Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe koniecznie pokaż Olasa w okularach:D Mi się podobają takie jak dla dorosłych:Oczko:
Powodzenia w zabieraniu się za naukę:D

Magda takiego lekarza to ze świecą szukać... Oby antybiotyk pomógł.
Hehe Ala ma po prostu charakterek:Psoty:

Anielinka zdrówka:Oczko: Dobrze, że już Cię przynajmniej nie goni... Ja zawsze po takich akcjach mam wilczy apetyt:Szok:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda właśnie doczytałam... Zdrówka dla Micha! Kurde naprawdę nich ten antybiotyk zadziała...

Ja czekam jeszcze na zmienniczkę i spadam do domu. Chyba normalnie pójdę spać razem z Filipem:Szok: Najchętniej w domu coś bym zjadła... Wiecie co ostatnio za mną chodzi? Tylko się nie śmiejcie:Oczko: Większość ludzi tego nie znosi, ale ostatnio nie mogę się obejść bez herbaty z mlekiem:D A do tego herbatniki sobie maczam:lol: Bomba kaloryczna jakich mało:D Ale tak to lubię, że czasem nie mogę się obejść!
A młody znowu prawie nic mi nie je... Chciałabym, żeby już odzwyczaił się od mleka. Mam wrażenie, że może zaczął by więcej jeść... Ale on ani o tym myśli:/

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Jej zjadłam pół bułki z almette i czuje że mi znowu w brzuchu wariuje:Kiepsko: masakra, a poza tym czuje że to wzdęcie jeszcze do końca mi nie zeszło, dalej czuje jakis balon :Padnięty: mam nadzieje że jutro juz będzie ok, bo grzech by było siedzieć tak przy stole o suchym pysku :Oczko:

Mei
Amelka ostatnio tez ma kiepski apetyt:( i mleko też pije z rana i wieczorem obowiązkowo i widze że nie ma innej opcji żeby go nie piła....
ja też czasem lubie herbatniki maczane w kawce albo herbatce:D chyba one maja to do siebie że najlepiej własnie smakują zamoczone:D

Magda o matko jeszcze ucho doszło :Szok: zdrówka!
oby antybiotyk szybko zadziałał...
ide na bok pooglądać fotki :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Magda dobrze, że antybiotyk dziala też na ucho. Na pocieszenie mlody tez ma temp. byłam u lekarza popoludniu, i mam podac antybiotyk.....zapalenie oskrzeli......a tak chciałam bez antybiotyku przejść to choróbsko. Trudno!

Cafe a planujecie wziąc kredyt na chatę? Czy macie na tą? Sorki ale nie kumam.....

My nie mamy kredytów, bo G. jest z tych ludzi co nie lubią kredytów......i tak w rzeczywistości to nie miał na nic kredytu, ja przy pierwszej pracy spłacałam zeptera miksery.....Po części jestem z niego dumna, że jest taki zaradny i mamy chatę bez dlugów. :yes:

Anielinka fajnie spędziłyście dzień :yes:

Mei jutro masz wolne?

My pojechaliśmy do mamy, przyjechali dziadkowie...dostałam czajnik elektryczny i kasę od mamy. Posiedzielismy i ruszylam w poszukiwaniu kapelusza i coś dla G. Na szczęście w pepco były ekstra stroje, maski itp. Znalazłam kapelusz czarownicy, a dla G mam maskę wampira, do tego ma prochowiec i pomyślę nad koszulką. Wstawiłam ciasto, zaraz zmykam smażyć schabowe do zalewy i farsz do kapuśniaczków. Udało mi się też zrobić koszulkę czarownicy :party: Znalazlam bialą koszulkę i pomazgalam farbami akwarelowymi marcela.

My dzisiaj niespodziewanie z samego rana pojechaliśmy do Poznania. K. miał kilka rzeczy do załatwienia, zapakowałam dzieciaki, Weronika pojechała z nami. Pogoda niestety nie dopisała na spacery, ale byliśmy na kulkach, na pizzy, lodach i połzailiśmy po sklepach. Szukałam wszedzie tych legginsów ze skóry, ale dupa sraka:Oczko: Przymierzałam fajne skórzane spodnie, ale miałam w nich taką dupe, ze chyba na krzesło by mi się nie zmieściła:Histeria:

Cafe im szybciej Oluś zacznie nociś okularki tym większe prawdopodobieństwo, ze oczka się wyleczą. Ja tez mam astygmatyzm, ale okularów nie nosze. I super lekarka Wam się trafiła:great:
Zdrówka dla Juliana i Cezara, niech sraczka szybko mija!!!
Tez byłam dzisiaj w Lidrze:lol:, ale nie było już żadneho stroju, wszystko wymiecione.

Magda ale Ci charakterek w brzucholu rośnie. Wiedziałam, ze Alka będzie przeciwieństwem Michała, teraz na niego narzekasz, a jeszcze nie raz powiesz, ze szkoda, iż siorka się w niego nie wdała:)
Lekarz super, mam nadzieje, ze po antybiotyku bakterie znikną i ucho przestanie boleć.
A zdjęcia piękne, Ty wyglądasz kwitnąco, naprawde. Służy Ci ta ciąża. I chudzinka jestę jak nie wiem, jakoś nie chce się wierzyć, że tyle czekolad wciagasz:)

Anielinka dochodź szybko do siebie:Całus:
Takie przeczyszczenie ma tez swoje plusy, ale trzymam kciuki, żebyś jutro się już dobrze czuła:Całus:

magda kuzwa zdrowka dla micha
dobrze,ze ten antybiotyk takie wszechstronny

vercia no widzisz,i stroje gotowe
a cos dla rycerza w pepco bylo?
kredyt chcemy na chate a teraz konczymy splacac inne zobowiazania-auto itd

andzia super z poznaniem,no i mialam weronike -zawsze to latwiej ogarnac dzieciaki
kupilas cos w ogole?

anielinka zdrowka,oby ci tez zoladek juz nie dokuczal

andzia
Cafe kupiłam spożywke, chemie i inne cuda. I Stasiowi spodnie. W H&M tak jakAnielinka pisała poprzeceniane tylko malutkie rozmiary.
Jak chcesz to ja mam tarcze i szable dla rycerze,moge Ci przesłać przed balem

dzieki kochana ale kupimy cos bo olas pewnie sie tym pobawi
a pozniej dla juliana czy cezara jak znalazl

cafe82
andzia
Cafe kupiłam spożywke, chemie i inne cuda. I Stasiowi spodnie. W H&M tak jakAnielinka pisała poprzeceniane tylko malutkie rozmiary.
Jak chcesz to ja mam tarcze i szable dla rycerze,moge Ci przesłać przed balem

dzieki kochana ale kupimy cos bo olas pewnie sie tym pobawi
a pozniej dla juliana czy cezara jak znalazl

Jakby co do usług:lol:

Zmykam do dechy, nie chce takiej sterty prasowania zostawiac na Nowy Rok:)

K przyjechal pozno
wykapal olasa ,pozniej sam wzial prysznic i padl:Kiepsko:

jutro juz z ranca mial jechac ale go opieprzylam
i najpierw zalatwiymy okulary
pozniej skoczymy do galerii a potem to juz sobie moze jechac

moje buty sa przecenione
coprawda i tak musze prawie 4stowki wydac ale poluje na nie od pazdzernika
mam tylko nadzieje,ze bedzie rozmiar