Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mei
Andzia dzieciory się tak budzą szybko. Jak już jedno wstanie to reszta też:Szok:
Hehe w życiu bym nie pomyślała, że w domu się o Ciebie kłócą:)
Ja zawsze kupuję lacidobaby albo acidolac baby w saszetkach. Młody nawet na sucho zje. Fajne są też te pseudo żelki acidolac junior... Szkoda, że nic mlecznego nie może... Byłoby łatwiej podać. Co Cię podkusiło na te krople:Oczko:

Bo proszki już przerabiałam i ciężko było:oczko:
A te kłótnie to nie tylko o mnie:lol: Chodziło mi o to, że np. wszyscy rysują i nagle Zośka wyjeżdża to jest mój rysunek, nie możesz na niego patrzec itp:)

andzia
Słuchajcie to;

Rozprawa w sądzie. Ginekolog zabił Cygankę. Pytają go o motyw.
"Proszę Wysokiego Sądu. Wróciłem do domu z pracy. Miałem wyjątkowo ciężki dzień. Odebrałem 4 porody. Miałem 8 pacjentek w przychodni. 2 staruszkom podwiązałem macicę. Wykonałem 3 defloracje. Kiedy wreszcie usiadłem spokojnie w fotelu, przy kawce, z gazetką, zapaliłem papierosa, nagle słyszę dzwonek do drzwi. Otwieram, a w drzwiach stoi Cyganka i mówi: Za stówę mogę panu cipę pokazać."

:hahaha:
Oj humor się Ciebie już dzisiaj trzyma:D

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia
Słuchajcie to;

"Proszę Wysokiego Sądu. Wróciłem do domu z pracy. Miałem wyjątkowo ciężki dzień. Odebrałem 4 porody. Miałem 8 pacjentek w przychodni. 2 staruszkom podwiązałem macicę. Wykonałem 3 defloracje. Kiedy wreszcie usiadłem spokojnie w fotelu, przy kawce, z gazetką, zapaliłem papierosa, nagle słyszę dzwonek do drzwi. Otwieram, a w drzwiach stoi Cyganka i mówi: Za stówę mogę panu cipę pokazać."

mowilam,ze zboczone
glodnemu chleb na mysli jak nic

cafe82
andzia
Słuchajcie to;

mowilam,ze zboczone

Ja tam jestem najedzona:lol:
Zmykam baburki, dobrej nocki

andzia
cafe82
andzia
Słuchajcie to;

mowilam,ze zboczone

Ja tam jestem najedzona:lol:
Zmykam baburki, dobrej nocki

Dobranoc świruski:36_1_21:
Jakby co to pełnię nocny dyżur... Możemy gadać do rana:Oczko:

Witajcie!

Ale uśmiałam się z Was na dzień dobry :Śmiech:

Ja po baletach, było zaaaaarąbiście:))))))))))
Dziś mam zakwasy na nogach, wybawiłyśmy się, chipeni byli baaaardzo hot:D:D:D
A my baby stare a głupie heheheeh, ale najwazniejsze ze zabawa była udana i wesoła.
Najbardziej podniosło mi ciśnienie opieka nad Amelką, ale o tym na boku napisze później...

Ide się kąpać...licze że ktoś tu zajrzy dziś:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Zosia dzisiaj mówi do mnie: jestem przyjaciółką Alana, a Czarek chce żebym była też jego przyjaciółką i nie wiem co mam zrobić...
Ja. a nie możesz być przyjaciółką i Alana i Czarka?
Z. Ale ja chyba nie lubie Czarka i nie moge być jego przyjaciółką
Ja: a dlaczego go nielubisz?
Z. Bo on wciąż mówi na mnie Marysia:)

Umarłam! Przysiegam, ze dawno sie tak nie nasmialam :sofunny:

andzia
Mei
Andzia dzieciory się tak budzą szybko. Jak już jedno wstanie to reszta też:Szok:
Hehe w życiu bym nie pomyślała, że w domu się o Ciebie kłócą:)
Ja zawsze kupuję lacidobaby albo acidolac baby w saszetkach. Młody nawet na sucho zje. Fajne są też te pseudo żelki acidolac junior... Szkoda, że nic mlecznego nie może... Byłoby łatwiej podać. Co Cię podkusiło na te krople:Oczko:

Bo proszki już przerabiałam i ciężko było:oczko:
A te kłótnie to nie tylko o mnie:lol: Chodziło mi o to, że np. wszyscy rysują i nagle Zośka wyjeżdża to jest mój rysunek, nie możesz na niego patrzec itp:)

ehhh, pociesza mnie, ze nie tylko my tak mamy. Michał przechodzi sam siebie. Testuje nas na maksa.
Chce, zeby sie z nim bawic, a jak tylko cos dotkniesz to drze pape: zostaw, to moje, nie ruszaj, nie buduj tak duzej wiezy jak moja, nie chcialem przeciez tego itp.

