Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,
laski w porzo:lol:
Anie lepiej ani gorzej, cały dzień były na sucharach i popołudniu już bez sraki. CHodzi mi o MAryśka, bo Zośka poza nocnym żygankiem sraczki nie miała.
Przez te ich atrakcje musiałam już 3-cie spotkanie ze znajomymi odwołac-bo to znajomi z dziećmi i wiadomo jak jest

Stasiu ma jutro dzień babci w p-kolu, a jakiś podziębiony. I chyba wiem dlaczego, dzisiaj i wczoraj byli na placu zabaw. Nie wiem czy ta ich pani ma w głowie nasrane, bardzo się ciesze, że wychodza na dwór, ale w taka pogodę to na spacer, a nie na plac zabaw, mokre zjeżdżalnie, oni latają, upoceni, masakra:Padnięty:

cafe82
noo ogarnelam notatki
i z grubsza powtorzylam ekonomie

K jeszcze nie ma
a wyjechal po 4 rano:(

a jutro jedziemy jeszcze raz obejrzec mieszkanie
wezmiemy je:yipi:
mysle,ze za dobry tydzien bedziemy juz po przeprowadzce

Suuuper:Yipi:
Cieszę się, jak bym sama miała się tam przeprowadzić. A mieszkanie baaaardzo mi się podoba.
I nie mogę się doczekać fotek, bo znając Ciebie wszystko będzie dopracowane na cycuś glancuś:)

Cafe na pewno znajdziesz coś fajnego, ważne, że reszte macie, a do bawialni na biede możesz wstawić na razie kosze i pudła na zabawki.

Ogarniam kupe zaległosci
kompowo-firmowych, 3-ci tydzień mam dzieci w domu, jak wyzdrowieją to zaczną sie ferie, ocipieje jak nic. A oczy się już zamykają, jeszcze chyba nie dospałam po imprezie

Dzień dobry!

Wolność!!! Siorka już wróciła do domu, ledwo zipie co prawda, ale przynajmniej dzieciaki mogą już spać u siebie:Oczko: Mama wczoraj była pomóc jej ogarnąć towarzystwo i jak wróciła to wypiłyśmy po piwku i nas pościnało:lol: Padłyśmy w pięć minut:Padnięty: Dzisiaj rano było tak błogo i cicho:Podziw: Odprowadziłam kaszlącego Filipa to p-kola. Wiem, że źle zrobiłam, ale trudno. Dzisiaj po południu pójdę do lekarza niech go osłucha. Dostał wczoraj wierszyk do nauczenia na dzień babci::): Dzieciaków z jego grupy malusieńko bo panuje ospa:Szok:
Laski a z tym kontaktem i innymi to jest tak, że gdybym mogła to kijem bym tego nie tknęła:/ Ktoś to musi zrobić... Nie mam na kogo liczyć w tych kwestiach. W ogóle mam awersję do takich spraw. Nawet jak był P. to i tak nie mogłam na niego liczyć. Wszystko sama:Kiepsko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

cafe82
andzia dobrze,ze juz bez rzyganka
a brzuchy je bola?

dzwonil moj tata
powiedzial,ze pomoze przy przeprowadzce i zalatwi nawet pomoc jakas-jakis wujkow zorganizuje,przywiezie ich itd
jestem w szoku:Niespodzianka:

Cafe no to super:great:

A laski czują się ok, rana była awantura o mleko, bo nie chciałam zrobić, a przed chwilą miałam awanturę o słodycze:Histeria::Histeria::Histeria:

andzia
Cafe u mnie pralka dziennie to jest norma, odkąd urodziły się dziewczyny, ale przez te sraczki i rzygaczki wstawiam ostatnio po 3 minimum. A to gatki, a to pościele, ręczniki orzygane, dywanik w łazience osrany itp:Padnięty:

domyslam sie
wspolczuje

ja prawie zajechalam pralke-a ma 4 lata:Szok:
czeka nas kupno nowej
nawet dobrze,hihihi bo chcialabym teraz ta duza 8kilogramowa
ma ktoras moze?

Andzia ale zonk z tym rzygankiem i kupolami... Nie wiem co Ci doradzić:/ Strasznie długo już się to ciągnie!

Cafe chciałam napisać to samo co Andzia, że tak się wczułam jakbym przynajmniej sama się przeprowadzała:hahaha:
Współczuję kataru, niech szybko mija!

Anielinka oby już tak Amelce zostało:yes:

Rose wiem, że Tobie się nie podoba ale jak dla mnie jest ok. Nawet rudego nie widzę. Myślałam, że krócej zetniesz włoski::): Świetne te rysunki! Masz talent:yes: Ja lubię coś namalować, albo zrobić ale brakuje mi ostatnio weny i czasu:)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png