sie w kazdym mmencie super,zero nudy. Juz tylko czekam na kolejne :)

I część jest jeszcze lepsza!!!

andzia
magda_79
Andzia o wlasnie taka posciel szukam!!! hehe. One tez sa dosyc drogie, co?

Cenowo chyba podobnie do Gluecka, może troszkę droższe.
Ja bym się pokusiła o używaną, powiem Ci, że nasza mnóstwo razy prana, a wygląda jak nowa. A na początku i tak chcesz używac śpiworków, co?

Wlasnie zrobilismy akcje i sprawdzilismy co mamy i w jakim rozmiarze. I mamy wypelnienia Glucka wlasnie w tym rozmiarze i ta posciel jedna Glucka jest jeszcze ok. Przescieradla sa, wiec skusze sie jednak na poszewki te co Ty masz :)
Odgapie od Was, ok?
Same poszewki kosztuja nowe 85 zl, wiec spokojnie :)
P. jak zobaczyl to tez przyznal, ze zupelnie inne te wszystkie posciele i sie napalil.

DZIEKI!!!

magda_79
andzia
magda_79
Andzia o wlasnie taka posciel szukam!!! hehe. One tez sa dosyc drogie, co?

Ja bym się pokusiła o używaną, powiem Ci, że nasza mnóstwo razy prana, a wygląda jak nowa. A na początku i tak chcesz używac śpiworków, co?

Wlasnie zrobilismy akcje i sprawdzilismy co mamy i w jakim rozmiarze. I mamy wypelnienia Glucka wlasnie w tym rozmiarze i ta posciel jedna Glucka jest jeszcze ok. Przescieradla sa, wiec skusze sie jednak na poszewki te co Ty masz :)
Odgapie od Was, ok?
P. jak zobaczyl to tez przyznal, ze zupelnie inne te wszystkie posciele i sie napalil.

DZIEKI!!!

Polecam się:)
Ja mam do nich właśnie ochraniacz i śpiworek, ale już większy.
Kojarzyłam,że macie pomarańczowe ściany u Michała w pokoju, więc na pewno będzie fajnie pasowac:)

anielinka
magda_79
Anielinka taka w tym stylu mialam dla Michała. Ale to byla posciel Glucka i ciezko mi bylo dostac na zmiane. Pzoa tym ceny kosmos. Teraz sama nie wiem czego chce. Niby koloru, ale nie bardzo pstrokate :lup:

:hahaha:

Ceny pościeli Feretti jeszcze większy kosmos:/

No mega kosmos. I na pewno bym nie kupila jakbym nie miala wypelnienia akurat w tym rozmiarze i w miare poscieli na zmiane.
A tak to znalazlam za 76 zl z przesylka :)
I jakosc na pewno zjaebista.

andzia
magda_79
andzia

Odgapie od Was, ok?

DZIEKI!!!

Polecam się:)
Ja mam do nich właśnie ochraniacz i śpiworek, ale już większy.
Kojarzyłam,że macie pomarańczowe ściany u Michała w pokoju, więc na pewno będzie fajnie pasowac:)

Wlasciwie wszystkie wzory ich mi sie podobaja :lup:

A kolor scian u Miśka juz żolty :)

Cafe a patrzyłąs w Ikei na tą serię STUVA? Mozna naprawde fajnie pokompletować różne elemnty.

ANielinka biedna Amelka. Ja bym się wstrzymała z dyżurem, może to wirus i do jutra przejdzie. Najważniejsze żeby dużo piła, nawet jeżeli zaraz to zwróci.
Moje laski za Chiny nie chciały pić Orsalitu i innych elektrolitów(chyba ze 3 wypróbowałam) i lekarz zalecił dodawać do wody po troszku soli i sody oczyszczonej, żeby na bieżąco uzupełniać elektrolity
Zdrówka!!!