Anielinka super, ze jestes zadowolona po baletach! Prosimy o wiecej szczegolow :)

Andzia ja kupuje mlodemu Dicoflor i wsypuje do czegokolwiek, mozna nawet do soku. Nie ma zadnego smaku, wiec i z woda przejdzie. Michał nawet nie ma pojecia, ze cos wypija :)
Udanego imprezowania :)))))

Cafe daj znac jak po matmie!!!! Trzymam kciuki!

Mei nie wiem co poradzic odnosnie Filipa. Wrazliwiec i tyle. Jeden poplacze, a inny reaguje agresja, bo nie radzi sobie z nadmiarem emocji. W koncu to jeszcze maluch i w tej kwestii dopiero uczy sie wszystkiego.
A tak przy okazji to i ja uwielbiam Cie czytac :)

Ja juz dzisiaj lepiej, Michał tez. P. juz z rana pojechal, a my u moich rodzicow. Ale m,lody wisi na mnie caly czas. Teraz tez stoi obok i trzyma mnie za reke :lup:

Dzisiaj wstal o 8.40!!! Cale szczescie, bo do pozna z P. gralismy w warcaby i szachy. hehehe. Uczymy sie szachow, bo ja do tej pory nawet ruchow nie znalam :)

A oiza tym to dołek. Mojej przyjaciolki Gosi - tata - trafil kilka dni temu do szpitala z ostrym zapaleniem trzustki i jego stan z dnia na dzien sie pogarsza. Juz ma podlaczone zywienie pozajelitowe, wszedzie rurki. Nie dopuszczam nawet do siebie mysli o najgorszym :( Facet w wieku mojego taty, chlop jak dab i tak go powailo :((( Nie ogarniam :(

A my niedawno wróciłyśmy od T. baaardzo zadowolona z tej poduszki i bardzo podobała się:)
A ja objadłam się jak świnia, obiad, lody, ciasta, kawa...bllle i ledwo co zipie...
Później zajechałyśmy do Lidla na zakupy i teraz póki co w domu, ale o 18 wraca moja mama z pracy, więc jeszcze zaliczymy jedną wizytke...

Magda strasznie mi przykro z powodu taty przyjaciółki:((
ja miałam też zapalenie trzustki, ale nie tak bardzo groźne, w związku z tym zawsze o niej myśle, zebym przypadkiem cukrzycy nie dostała, albo jakiegoś innego dziadostwa....
mam nadzieje że wszystko będzie dobrze!

Magda no było bossssko:)))Wytańczyłam się na maxa, jedynym minusem dla wszystkich kumpeli było to że same dziewczyny były:(
Chipend...dali czadu:Psoty: dziś jestem zachrypnieta od pisków i wrzasków:Nieśmiały:
Mam nagrane filmiki w tel ale niestety nie mam do niego kabla więc nie ściągne na kompa:(
Kumpele namówiły mnie żebym sobvie z nimi zrobiła zdjęcie, no i mam strzelone fotki z każdym z osobna:)) jeeej jakie ciacha:Psoty: Fotki ma koleżanka w tel. i jeszcze mi nie przysłała...

Czesc dziewczyny:)
Ehhh no meczy mnie durny katar i nie mam sil na nic:/ Maly juz wykapany od godziny, ale nie spi, okolo 16 mial kryzys i balam sie ze zasnie, no to - ukladalismy puzzle, gralismy w malpki, malowalismy, potem kapanie go orzezwilo i teraz czeka na P., a P. w szkole - lada chwila powinien byc... Jeszcze moi rodzice maja przyjechac...
Jutro P. tez jedzie do szkoly, a my jedziemy z Kuba na imieniny do mojego brata:) a wiec niedziela jakos zleci...
Anielinka super, ze impreza byla udana:)
Magda i mi przykro z powodu taty przyjaciolki:( trzeba miec nadzieje...
Andzia chcialabym uslyszec Twoje wykonanie: "Pojde boso" hehehehe
Cafe trzymam kciuki za egzaminy! i pakuj sie matka jak juz bedziesz po:)

I ja się witam!

