Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

U nas będzie skromniutko. Wigilia u nas, przyjdą moje siostry z dzieciakami i tyle. Skromnie, ale miło:) Posiedziałam trochę w kuchni, zrobiłam śledzie, farsz do krokietów, sałatkę z mamą zrobiłyśmy... Jeszcze ciacho zrobiłam... Nie przepadam za gotowaniem i nie umiem za dobrze, ale dałam radę:oczko: Młody był dzisiaj bardzo grzeczny. Dał popracować. Skubany wczoraj w ciągu dnia późno poszedł spać, obudził się o 16:30 i wieczorem buszował aż do 22:Szok: Niestety rano przed siódmą był już na chodzie:lup:
Siedzę w pracy. Boli mnie brzuch... Na szczęście zapowiada się spokojna noc.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Hej,
ide zaraz spac, bo padam na pysk. Sprzątać bede jutro, tak z grubsza tylko, bo dzisiaj to mijało by się z celem.
Plan kuchenny wykonany z pomocnikami szkodnikami. Nietety, na święta będę bez aparatu::(: Moja wina, bo zostawiłąm go w kuchni na blacie, a laski wylały na niego olej::(: Pół dnia przeryczałam, ale nie dało się go odratować::(:

Cafe chłopaki zajebiści!!! Haha, uśmiałam się jak nie wiem:)
Magda jeju, nie wiem co powiedzieć, strasznie mi przykro::(: Modlę się, żeby drugie maleństwo przeżyło:Całus:
Mei chciałabym ściemniac z tą grubą dupą moją, ale jest tragedia::(: I to już nie są żartu, bo czy jem czy nie to waga albo stoi albo wciąż idzie w góre::(:
Spokojnej nocy w pracy!!!
Vercia ciesze się, ze szcześliwie dojechaliście i jesteście zadowoleni. Kuligu zazdraszczam

Więcej nie pamietam, dobranoc

cafe82
andzia o ja pierdole ale pech z tym aparatem
na pewno nic nie da sie zrobic?

No nie da::(: Olek wpadł do środka, można otworzyć aparat, ale pod obiektywem gdzieś w środku jest pełno tego jebanego oleju i obraz jest cały zamazany. Wiecie jak wyłam, aparat ma niewiele ponad rok i to jeszcze teraz przed świętami::(:

andzia
cafe82
andzia o ja pierdole ale pech z tym aparatem
na pewno nic nie da sie zrobic?

No nie da::(: Olek wpadł do środka, można otworzyć aparat, ale pod obiektywem gdzieś w środku jest pełno tego jebanego oleju i obraz jest cały zamazany. Wiecie jak wyłam, aparat ma niewiele ponad rok i to jeszcze teraz przed świętami::(:

szkoda
domyslam sie jak wylas:Całus:

Dobry wieczór!

Ja dopiero teraz odpaliłam kompa bo w ciągu dnia nawet nie miałam kiedy, z rana pojechałam na zakupy z moim tatą, później robiłam krokiety i śledzie, trochę sprzatnia, ubrałyśmy choinkę i na wieczór jak Amelka już poszła spać to wszystko wysprzątałam na tip top, jutro tylko pomyje podłogi a resztę roboty robie u mamy, bo ona jutro idzie do pracy i kończy o 16, dziś porobiła większość jedzenia, a ja jutro tylko zrobić sałatke, wstawić mięcho do pieczenia i obsmażyć krokiety...

Magda straszna wiadomość :(( jej aż nie moge też tego ogarnąć :Płacz: oby drugie maleństwo przeżyło!!! ehhh taka tragedia:((
biedny Misiek, jeszcze rozwolnienie mu się przyplątało:( oby jutro było już wszystko dobrze!:Całus:

Cafe no to super że jutro wykorzystacie teściów, chociaż jeden plus ich wczesnego przyjazdu :Oczko:
chłopcy świetni wszyscy tsy!::):

Andzia woow poszalałaś wczoraj!:) super..
ale pech z tym aparatem, ja pierdziele nic dziwnego że ryczałaś kuzwa no i teraz akurat przed świętami, ehh:(

Mei też jestem ciekawa czy w święta pracujesz, czy masz wolne?

Veronica super że jesteście zadowoleni!
ale macie fajnie z tym kuligiem:D

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Dziś akurat jak z Amelką ubierałyśmy choinke to sobie wspominałam jak to było rok temu, ubieraliśmy choinke w trójke, śpiewaliśmy piosenki świąteczne, była taka rodzinna, świąteczna atmosfera ehh...i w tym momencie zadzwonił Ł. z zapytaniem o plany świąteczne i kiedy może przyjechać do Amelki z prezentem :Szok: (obudził się królewicz), powiedziałam że pierwszy dzień świąt mam zaplanowany, jeżeli chce przyjechać to jutro niech wpadnie, ale mówił że jeszcze zadzwoni i powie o której godzinie...Po jego telefonie poryczałam się i załapałam doła :Płacz:

Zadzwoniła też do mnie siostra Ł. z zyczeniami i wogóle jak się czuje, słychać było że wzruszona, bo nie dość że sytuacja u nas taka porąbana to jeszcze u t. to samo, że sama pierwsze święta że w trakcie rozwodu itd. ale szczerze mówiąc jakoś nie wierze w tą jej skruche...pewnie odgrywa tylko taka role przede mna, a jak przyjdzie co do czego to będą się wszyscy świetnie bawić w święta i tyle.

