Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

mei z butami nie pomoge
przewalilam kartony i mam 25 z z ecco,ale daj dl wkladki to zobaczymy
i przypomnialam sobie,ze w zeszlym roku kupowalismy pod koniec zimy jakies zwyklasy z ccc i je po prostu wypieprzylam,bo nie daly rady

ale mam fajne na wiosne takie skorzane zamszowe,olek mial na sobie 3 razy i sa za male
chetnie wam wysle

hej
spaaaaać!
wczoraj do pozna gralismy w Scrabble i teraz cierpie na brak snu.
Młody od rana wył, ze jest chory i nie moze isc do p-kola! Ale jak juz byl ubrany to polecial.

Mei my mamy 2 pary rozm. 26, wiec dawaj adres.

Cafe kurcze, u nas cisza z tym balem. tez podpytam czy cos organizuja i czy cos jest potrzebne.

Vercia jak sie czujesz? jak noc?

Kurcze, a ja jutro musze zrobic krzywa cukrowa, bo za tydzien wizyta. juz jestem przerazona jak dam rade, tym bardziej, ze rano dopoki nie zjem to mi ciagle niedobrze. Dzisiaj juz wciagnelam nalesnika, zeby ajkos funkcjonowac :(
A to trzeba dojechac do labo, a potem wypic to gowno i czekac 2 h. jak bylam w ciazy z Michałem to odlecialam po tym paskudztwie :(

Czesc dziewczyny:)
Po pierwsze: Wszystkiego co najlepsze w nowym roku!!!
U nas wszystko wrocilo do normalnosci... Praca, przedszkole... czas leci... Dzisiaj mamy kolędę.
Balik mamy 12 stycznia:) Maly bedzie myszka Mickey bo jest jej wielkim fanem;) Ostatnio ciagle leci u nas "Klub przyjaciol myszki Mickey" na haslo "hocki-klocki myszka miki" dostaje goraczki :lup: ale najwazniejsze ze Kuba lubi i ze wczoraj juz biegal w spodenkach myszki zadowolony, ze bedzie mogl byc przebrany za Mikiego;)
Tez musze sie spytac Pani czy cos na balik uszykowac...
Kuba co rano ma problem z przedszkolem, ale tutaj chyba chodzi o ta jego niesmialosc... Nie placze ale sie przykleja do mnie... A jak po niego przychodze to nie chce wychodzic z przedszkola :lup: Wczoraj otrzymalismy zdjecia z Mikolajek:) Kuba siedzi na harleyu z Mikolajami:)
Powrot do pracy byl bolesny:/ Odliczamy czas do ferii:) Marzy nam sie wyjazd w gory:) Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie...

Cześć!

Kurde, zaspaliśmy! Wczoraj jak wróciłam po pracy to młody już spał, ogarnęłam choinkę, bo już okropnie wyglądała. Filipo obudził się o 5:00 ale jakimś cudem po mleku zasnął a mi zdechł telefon i budzik zadzwonił tylko raz:Histeria: Zerwałam się o 7:50 po koszmarze w którym spóźniłam się do pracy:D Ale to był mega powalony sen! Na szczęście mamy blisko i się wyrobiliśmy:Oczko: Jeszcze sobie się nie dziwię, ale że młody nie wstał:Szok:
Nos mam tak zatkany że ledwo zipię... Wczoraj myślałam, że przyjdzie inhalator i dupa. Dzwoniłam i powinien przyjść dzisiaj...

Cafe haha super supermen:D I za kogo go przebierzecie? Rycerz, czy supermen? W tym wygląda rewelacyjnie!
Dzięki, że popatrzyłaś za bucikami. Młody teraz ma 25 z zeszłego roku i łudziłam się, że dadzą radę do końca zimy ale wyrósł... Chodzi w nich, ale są już bardzo na styk... Widzę, że nóżka mu się ciśnie w środku. Nie chcę Ci sprawiać kłopotu z tamtymi butami na wiosnę, ale bardzo dziękuję za propozycję:Całus:

Magda dołączam do współczujących. To badanie było wstrętne:Kiepsko: Szkoda, że P. nie może pojechać z Tobą...
Hehe Michał cwany:D Dobrze, że później poszedł bez protestów.
Zmierzyłam młodemu kopytko dzisiaj rano w biegu:36_1_21: Ma 16,5cm. I nawet nie chcę słyszeć, że nie chcesz pieniążka żadnego:Rozgniewany: Mi to i tak na rękę jak nie będę musiała kupować nowych:wink:

Vercia
do soboty się zagoi:Oczko: Ja 24 dostałam @ i teraz dopiero mi poschodziły dziady:Kiepsko: Oby kąpiel złagodziła ból brzucha...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

cafe82
goska fajne zdjecie
a kubula tutaj bardzo do P podobny:yes:

Szkoda tylko ze sie fajnie nie usmiechnal, no ale mogl byc przerazony.... tyle mikolajow:) A Mikolaj najbardziej mi sie podoba ten z lewej... prawdziwa broda...i w ogole... moglby za mikolaja robic... a spod plaszczy wystaja im kurtki ze skory:)) bo to byl jakis klub harleyowców:)