W poniedziałki i środy Stasiu ma angielski i musimy z dziewczynami czekać na niego w szatni ok. 15 minut. Humory laski mają różne, nie wiedziałam jak będzie po tak długiej przerwie i wzięłam im dosłownie po 2 krakersy, żeby się nie nudziły. Okazało się jednak, że z powodu małej ilości dzieci Stasiu był wcześniej na ang i zszedł do szatni jak laski zjadały ostatniego krakersa. I zrobił mi taką wojnę, że dla niego nie ma, że głowa mała. Cał adome do domu foch, w międzyczasie kopnął dość mocno Maryśke, cały czas pyskował, po powrocie do domu nic lepiej. Z początku mu wytłumaczyłam dlaczego wzięłam krakersy tylko dla lasek i że dla niego mam tez w domu(jakby nie wiem o co chodziło i jakby nie wiem jak on te pieprzone krakersy uwielbiał) a potem po prostu przestałam się do niego odzywać. I ma do teraz focha, siedzi zamknięty w pokoju i co chwile tylko słysze głupie odzywki min. że dziewczyny są najgorszymi członkami naszej rodziny...
No brak mi sił na niego ostatnio. Staramy się jak możemy zapewnić mu jak najwięcej atrakcji, K. w zeszłym tygodniu codziennie brał go na lodowisko, tłumaczymy, prosimy, nie wiem czy ma jakiś kryzys czy co, ale wymiękam normalnie!!!

Sorki za ten bełkot, ale jestem taka:Wściekły:, że zaraz wybuchne.
Na szczęście laski w super humorach, widać, że bardzo tęskniły za przedszkolem

Anielinka oj chyba jakis wirus Was dopadl. Zdrowka dla bidulki i tez jestem zdania, ze nie ma co jechac na dyzur, bo nic nowego nie wymysla, a jeszcze bardziej sie rozlozy. Niech duuuuzo pije i bedzie ok!

Andzia wspolczuje akcji ze Stasiem. Ja bym dala kare i niech siedzi, bo jak widac te atrakcje nic pozytywnie na niego nie wplywaja. Ale wiem, ze latwo radzic, a w domu rece opadaja. Cierpliwosci!

Posciel kupiona :) Od razu wzielam tez 1 przescieradlo. Cena taka jak innych, a w jednej przesylce. Juz sie nie moge jej doczekac.

Moi rodzice nas odwiedzili. Bardzo mnie zaskoczyli. Chyba przezyli to, ze nie mogli byc dzisiaj na Dniu Babci i Dziadka i stwierdzili, ze chociaz nas odwiedza. Fajnie, bo tak sie snulismy z mlodym. Mlody dostal kolejna ciuchciedo kolekcji, wiec przeszczesliwy :)
Obzarlm sie slodyczy i tyle tego.
Za godzine P bedzie :)

Upieklam na obiad 8 palek i Michał ze wszystkich zjadl miecho, a ja poobgryzalam kosci :lup:

magda_79
Posciel kupiona :) Od razu wzielam tez 1 przescieradlo. Cena taka jak innych, a w jednej przesylce. Juz sie nie moge jej doczekac.

Moi rodzice nas odwiedzili. Bardzo mnie zaskoczyli. Chyba przezyli to, ze nie mogli byc dzisiaj na Dniu Babci i Dziadka i stwierdzili, ze chociaz nas odwiedza. Fajnie, bo tak sie snulismy z mlodym. Mlody dostal kolejna ciuchciedo kolekcji, wiec przeszczesliwy :)

Upieklam na obiad 8 palek i Michał ze wszystkich zjadl miecho, a ja poobgryzalam kosci :lup:

No to dla P. nic nie zostało:hahaha: no chyba że same kostki:Oczko:

Fajnie że rodzice Was odwiedzili...zawsze to mieliście towarzystwo...i to miłe:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda_79

Włączył się syndrom wicia gniazda:)

Ale Michał ma spust.
Moje laski uwielbiają obcyckiwac kości, nieważne czy pieczone czy gotowane mięcho.
W p-kolu pani im robi często zdjęcia na zajęciach i później są wystawione i można zamawiać. I się uśmiałam jak ostatnio zobaczyłam zdjecie jak obie siedzą przy stoliku podczas obiadu i mają kości od kuraka w buzi:)