Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Andzia dokładnie, dla uczczenia:D Było już naprawdę ciężko, bo wojna między tymi dziadami trwała już bez przerwy:Szok:

Cafe nie pomogę. My mamy taką malutką pralkę... Wy powinnyście z Andzią kupić sobie takie przemysłowe:lol: Ale tak na poważnie, to faktycznie bardzo dużo tego schodzi... Jak tak sobie pomyślę ile to prądu, wody, chemii i ile na to kasy idzie:Histeria: Nie wspominając już o wszystkim innym::(:
A siostra, dziękuję, jest bardzo osłabiona... Ma bardzo uważać na nogę. Myślę, że jeszcze długo będzie dochodziła do siebie. Zobaczymy. Mam nadzieję, że wszystko jej się ładnie pozrasta i nie będzie już miała problemów z chodzeniem::):

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe ja mam pralkę firmy Hoover, ma 5 lat i spisuje się super, raz tylko była naprawiana, bo wyświetlacz nawalał, ale to było jeszcze na gwarancji. Dodam, że nie używam żadnych Calgonów i innych cudów.
Mi się marzy suszarka, ale nie mam gdze jej wstawić

Mei przemysłowa:hahaha:
Ja staram się pralkę i zmywarke właczać na tańszej taryfie, czyli na noc albo od 13-15, zawsze to spora oszczędność
I życzę siorce szybkiego powrotu do formy

cafe82
pamietacie jak andzia pisala,ze dzien zaczyna od przestawiania kanapy itd
no ja pierdole mnie to tez czeka
mlodzi wchodza wszedzie!

ło matko współczuje:Histeria:
Laski były mniej więcej w wieku chłopaków jak tą kanapę przesuwałam.
U nas dodatkowo jeden bok nachodził po okno, więc małpy notorycznie właziły na parapet.
NIe wiem jak Wasza, ale nasza kanapa waży ponad 200kg, miałam łapy jak Pudzian

cafe82
tez na noc wlaczam zmyware
ale w dzien jeszcze jedna tez
a pralke roznie ale z reguly rano i wieczorem:Szok:
ale czesciej chodzi ten krotki progam

andzia nie znam tej firmy
i nie mam pojeca ile nasza kanapa wazy ale tutaj nawet nie mam mozliwosci zeby z nia latac

Ja też nie znałam tej firmy, ale strasznie zachwalał ją koleś w Media Markcie jak kupowaliśmy. I sprawdza się super.

Ja też nie miałam możliwości latania z tą kanapą, ale dzień w dzień ustawiałm ją przodem do ściany:) Boże jak se to przypomne to teraz naprawdę mam raj.

Zośka zrobiła znowu rzadką kupajde, od czego? Wczoraj nie zjadła nic co by ją mogło przeczyścić?
U Maryśki tfu tfu spokój

hej
Mialam ponarzekac, ale jak Was poczytalam to mi przeszlo :hahaha:
Tak czy inaczej mlody od rana wisi na mnie: chce na kolanka, chce sie poprzytulac
5 min nie posiedze. Ale ok. Od poniedzialku idzie do p-kola, a jutro P. zabiera go na hale. Zajmowal sie nim wczoraj popoludniu i stwierdzil, ze go zabierze, bo tak jeczy caly czas, ze pewnie mam dosyc :)

Za to uwaga - katar coraz mniejszy - jeszcze mu furczy w nosie, ale jak cos splywa to od razu okasluje :yuppi: Juz dawno nie bylo tak super!

Witam!

Mei w końcu powróciłaś do żywych :lol: Zdrówka dla siorki!

Cafe fajnie, że tata pomógł w organizacji przeprowadzki :yes: Szkoda, ze chłopaki znowu coś zlapały. Niedlugo wiosna, więc wsztskie odetchniemy. Nie ma tez mrozu, więc większośc tyuch wirusów namnaża się bez opamiętania.

Andzia może faktycznie wirus, jedziesz dzisiaj do lekarza? U nas już kończą się ferie.

Cafe super z przeprowadzak. Juz nie moge sie doczekac fotek jak tak wszystko urzadzicie. Na pewno bedzie slicznie, bo masz do tego reke.
Szkoda, ze to akurat sesja, ale dasz rade :)
Fajnie, ze tata zaproponowal pomoc :)

Rose zaraz lece obejrzec te twoje rudosci. JA ostatnio ciagle wychodze niezadowolona od fryzjera. Tez mam odcien rudawy i nie cierpie tego!