Powiem szczerze- myślałam że t. do mnie zadzwoni i będzie chciała się ze mną i Amelką widzieć, w końcu są 3 dni świąt, więc jeśli nie w wigilie to może w 1 czy 2 dzień świąt, ale kompletna cisza z jej strony, więc chyba ma mnie w dupie:( przykro mi troche, bo skoro zależało jej na utrzymywaniu kontaktów ze mną, to powinna chcieć w święta się spotkać, prawda?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

:)

Cafe plastikowe czy nie, prezentują się bardzo ładnie:Oczko:
Jutro i pojutrze mam wolne:party: Pracuję w drugi dzień świąt. Nie narzekam... Szkoda, że znowu Sylwestra spędzę na nocce:Kiepsko: Nie planowałam niczego, ale stanowczo wolałabym być w domu:Oczko: Trudno. Może w przyszłym roku::):

Anielinka takie momenty są trudne:Całus: Jeszcze dziad zadzwonił nie w porę i to chyba było najgorsze...
Co do t. to może skoro się nie odzywa, to może Ty się odezwij? Zadzwonić pogadać nie zaszkodzi... Wiem, że nie pałasz do niej wielką sympatią ale to są święta i może jak jej pokażesz, że chciałabyś jakiegoś kontaktu to i ona częściej się odezwie?
Niezależnie od tego co postanowisz to trzymaj się dzielnie kochana, bo Święta, mimo, że to taki piękny czas dla Ciebie są pewnie szczególnie trudnym czasem...

Andzia
nie chciałam Cię zezłościć, czy zasmucić:Nieśmiały: Przepraszam... Wiem, że się martwisz teraz tą wzrastającą wagą... A Ty wiesz, że ja się wydurniam, nie? ::):
Współczuję straty aparatu:/ Też bym ryczała, niezależnie od tego, czy byłby nowy czy stary... Pamiątek ze świąt Wam na pewno nie zabraknie, ktoś z rodzinki pewnie będzie miał aparat... Mimo wszystko sprzętu szkoda::(:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Michu ok. Odpoczywamy przed dzisiejszym popoludniem. Wlasnie P. wrocil z Milanem z lasu i zjemy sniadanko.

Andzia kuzwa, ale kicha z aparatem. Wierze, ze przeryczalas pol dnia. Aparat fajny i nowy. Wspolczuje.

Cafe chłopaki zajebiste! Nasmialam sie jak nie wiem :)
Jak tam sledzie wyszly? hehe
Fajnie, ze udalo sie z kropelkami, szkoda by bylo odwolywac wizyte.

Anielinka tulam Ce mocno! Wierze, ze tez Swieta sa cholernie trudne, wracaja wsponienia itd. Ale ja wiem, ze i Wy bedziecie spedzac Swieta w takiej cudnej atmosferze. Buziole!
A Ł. szybko sie obudzil :lup: Gnojek. T. juz nie komentuje, dziwne babsko.

MEi fajnie, ze chociaz w Wigilie nie pracujesz!
A dla mnie Sylwester to dzien jak kazdy inny. no, chyba ze ktos ma zaplanowana super impreze :)

a jeszcze wczoraj przed poludniem mielismy gosci
K siostra z rodzina
lecialam szybko po prezent dla mlodego
mieli zostac w ziel gorze i podalismy przez tesciowa juz na poczatku grudnia cos dla tomka
ale tak glupio bylo nic nie miec akurat wczoraj

wiec do sklepu i znalazlam fajne drewniane uukladanki
julkowi i czarkowi tez kupilam:)

hej
Pewnie nikt tu dzisiaj nie zajrzy. moje chlopaki pojechaly do ciotki P., a ja lezakuje. tak dostalam wczoraj w tylek, ze nie mam zamiaru sie napinac. P. mnie oddelegowal do wyrka i zabral mlodego.

Wczoraj bylo fajnie. U t. standardowo, ale jakos zlecialo, fajnie u moich rodzicow. Bardzo sie wzruszylam, bo u nich pod choinka byl tez prezent dla Alicji :)Taaaak mnie zaskoczyli.
A poza tym Mikołaj byl baaaardzo hojny :) Nie narzekamy. A ja od mojego prywatnego mikołaja dostalam mojego ukochanego Swatcha :yuppi:
Od rodzicow moich oprocz kasiorki dostalismy kupony lotto. Dzisiaj sprawdzilam i w jednym była 4 :yuppi: Michu mega zadowolony z prezentwo, wszystkie trafione. Tylko jeszcze nie mial okazji sie nimi nacieszyc.