My dzisiaj od rana w rozjazdach. Dopiero co wrociliśmy i młody już leży w wyrku. Rano pojechałam do empika i kupiłam Latarnika dla mamy, powieśc tej samej autorki co napisała Milenium. Mama była zachwycona :36_1_21: dziadkowi historię hitlera, najwaxzniejsze, ze oboje byli zadowolenia. Dla babci kwiaty i balsam. Posiedzielismy troche u dziadków, później u mamy i dzień zlecial. My dzisiaj zaliczaliśmy i dzień babci i dziadka. Mlody dostal super auta od dziadka, hot wheels, które zmieniaja kolory pod wpływem temp. ekstra sprawa.

Anielinka super, ze imprezka udana :Całus:

Andzia dobrze, ze już choróbsko za wami.

PrZepraszam, ze tak krótko ale padam na dziób.

Witam wieczorkiem:)

Dzisiaj znowu zaczął padać śnieg i jest jedna wielka chlapa. Wybrałam się dzisiaj z chłopakami do kina. Nawet P. z nami był:Szok: Leci u nas Tupot małych stóp 2. Bez szału. Dzieciakom też się nudziło, kręciły się, gadały - wstyd! Teraz zasypiają... Uff... Idę zaraz sobie poczytać i spać.

Magda zdrówka dla taty Gosi!

ehhh, pociesza mnie, ze nie tylko my tak mamy. Michał przechodzi sam siebie. Testuje nas na maksa.
Chce, zeby sie z nim bawic, a jak tylko cos dotkniesz to drze pape: zostaw, to moje, nie ruszaj, nie buduj tak duzej wiezy jak moja, nie chcialem przeciez tego itp.

I jak reagujecie? Bo Filip poza tym, że teraz jest o mnie zazdrosny to taką praktykę ma na porządku dziennym i to od dawna:Szok:

Anielinka super, że zabawa udana:yes: Ciekawa jestem fotek:D
Fajnie, że t. zadowolona z prezentu:)

Gosia
zdrówka!
Dzieciaki są zadziwiające:Oczko: Ledwo na oczy patrzy a jak tylko zbliża się pora spania to nagle są w pełni sił:)

Rose widzę, że i u Was prezenty trafione. No i Marcel zadowolony:D My mamy jedno takie autko i szczerze je znielubiłam na początku, bo młody chciał cały dzień babrać się w bieżącej wodzie:Szok:

hej
u nas dzisiaj baaardzo spokojnie. Rano troche ogarnelismy i wielkie odpoczywanie :)
Zaraz P. zabiera młodego do t., wiec poleze jeszcze.

A przed chwila tak sie nzasmialismy. Nasze mlodsze dziecko juz jest modelka. Wypadla mi dzisiaj nowa ulotka gabinetu gina, patrzymy, a tam nasza Alicja na pierwszej stronie. W 18tc udalo mu sie zrobic jej super fotke i nie ulega watpliwosci, ze to ona, bo mamy takie same zdjecie :)

Mei

I jak reagujecie? Bo Filip poza tym, że teraz jest o mnie zazdrosny to taką praktykę ma na porządku dziennym i to od dawna:Szok:

Jak reagujemy? JA najpierw darlam pape. Ale im wiecej krzyczalam tym bardziej mlody jeczal i plakal. Teraz kiedy zaczyna swoje rzady wprowadzac (czesto placzem) to mowie mu bardzo spokojnie, ze pobawimy sie i porozmawiamy jak sie uspokoi i wychodze z pokoju.
Wtedy od razu histeria, ale szybko sie uspokaja jak widzi, ze mnie to nie rusza. Oczywiscie za 5 min znowu akcja, a ja znowu robie to samo. Mam nadzieje, ze kiedys jakis efekt bedzie :)
Teraz mudze jeszcze P. urobic, bo on szybko traci cierpliwosc. I wie, ze zle robi, ale chyba sie przyzwyczailismy do grzecznego Michała i teraz wszystko jest problemem.