Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
magda te ikeowskie lozeczka sa naprawde fajne
zwykle prosciutenkie ale piekne
zobacz na allegro odnosnie tego jakie materacyki do nich pasuja

a dzieciaki na pewno sie pomieszcza
choc przyznam,ze ja bym zrezygnowala z sypialni i zrobila ali malenki pokoik:oczko:

Nic na tych aukcjach nie ma. Musze do jakiegos sprzedawcy napisac. Wszedzie oferuje do nich materacyki tez z Ikei, a bez sensu, zebysmy kupowali jak mamy nowy.
Ja od razu chcialam wlasnie te lozeczko z Ikei, bo sa super. Ale kuzwa ta szuflada cholerna nam duzo ulatwi.

A Ali na pewno zrobimy tam pokoik, ale tak za 2 lata, jak mlody pojdzie do szkoly. Poki co niech wszystkie zabawki beda w 1 pokoju :)

My mamy 3 pokoje i gdybym miała dwójke dzieci to na pewno zrobiłabym im wspólny, żeby mieć swoją sypialnie. Teraz takowej nie mamy i strasznie nad tym ubolewam, codziennie ronbienie łózka jest strasznie męczące. Poza tym sypialnie jest takim miejsce gdzie możesz rzucić ciuchy i nikt tego nie widzi, a u nas walają się po "salunie" i wkurza mnie to jak cholera:Wściekły:

andzia
A ja nie wiem czy u nas ten ochraniacz się jakoś super sprawdził, ale Stasiu często biegał koło łózeczek i wydawało mi się, że dzięki ochraniaczowi nie robił im przeciągów nad głową:)
No ale był i ładnie wyglądał:)

No wlasnie dlatego tak podpytuje, bo i u nas nie byl jakos niezbedny. Michu jak wiaodmo nie byl zbyt ruchliwy :lup:
Ale o tych przeciagch tez myslalam, lozeczko bedzie stalo przy scianie to nawet od sciany ciagnie.

Cześć dziewczyny...

A ja znowu z pracy piszę... Jestem zmęczona już tym całym towarzystwem:Oczko: Dzisiaj jeszcze dostałam @ więc żyć nie umierać:Kiepsko: Nerwy mam zszarpane dokumentnie i przydałby mi się bilet w jedną stronę do Honolulu! Ja nie nadaję się do opieki nad dziećmi w ogóle... Dzisiaj tak się wkurwiłam, że aż wpieprzyłam Filipowi trzy konkretne klapy...
Już od roku zabierałam się za naprawienie kontaktu bo mi trochę ze ściany wypadł no i dzisiaj mnie natchnęło. Wykręciłam stary, zaszpachlowałam dziury i nawet pomalowałam! Pomalowałam też parę odprysków i stare zaszpachlowane miejsca bo na czerwonej ścianie białe placki nieco raziły:lol: Jak wróciłam z dziadami z p-koli to dokręciłam nowy kontakt i wszystko było cacy. Byłam tylko trochę zła, bo Filip kompletnie mnie nie słuchał i skakał po kałużach... A kaszle znowu obrzydliwie::(: No i wymyślił sobie zabawę - rzucanie auta z lego duplo o ścianę żeby się rozpadło:Wściekły: Nie dość, że od samego wejścia do domu zaczął się szarpać z Mikołajem to jeszcze udziubał tym pieprzonym samochodzikiem ścianę:Wściekły: Nie wiem co mu odwaliło... On wie jak mnie wkurwia, kiedy rzuca zabawkami w gniewie a co dopiero dla zabawy:Szok: No i mnie poniosło...
Wyczekuję już powrotu mojej siostry. Mam szczerą nadzieję, że dzisiaj ją wypuszczą i dzieci będą nocowały już u siebie... Wiadomo - jak trzeba będzie jeszcze pomóc, to trzeba:Oczko: Ale niech chociaż te wieczory będą już spokojniejsze...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda superowe to łóżeczko:yes: Ja też wolę te drewniane. Turystyczne się jakoś nie sprawdziło... Ochraniacza też młody nie miał. Trochę się obił ale wątpię czy gdyby miał to byłoby lepiej:)
Widzę, że na te zachowania o których wcześniej pisałyśmy reagujemy podobnie::): Też wychodzę a on od razu mówi, że więcej tak nie będzie robił/się zachowywał a po minucie jest powtórka z rozrywki... Tylko u nas strasznie długo już to trwa...

Cafe szczerze Ci powiem, że też nawet przez myśl mi nie przeszło, że się chwalisz. W ogóle tak tego nie odbieram. Raczej staram się brać z Ciebie przykład (z miernym skutkiem:Nieśmiały:). Naprawdę podziwiam Cię, że angażujesz się w tyle rzeczy i to przy trójce małych dzieci i najważniejsze - świetnie sobie z tym radzisz!:o_master:
A co do kina to młody trochę siedział, sporo o wszystko pytał i niekiedy ciekawszy od filmu był składany fotel:lol: Ale jak z Olasem nie spróbujecie to nie będziecie wiedzieć:Oczko:

Andzia imprezowiczko:lol: Co masz zaśpiewać za kolczyki? :D
Zdrówka dla Zosi! No nie mogę z tekstów dziewczyn:sofunny: Takie życiowe!
Co do obecności P. w kinie to była jego sobota z Filipem i nie wypadało go nie zabrać:Psoty: Dobrze, że za swój bilet zapłacił:D

Rose
znów na pełnych obrotach, co? Dobrze... w końcu w swoim żywiole:Oczko:
Pokaż się koniecznie w nowej fryzurce:yes:

Anielinka fajnie, że możesz sobie popracować... Szukasz dalej jakiegoś etatu na stałe?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png