Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

veronica_20
Dziewczyny czy wasze łobuzy też podczas zabawy wywalają wszystkie zabawki z pudeł? Ja już nie mam sił, normalnie cały pokój zawalony gratami, a o sprzątanie nie idzie się doprosić!

u nas to na porzadku dziennym
polowe zabawek wywiozlam lub wydalam ale i tak rozpiercuha na calego

o ile olek juz powoli powoli wychodzi z tego
i zanim zacznie bawic sie kolejna zabawka to poprzednia odklada-staram sie zawsze zwracac na to uwage no i w przedszkolu tak robia
to znow mlodzi potrafia w 10 minut powywalac wszsytko z 10 pudel:Histeria:

po szkole pojechalismy na zakupy
siostra i mama zajely sie chlopcami wiec latalismy 3 godziny a pol listy jeszcze zostalo:Kiepsko:
nie wspomnie,ze wydalismy kilkaset zlotych
ale dokupilismy sobie talerze i fajne garnki kupilam
w tesco przeceny-rajstopki,bluzki dla olasa po 10 zeta a 3 paki po 20zl

i wcale na same swieta nie szalejemy ale wszsytko sie pokonczylo po prostu

Hej,
ja tylko na sekundkę, bo jade zaraz z kolezanką na zakupy. Ona chce sobie kupic jakąs bluzkę, a ja raczej tylko do towarzystwa:)
Wizyta u okulisty ok, Stasiu i Marysia wszystko ok, u Zosi jest znaczna poprawa, ja zresztą od jakiegoś czasu też zaobserwowałam, że oczko dużo mniej ucieka. Musimy jeszcze tylko jechac z nią zrobić badanie dna oka i zakraplanie atropiną. Ale jestem dobrej myśli, wizja operacji póki co oddala się, więc super!!!
Później byliśmy na imieninach u babci, było bardzo sympatycznie, Stasiu miał kuzyna do zabawy, a laskom znaleźli stare puzzle po Igorze, więc dzieci nie było. Wróciliśmy do domu prze 22-gą i nie mogłam ich dzisiaj dobudzić do p-kola:)

hej
Wczoraj zagladalam, ale nie mialam weny na czytanie. Tak mnie P. wk...., ze caly dzien przelezalam w lozku, a on zajmowal sie mlodym.
Dzisiaj mlody marudzil rano, ale jak juz byl w p-kolu to w podskokach polecial.
Co do jego zostawienia czy nie zostawienia u dziadkow to nie chodzilo juz o to, ze mi go bylo szkoda.
W takim stanie go jeszcze nie widzialam, od samego rana mega stres przechodzil, a nie hsterie. Do tego jak widzialam przerazenie w oczach mojej mamy, ktora nawet raz nie starala sie go rzekonac/przekupic, zeby zostal to juz w ogole mi sie odechcialo. I na teraz i na przyszlosc.

Vercia u nas kiedys Michał wywalal wszystko, ale odkad chodzi do p-kola to mega zmiana. Wszystko sprzata po sobie, odklda w odpowiednie miejsca. Naprawde super!
Swietne listy napisaliscie do Mikołaja! Na przyszly rok odgapie :)

Cafe kurcze, bylam w Tesco w piatek i nie bylo przecen na rajty, a bluzki byly przecenione tylko duze rozmiary. wrrr!
Cale szczescie moj tata przywiozl mlodegmu 2 pary spodni dresowych, bo juz po domu nie mial co nosic. Wszystko przed kostke.

A ja dzisiaj znowu do sklepu :sofunny:
Ale tak jak juz pisalam robie zakupy na raty, bo inaczej nie daje rady.
Musze mamie cos dokupic, no i dla taty, ale tu juz nie mma pomyslu :(
Zostanie jesczze cos dla t. i siostry P., ale to niech juz on sie martwi, ja sie nie bede napinac.

Witam!

Miałam nie puszczac młodego, ale wygonilam, i nie mam wyrzutów wcale!! Nie ma temp i kataru, troche pokaszluje, ale trudno. Jak to alergia to nic nie poradzę. Dzisiaj poszedł do nowego przedszkola, rano był zachwycony, sala ogromna, nowe zabawki, dużo wrażeń.

Magda udanych zakupów :Całus: Kciuki będa:yes:

Cafe :Całus: Pogoda jest dobijająca, slońce świeci ale wieje jak nie wiem co. Po za tym zimno jest. Teraz mamy do przedszkola jakieś 200m, ale jak pomyślę zasuwać w to wietrzysko to wolę pojechać samochodem.

Andzia cieszę się, ze wszytsko w porządku u okulisty.

Ja juz od prawie 40 min w domu. Nie dziwcie sie, ze tyle latam po sklepach, ale robimy je w wielkich ratach. Tym razem P. sie spieszyl. wrrr!
Ale udalo sie kupic dla jego mamy i siostry. Mi sie pokonczyly kosmetyki, wiec tez przy okazji kupilam. Szybka kawka i do domu.
Zostalo mi do kupienia cos dla taty i sol do kapieli dla mojej mamy. Zawsze kupuje jej w Douglasie, ale teraz akurat tamtej nie bylo :(

Wlasnie tata przywiozl nam psa, od razu dlaam mu prezent dla Michała od nas pod choinke, zeby mlody ne widzial jak wieziemy.
W czwartek tata zabiera Michała od rana, bo beda razem ubierac choinke. W takiej sytuacji w piatek tez nie pojdzie do p-kola, bo bedziemy w domu.

Ide sie wygadac na bok :)

A ja wolałabym jechac raz i kupic wszystko, a tak to mamy godzine i biegamy z jezorami wywieszonymi. Nie wspomne ile czasu zajmuja nam dojazdy. Bleee!

Weszlismy na chwile na Reala i pierwszy raz wepchnelam sie do kasy pierwszenstwa. P. tak sie ze mnie smial, ale ja w tych sklepach zle sie czuje. Sami mlodzi w kolejce do kasy, wiec rozpielam kurtke, wypielam brzuch i oznajmilam wszystkim, ze jest to kasa pierwszenstwa i weszlam poza kolejka. hehe!

Cafe u nas okna wiecznie czyszczone przez P. :hahaha:
Z tydzien temu umyl, a podejrzewam, ze po Swietach to sie dopiero rozkreci.