Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

I ja sie martwię o Kinię....tym bardziej, że K zdaje się w trasie......

Magda nie wiem co za bóle brzucha....nawet nie wiem skąd się biorą....na razie sporadycznie mnie coś rwało...mam nadzieje, ze przeszło.....

Właśnie poszła koleżanka, akurat przed feriami kończy jej się zastępstwo za kolezankę i będzie bezrobotna.......a W Poznaniu jest pełno ofert dla nauczycieli....zalogowalam się na wielkopolski serwis dla nauczycieli i co chwilę była jakaś wiadomośc z propozycją pracy, ale nie w naszej okolicy...

Magda, Andzia dzięki:Całus:

Magda ale ten czas leci:Podziw: To już trzeci trymestr!
Fajne takie lenistwo, bez nerwów, bez pośpiechu...
Dobrze, że zdążyliście przed deszczem, no pogoda fatalna się zrobiła chyba w całej Polsce:Kiepsko: A było tak pięknie...
Madzia co do butów, to ja je kupię, napisz mi za ile. Tylko, żebyś na darmo nie wysyłała, to zmierz mi proszę wkładki. Ja dzisiaj zmierzę dokładnie girę młodego i się odezwę, a jak nie dam rady się dzisiaj odezwać to dam Ci znać jutro. Nie ma pośpiechu::):

Andzia jeszcze laskom coś tam w razie czego byś wymyśliła i pewnie by się nie gniewały, ale Stachu ma już swoje upodobania... A u Was płaci się od czasu na jaki wypożyczacie? Czy na jak długo się chce? U nas płaci się kaucję i opłatę za strój. Nie ma limitu czasu.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Vercia no oby przeszły i już nie wróciły... Szkoda koleżanki::(: Też pracuję na zastępstwo... umowa kończy mi się 14.01 ale dowiedziałam się, że przedłużą mi jeszcze na pół roku bo laska wychowawczy przedłużyła. A co później, to nie wiem... Fajnie jakbyś coś znalazła dla siebie... Ty taka obrotna jesteś.. Przerąbane, że nic u Was nie ma...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei nie chce zadnej kasy za te buty. 1 prawie w ogole nie noszone, bardziej na snieg,a drugie na codzien - cieple. Te na snieg jak Filip wynosi to mi odeslesz i tyle. A te drugie wyrzucisz (ale nie sa zniszczone). zmierz girke Filipa i daj znac - mysle, ze obie pary beda dobre.
jej, mam nadzieje, ze po tej polrocznej umowie znajdzie sie dla ciebie miejsce na stale!

Vercia kurcze, ale kicha z praca :( Zawsze duzo wiecej ofert jest w duzych miastach, ale np. w Szczecinie tez kicha z propozycjami dla nauczycieli.

Vercia oby bóle brzucha zniknęły!!!
Z pracą kicha, u nas też wypiździejweo, więc doskonale wiem o czym mówisz. Ja mam dwie koleżanki po germanistyce, obie strasznie boją sie o prace, bo wchodzi obowiązkowy angielski w każdej klasie i dla germanistów nie ma miejsca.

Mei nie wiem jak jest u nas z tym wypożyczaniem, bo to będzie mój pierwszy raz:lol:
Wcześneij miałam dla Stasia stroje gotowe, raz pożyczyłam od koleżanki. Stachu coś mówił, ze chce być znowu Spidermanem, więc jeden problem miałabym z głowy. A z laskami wcale nie wiem czy będzie tak łatwiej:lol:
nIe wiedziałam, ze już w styczniu kończy Ci się umowa, ale ten czas zleciał, wydaje mi się jakbyś dopiero co zaczynała tam pracować. Trzymam mooocno kciuki, żeby przyjęli CIę później na stałe!!!

Cafe my tu się zamartwiamy, a ty parentingowego lenia miałaś?:lol:
Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok.
Zaczęłam czytać pierwszą część Milenium "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet"-wciąga:yes:

andzia
Vercia oby bóle brzucha zniknęły!!!
Z pracą kicha, u nas też wypiździejweo, więc doskonale wiem o czym mówisz. Ja mam dwie koleżanki po germanistyce, obie strasznie boją sie o prace, bo wchodzi obowiązkowy angielski w każdej klasie i dla germanistów nie ma miejsca.

Mei nie wiem jak jest u nas z tym wypożyczaniem, bo to będzie mój pierwszy raz:lol:
Wcześneij miałam dla Stasia stroje gotowe, raz pożyczyłam od koleżanki. Stachu coś mówił, ze chce być znowu Spidermanem, więc jeden problem miałabym z głowy. A z laskami wcale nie wiem czy będzie tak łatwiej:lol:
nIe wiedziałam, ze już w styczniu kończy Ci się umowa, ale ten czas zleciał, wydaje mi się jakbyś dopiero co zaczynała tam pracować. Trzymam mooocno kciuki, żeby przyjęli CIę później na stałe!!!

Cafe my tu się zamartwiamy, a ty parentingowego lenia miałaś?:lol:
Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok.
Zaczęłam czytać pierwszą część Milenium "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet"-wciąga:yes:

Andzia u nas w zeszłym roku zrezygnowali z niemieckiego i jest tylko angielski.