Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Zaliczylismy zakupy i wizytację u mamy. Faktycznie przy każdym alergenie 0%, babka z laboratorium mówiła, że nie ma na nic alergii. :party: Co najdziwniejsze na mleko krowie też nie, a jak był maly to pił nutramigen.

Magda podobno lepiej zostwic w domu po ospie, ja bym od poniedziałku puściła. Chyba zależy od samopoczucia dziecka.

Anielinka piękna Miki!!:36_3_8: Buty fajne :yes: ale nie są aż taak wysokie, czemu musisz poćwiczyć? Ja właśnie poluję na takie klasyczne czarne, ale ciut wyższe:Oczko:

Mówiłam wam, mam zakwasy:sofunny: w łydkach:lol:

Cafe super adiki, ty to masz dar do okazji.

Andzia wszystko straaasznie drogie!

Anielinka ja mam mniej więcej taki sam obcas przy moich butach-które mi zresztą zginęły na ostatniej imprezie- i daje w nich rade do północy. Później baletki. ALe to przy imprezach z tańcem:)

Na ostatniej imprezie przebrałam właśnie baletki i obcasy schowałam pod stół. Zbieramy się do domu, a butów nie ma. Przeszukałam wszystko, no wcięło je. Dwa dni później zajarzyłam, że jedni znajomi jechali wcześneij, dzwonie, no oczywiście zabrali mi. I teraz nie chcą oddac, powiedzieoli, że jak w sobote wejde na dżampę bez butów i zaśpiewam"Pójde boso" to wtedy mi oddadzą:)

andzia :sofunny: No i "pojdziesz boso" :hahaha:

Cafe buciorki zarabiste. Zastanawialam sie czy moze ja jakies mam to bym Wam pozyczyla, ale Michał zaczal od wiekszych rozmiarow i pierwsze adidasy mial na 23.

Mei dlaczego Filip tak placze?

anielinka jak dla mnie buty mega wysokie :lup: Ale fajne. JA to kompletnie nie potrafie w takich chodzic.
No, a Miki rewelacja!! Jak zwykle dopracowana w 100%!
Z mandatem pierwsze koty za ploty :hahaha: nie ma lekko!

bylismy obejrzec to mieszkanie
no fajne jest
K napalil sie ja nie wiem
ja bez szalu,bo okazalo sie ze to drugie pietro-wiedzialam o tym,ale gosciu mowil,ze to niskie itd a wcale nie takie niskie
to jedyny wiekszy minus jak dla mnie
ma dac jeszcze znac co z kasa,itd

niby chlopcy coraz wieksi i chodza juz w koncu
ale po schodach jeszcze sobie nie radza,wiadomo

Andzia ale uśmiałam się z tych Twoich butów:sofunny:
a te moje to jak własnie patrze na fotke to nie wydają się takie wysokie, a w rzeczywistości są i do tego dosyć ciężkie, ojj lepiej żeby nikt nim nie dostał po głowie, bo mogło by byc ciężko:Oczko:

Cafe
hmm szkoda że drugie piętro:( ale pewnie będzie tak, że ciężko będzie wszystko zgrać żeby było idelanie, co?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda zapodaj jeszcze jakąs anegdotkę o teściach:lol:
Cafe jeżeli tylko drugie piętro CIe przeraża, a reszta ok., to ja bym się nie zastanawiała. Teraz macie jeszcze wyżej do schodzenia, a chłopaki na wiosne już będa za rączkę schodzić. A jest jakas piwnica albo miejsce na dole, żeby zostawić wózek?
Ja z ciekawości ogladałam ogłoszenia najmu mieszkań, u nas-w pipdówie- wynajem mieszkanie 3 pok, 56 m2 kosztuje 1500zł+rachunki

andzia
Cafe jeżeli tylko drugie piętro CIe przeraża, a reszta ok., to ja bym się nie zastanawiała. Teraz macie jeszcze wyżej do schodzenia, a chłopaki na wiosne już będa za rączkę schodzić. A jest jakas piwnica albo miejsce na dole, żeby zostawić wózek?
Ja z ciekawości ogladałam ogłoszenia najmu mieszkań, u nas-w pipdówie- wynajem mieszkanie 3 pok, 56 m2 kosztuje 1500zł+rachunki

:sofunny: Jutro, bo teraz nie moge :)

magda_79
andzia

P. Ci patrzy w kompa?
Co tam ciekawego gadali? Gdzie można kupić najtańszy smalec?

andzia
magda_79
andzia

P. Ci patrzy w kompa?
Co tam ciekawego gadali? Gdzie można kupić najtańszy smalec?

:sofunny: