Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
O cześć Mei ::):
Widze że i u Was też takie gatki:) chyba to taki wiek u tych naszych maluchów, u nas też padają słówka które nie wiem co oznaczają np. siuśka, ciućka, usiek, apsiu itp. no i ostatnio Amelka na mnie mówi mamuśka:D

A jak tam zdrówko u Ciebie? jak się czujesz? dalej ciagle śpiaca?:Oczko:

Hehe mamuśka:D No dalej śpiąca! To straszne, wczoraj położyłam się - uwaga - o 21 i zasnęłam chyba szybciej od Filipa a rano i tak gdybym mogła to spałabym cholera wie ile...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
kontynuuje lezenie. bleee! Mam energii za kilka osob, moge oddac, bo i tak nie moge z niej skorzystac.

Wczoraj pierwszy raz mialam mega zchcianke ciazowa. hehe. Wlasciwie to zawsze moglaby sie zdarzyc, ale zrzucilam to na moj stan. Pomimo bolu brzucha zachcilo mi sie .... cheeseburgera z MC'Donalsa!!! :lup: Masakra. W ogole tam nie jem, nie pamietam kiedy cos jadlam tam, czasem tylko lody. A wczoraj myslalam, ze swita dostane. P. tez mial ochote, wiec pojechal. hihih. I o 22 zarlismy buly zagryzajac frytkami.
Cala noc mialam durne sny z przejedzenia :lup: NAjlepsze z tego wszystkiego, ze brzuch mnie przestal bolec :)

Dzisiaj mlodego wystepy o 15. Moze i P. dotrze :)

Andzia jezeli tak waga Ci swiruje to lec i zrob te wyniki. Nawet bez skierowanie. Zrob całosc: TSH, FT3 i FT4. Zaplacisz 60 zł i sama bedziesz wiedziala co i jak.
JA sie nprawde ucieszylam, ze waga stanela, bo przyrost 5 kg w 4 tygodnie to nawet na ciaze o wiele za duzo. Tym bardziej, ze wyniki mocno polecialy.

Mei sorki, i ja Ci wspolczuje, ale tak sie nasmialam, ze szok. Bidulko :)
Ide zaraz na boczek popatrzec na fotki.

Cafe moze niech K. powie tesciom, ze rano jeszcze kontrolnie musicie podjechac z dziecmi osluchac do lekarza i tyle. Niech nie truja Ci dupy od rana. Przesada.

magda_79
cafe82
haha magda :8_2_96:
Dobrze,ze chociaz przestalo bolec

trzymam kciuki za wystepy
michu przejety?

hej
niby troche przejety, ale chyba najbardziej tym, ze zalozy biala koszule i bedzie inaczej wygladac. Ten typ tak ma, po tatusiu :sofunny:
Wczoraj stal przed lustrem i sie ogladal z kazdej strony. Wygrzebalam biala koszule po moim chrzesniaku :)

:8_2_96:

cafe82
a my dzisiaj do okulisty
olek mruga i mruga
a co najdziwniejsze jak byl w domu przez kilka dni to nie mrugal

Michałjakiea pol roku temu tez tak mrugal. Bylismy u lekarza, wszystko niby ok i potem po tygodniu przestal. Za cholere nie wiem od czego. NAwet podawalam mu Aerius, w razie jakiejs alergii. Ale ani nie lzawil ani nie mial czerwonych oczu. Podobno w tym wieku dzieci moga miec takie tiki.
Daj znac co i jak po okuliscie, bo sama jestem ciekawa :)

A mama chyba coraz czesciej ostatnio z chlopcami, co? Dobrze, niech sie wprawia :)

magda_79
cafe82
a my dzisiaj do okulisty
olek mruga i mruga
a co najdziwniejsze jak byl w domu przez kilka dni to nie mrugal

Michałjakiea pol roku temu tez tak mrugal. Bylismy u lekarza, wszystko niby ok i potem po tygodniu przestal. Za cholere nie wiem od czego. NAwet podawalam mu Aerius, w razie jakiejs alergii. Ale ani nie lzawil ani nie mial czerwonych oczu. Podobno w tym wieku dzieci moga miec takie tiki.
Daj znac co i jak po okuliscie, bo sama jestem ciekawa :)

A mama chyba coraz czesciej ostatnio z chlopcami, co? Dobrze, niech sie wprawia :)

olek tez nie ma czerwonych ale mowi,ze go bola

a mama drugi raz bedzie kladla chlopcow spac
ale pierwszy raz sama,bo ostatnio sylwia jeszcze byla

wizyte mamy na 18.15
o tej godzinie to mlodzi szykuja sie do spania
dlatego nie chcemy ich zabierac
mama sie zgodzila chociaz wiem,ze jej to pewnie nie reke

hej,
od rana delikatnie pruszy śnieg. ALe dzieciaki miały radoche jak szliśmy do przedszkola. Mogłoby być biało na święta, a od Nowego Roku wiosna:)

Musze upiec dzisiaj pierniki, bo wszytskie zżarte, a na jutro potrzebuje na Stasiowe jasełka, tylko koleżanka pożyczyła ode mnie foremki i orzywiezie mi je dopiero ok. 12-tej. mma nadzieje, ze się wyrobie

Anielinka ja też jestem mamuśka:lol:
A Ty na pewno sie jeszcze doczekacz maleńkiego dzidziolka, ja takich marzeń nie mam, wiec oddaje co się da:)

Cafe przegięcie z tym przyjazem od rana, nie lubie takich akcji. Zapraszam na konkretną godzinę i tyle, moze rzeczywiście wymyślcie jakiś pretekst, żeby przyjechali później.
I daj znać po okuliście, mam nadzieje, ze to nic poważnego. Fajnie, ze mama pomaga:)

Mei współczuje akcji z kotem(chociaż tez sie pod nosem uśmiechnęłam). Zabiłabym chyba jebanego sierściucha:lol:
I zdróweczka dla Was!!!

Magda sikam z Michała strojącego się przed lustrem. Oby P. udało się dotrzeć na jasełka. A energią możesz podzielić się ze mną

cafe82
z tym ich przyjazdem jest taki problem,ze przyjezdzaja pociagiem
a jeden jedzie rano
a drugi o 13
i bylam pewna,ze przyjada tym o 13 czyli kolo 14 u nas

i mowilam K ,ze jak beda sie pytac ma powiedziec,ze tym pozniejszym
a on wczoraj przez tel mowi,ze pogada ze mna i oddzwoni:Kiepsko:

No głupia i niezręczna sytuacja, ale spróbujce jeszcze coś naściemniać. 14-ta to i tak wcześnie, do wigilii pewnie zasiądziecie tak ok. 16-17

Witam!

Wczoraj wróciliśmy o 21:noooo: Zabrał się z nami jeszcze dziadek, bo chciał cos kupic młodemu i mojemu bratu, a potrzebowal doradcy. Mlodemu kupil 2 fajne bajki dvd w empiku. Mama kupiła jemu autka hot wheelsa, pakiet resoraków, ale jest radocha, bo autka i do tego aż 5 w pudełku:party: Obkupiłam G. dzisiaj będzie mierzył swoje ciuchy nowe. Nie cierpię kupowac tak na oko, buty jeszcze, ale kurtka, koszule:Kiepsko: Sobie kupiłam od gwiazdora 2 ksiązki nigellę i kuchnię Jerzego Knappe.:party::party: Po za tym myslalam, ze ducha wyzionę! Mama oczywiście zgodziła się pojechać, ale chodziła nadąsana i tylko narzekala:Kiepsko: Po za tym w każdym sklepie spędzała po 20-30 minut:Kiepsko: oczywiście ja w tym czasie latałam za młodym i z młodym po ruchomych schodach. Do tego mega obżarlam się sałatką, dzisiaj robię podobną, bo była pyszna!

Cafe przegięcie z t., ja osobiście nie cierpię gości z rana. Lubię mieć wszystko wypucowane, przygotowane i nie znosze krępujących sytuacji. Spróbuj otwarcie pwoiedziec, ze rano się nie wyrobisz i tyle!

Magda super, że wszystko w porządku :Całus: Z miśka nie mogę:36_1_21:

Mei i ja sikam z twojego sposobu przekazywania nam wieści od was. :36_1_21: Potrafisz walnąć taki post, ze leżę i kwiczę:sofunny:

Andzia zrób badania, a ktoś u was ma chorą tarczycę?

Wczoraj mama wygadała się, ze moja siostra była w niedzielę wieczorem u niej. Wkurzyla mnie, nie wspomnę, ze nie zajechała! Nie kupiła mlodemu nawet czekoladki na mikołaja:grrrrrr: I podobno jadą na wigilię do mamy, bo u jej narzeczonego nie chcą się spotkac z jego bratem i bratanica, bo podobno mała ma 5 lat i jez bezczelna i nie do zniesienia:glass: Bez komentarza!