Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andzia
Cafe ja też przestałam dbac o siebie::(: I tez muszę to koniecznie zmienić.
I zapomniałam, źle Ci napisałam z tymi śledziami, mocze w wodzie i dopiero do ostatniego moczenia daje mleko.

wiem wiem
a powiedz jak wyczuc ze sa dobre
ja pierdziele jak sie wkurze to zadnych sledzi nie bedzie i juz

Nie wiem, nie próbuje, po prostu moczę i już:) A moczy się, żeby nie było zbyt mocno słone. Moje 3 kg już się moczą:lol:

andzia
cafe82
andzia
Cafe ja też przestałam dbac o siebie::(: I tez muszę to koniecznie zmienić.
I zapomniałam, źle Ci napisałam z tymi śledziami, mocze w wodzie i dopiero do ostatniego moczenia daje mleko.

wiem wiem
a powiedz jak wyczuc ze sa dobre
ja pierdziele jak sie wkurze to zadnych sledzi nie bedzie i juz

Nie wiem, nie próbuje, po prostu moczę i już:) A moczy się, żeby nie było zbyt mocno słone. Moje 3 kg już się moczą:lol:

moje na razie czekaja
czyli tak na czuja je wezme
i juz

Hej:)

Włosy zrobione, dupsko opalone :lol: więc można świętować :oczko:
Fryzura w zasadzie taka jak zawsze, tylko grzywke mi zrobiła taką ciut krótszą...
Ale jestem wkur.....niedawno co wziełam bluzke tą co miałam na sobie dziś i chciałam powiesić do szafy i co? plama na plecach od farby :Wściekły::Wściekły::Wściekły: wziełam już vanishem ją potraktowalam i wyprałam ale dupa, plama nadal jest i już chyba nie zejdzie :((( ale mam nerwa...

Z dobrych wieści to takie że niedawno był kurier i przywiózł mi telefon :yipi: nie spodziewałam się że tak szybko do mnie dotrze:) tylko problem w tym ze za cholere nie mogę otworzyć klapki żeby włożyć baterie :lup:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia super pomysl z galerią, mam nadzieje że dzici dadzą spokojnie pochodzić :)

Cafe ja śledzie robie niby na czuja, ale tuż przed robieniem biore kawłeczek na język żeby wyczuć słoność :D
a mamy tekst miał czego dotyczyć? że ona coś robi, a ty nic? nie kumam...:Rozgniewany:

Magda biedny Misiek z tym nosem :( oby gorączka szybko minęła i dała święty spokój!
suuuper że Murzynek wyszedł:D teraz pewnie będziesz częściej piekła co?:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej,
my dzis pospaliśmy do 8-mej:) Dzieci dopiero kończą śniadanie i zaraz zabieram się za pieczenie i gotowanie:)

Wczorajsze zakupy udane, pojechaliśmy bez dzieci:lol: ZOśke i Stasia wzięła Weronika, a Maryśkę teściowa:) Hehe, nie nalegałam, sami zaproponowali. Kupiłam Stasiowi kilka ciuchów w h&m, laskom po jednej bluzce, sobie dwie bluzki. Szukałam skórzanych legginsów, ale znalazłam tylko jedne , które mi się podobały i były tylko L.

andzia
Hej,
my dzis pospaliśmy do 8-mej:) Dzieci dopiero kończą śniadanie i zaraz zabieram się za pieczenie i gotowanie:)

Wczorajsze zakupy udane, pojechaliśmy bez dzieci:lol: ZOśke i Stasia wzięła Weronika, a Maryśkę teściowa:) Hehe, nie nalegałam, sami zaproponowali. Kupiłam Stasiowi kilka ciuchów w h&m, laskom po jednej bluzce, sobie dwie bluzki. Szukałam skórzanych legginsów, ale znalazłam tylko jedne , które mi się podobały i były tylko L.

ooo jak zajebiscie
my jutro chcemy wlasnie do h&m z olasem skoczyc
jakas kurte na nast zime kupic

cafe82
andzia
Hej,

ooo jak zajebiscie
my jutro chcemy wlasnie do h&m z olasem skoczyc
jakas kurte na nast zime kupic

No ja chciałam tez STACHOWI KUPIC, ALE NIE BYŁO ŻADNEJ 140:Zakręcony:
Błagałam, zeby byli dzisiaj grzeczni, a oni cały czassie leją i drą papy, zaraz nie wyrobie:Kiepsko:

A poza tym to ok. Młody wczoraj przespal goraczke i buszowal do wieczora. Ale dzisiaj jakis bez humoru. Okazalo sie, ze mial rozwolnienie. Posiedzial n kibelku i juz ok. Mam nadzieje, ze to jednorazowe.
Mielismy tysiac planow na dzisiaj, ale ja nie dalam rady. Zamiast biegac nie wiadomo gdzie juz o 11 bylismy u moich przyjaciol. Chrzesniak szczesliwy, bo fajny prezent dostal. Młody tez. Pokawkowalismy, ciacho zjedzone, podjechalismy doslownie na 15 min do sklpeu, dokupilam prezenty i do domu. Reszta dnia bedzie lezaca, na luzie. Rozwalila nas dzisiejsza wiadomosc :(

Cafe Twoj dzikusek jest swietny. I super choinka :)
Nie ma tego zlego, wykorzystacie jutro tesciow :)

andzia hehe, farciaro, ale Ci sie udalo z zakupami :) No i poszalalas. Uuuu, legginsy skorzane? Szkoda, ze nie bylo rozmiaru.
Ja w takich wygladalabym jak wieloryb :lup:
Super ze spiworkiem. Dogadamy sie z ta paka :) Kochana jestes!

Vercia szybko dojechaliscie!!! Fajnie, ze mozesz do nas zagladac :)
No i najwazniejsze, ze jestesscie zadowoloni. Na taki prawdziwy kulig sama bym sie wybrala :)

Magda straszna sytuacja... No nie wiem co napisać... Strasznie mocno trzymam kciuki za tą drugą dziewczynkę!
Dobrze, że Michałowi już lepiej... Biedny, jeszcze go dzisiaj biegunka męczyła...

Cafe Olas - Mikołaj rewelka! A o piżamie gdybyś nie napisała to nawet bym nie zauważyła;) A chłopaki w pocztówce to już nie wspomnę:lol: Nie do opisania:D Dziewczyny same muszą zobaczyć!
Bardzo ładne bombki macie, choina się super prezentuje:yes:
I co z tym okulistą? Przełożyliście wizytę?

Vercia ale kuligu zazdroszczę! Raz tylko jako dziecko jechałam na takim prawdziwym, konie, sanie, ale to było wieeeki temu:)

Andzia fajnie, że zakupy wypaliły. Trochę pokupiłaś... Rozumiem, że te skórzane leginsy w rozmiarze L to za małe na Ciebie były? Bo jak nie to nawet nie chcę słyszeć, że ty gruba, czy tłuszcze masz jakie, bo pojadę do Ciebie i swoje oddam! Ewentualnie nakopie w to chude dupsko:Oczko:

Anielinka
kurde, szkoda bluzki... Ale nie denerwuj się, szkoda nerwów...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png