Anielinka swietnie z tym balem! JA zabieram jutro Michała do wypozyczalni strojow i cos sobiewybierze. I nie bede go na nic namawiac, co wybierze to mu wypozycze:)
Brawa dla Amelki, ze juz taka dzielna w p-kolu.

Andzia kuzwa, co za paskudny wirus. Co jedna wydobrzeje to druga zaczyna. Pewnie sie nawzajem zarazaja. Zdrowka! O ktorej jedziecie do lekarza?

Mei wolnosc! hehe! Wcale sie nie dziwe, ze po piwku Was scielo. juz bylyscie przemeczone. Ale powolutku wrocicie do formy :)

Dzisiaj zawiozłam mlodego, ale nie chciał w ogóle wejśc do sali. Nie było jego pani ani dzieci, i tak wszedł i stał przy drzwiach, a później wylecial za mna i musiałam na siłę zaciągnąć. Umyłam też wlosy. bo fryzjerka mówiła, ze kolor bardzo szybko się wyplucze. I co nic się nie zmyl, nawet woda czysta leciała:grrrrrr: Na szczęście wlosy nie noga, odrosną i za miesiąc pofarbuję na inny kolor:party: :lup:

Andzia z tymi zabawami na placu zabaw porażka, ale swoją droga to nawet niebezpieczne, bo wszytsko jest mokre.

hej Rose

Ehhh, u nas tez juz koncza sie ferie :( Takie P. mial plany fajne. Ze bedzie zabieral Michała na basen, spacery itd. A tu dupa, bo mlody cale ferie przesiedzial w domu.

No i u nas jeszcze sniegu w ogole nie bylo. I cos sie nei zapowiada. Zrobilo sie tylko mega zimno i tyle. A chcialabym odrobine sniegu ze wzgledu na Michała.
Chociaz on po mamusi: codziennie pyta kiedy w koncu pojedziemy na plaze :lup:

magda_79
hej Rose

Ehhh, u nas tez juz koncza sie ferie :( Takie P. mial plany fajne. Ze bedzie zabieral Michała na basen, spacery itd. A tu dupa, bo mlody cale ferie przesiedzial w domu.

No i u nas jeszcze sniegu w ogole nie bylo. I cos sie nei zapowiada. Zrobilo sie tylko mega zimno i tyle. A chcialabym odrobine sniegu ze wzgledu na Michała.
Chociaz on po mamusi: codziennie pyta kiedy w koncu pojedziemy na plaze :lup:

Ja tam też wolę plaże :Oczko: Mam dosyć tego zimna, bleeeeeee........

Andzia, Cafe ja mam whirpoola i jak dla mnie to sa najlepsze pralki jakie mogą być! Do tego nie ma jakis bzdetów elektronicznych, nie psuje się, a i ja piorę 2 pralki dziennie. nie uwierzycie co? Nie mam 3 dzieci, ale G. codziennie ma nowy strój roboczy(kalesony, 2 pary skarpet, dresy, bluza, podkoszulki, kurtka) czyli jak na raz do pralki. I codziennie zakłada czyste......

Rose Ty pracusiu :)

U nas idzie codziennie pranie, czasem 2. A tez tylko Michał jest. Najwiecej P. znosi. Po treningu, meczu po hali. Codziennie tez wszystko czyste, wiec sie zbiera. Wlasnie wlaczylam kolejna pralke :)

A tak przy okazji jakies pomysly na prezeny walentynkowy dla meza????
Od razu zaznaczam, ze jakies seksowne wdzianko dla mnie odpada :sofunny:

magda_79
Rose Ty pracusiu :)

U nas idzie codziennie pranie, czasem 2. A tez tylko Michał jest. Najwiecej P. znosi. Po treningu, meczu po hali. Codziennie tez wszystko czyste, wiec sie zbiera. Wlasnie wlaczylam kolejna pralke :)

A tak przy okazji jakies pomysly na prezeny walentynkowy dla meza????
Od razu zaznaczam, ze jakies seksowne wdzianko dla mnie odpada :sofunny:

:sofunny: