Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
andzia
Cafe "wesoło" masz z tymi małymi dziadami, nie zazdroszcze. Ale i tak fajnie, ze sami się sobą zajmują, podziwiam, ze potrafisz się tak wyłączyć i zając się swoimi sprawami. Mnie jęki i krzyki strasznie rozpraszają.

Magda chwile myślałam co to PSP. Taki ze mnie ulung.
My kupilismy używane, ale z gwarancją za 230 zł. DO tego dokupiliśmy drugiego pada czy jak to się tam pisze i 5 gier. 3 dla dzieci i dwie dla Kuby:)

hehe! Cena zarabista! Swietna okazja. Dzisiaj widzialam w sklepie za 1330 zł.
Podobno fajny jest aerobik na PSP :)

Wiem, ze nowe są drogie jak cholera. My nzaleźliśmy taką firme, która handluje używanymi i daje na nie gwarancje. Mój brachol pojechał z K., bo on się zna na tym i mówi, ze super sprzęt:)
Stachu się tego w ogóle nie spodziewa, już widze tą radoche::):

magda_79
Kuzwa, Michał poszedl spac o 19, a juz 2 razy przywedrowal do mnie do pokoju. Tak szybko sie budzi ostatnio, ze szok. Polozylam go u nas i od razu zasnal. Cale szczescie bez problemu oddycha przez nos. uff!

Współczuje.
U mnie ZOśka od kilku dni budzi się ok3-ciej i przyłazi do ns z rykiem, sama nie wiedzac czego chce

Justynka współczuje ospy:( zdrówka dla Was!
dobrze że chcociaż dziadek może zająć się Olkiem, a on chodzi do p-kola? czy jeszcze w domu siedzi?

Magda super wyjazd Wam się szykuje, gdzie dokładnie P. jeżdzi do Niemiec, daleko ma?
no i super że kiecka sie przyda ::):

Andzia ale pewnie Staś będzie miał frajde z prezentu, no i K. też :Oczko:
a Tobie jaki prezent w tym roku szykuje Gwiazdor?:lol:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
anielinka
Dziasiaj Amelka się kąpie i słysze jak śpiewa "mam pilota, mam laptopa" i coś tam dalej...myślałam że padne, tak jej się ta reklama spodobała :hahaha:

Nie kojarze tej reklamy...co to?
A jak było w p-kolu?

Magda zapomniałam, zuper z wyjazdem do Deutschlandów:great:

To jest reklama TP i śpiewa tam rozum i serce :)

A w p-kolu płaczu nie było, ale foch maksymalny :(

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej
Dzisiaj troche polezakuje, ale nie za dlugo, bo mam tyyyyyle prasowania :(
I chce jakis muffinki upiec. Jak wyjda to zrobie duzo do Niemiec na sobote.
Tam mamy ok. 50 km od granicy, czyli jakies 70 km od domu. Droga dobra, wiec ok.
Miałam nie jechac, ale jego koledzy tez z zonami,a ja tam w ogole nigdy nie bylam, wiec oblukam coi jak. Juz tylko zapowiedzialam P., zeby mnie nawet nie namawial na rozmowy po niemiecku Po angielsku moge gadac :)

Cafe Michał tez tak wyrosl. Na wadze zlecial 1,5 kg, a do gory to nawet nie wiem ile. Pod koniec sierpnia kupowalismy mu spodnie dresowe, wszystkie wieksze, a teraz sa na styk.
Koszulki tez juz w wiekszosci do wymiany. Ale nie wiem ile ma wzrostu.
Jak noc?
Dzisiaj K. wraca?

Justynka bardzo bardzo Ci wspolzuje! Ja ospe przechodzilam w wieku przedszkolnym i nie pamietam nawet jak bylo.

hej
Dzisiaj troche polezakuje, ale nie za dlugo, bo mam tyyyyyle prasowania :(
I chce jakis muffinki upiec. Jak wyjda to zrobie duzo do Niemiec na sobote.
Tam mamy ok. 50 km od granicy, czyli jakies 70 km od domu. Droga dobra, wiec ok.
Miałam nie jechac, ale jego koledzy tez z zonami,a ja tam w ogole nigdy nie bylam, wiec oblukam coi jak. Juz tylko zapowiedzialam P., zeby mnie nawet nie namawial na rozmowy po niemiecku Po angielsku moge gadac :)

Cafe Michał tez tak wyrosl. Na wadze zlecial 1,5 kg, a do gory to nawet nie wiem ile. Pod koniec sierpnia kupowalismy mu spodnie dresowe, wszystkie wieksze, a teraz sa na styk.
Koszulki tez juz w wiekszosci do wymiany. Ale nie wiem ile ma wzrostu.
Jak noc?
Dzisiaj K. wraca?

Justynka bardzo bardzo Ci wspolzuje! Ja ospe przechodzilam w wieku przedszkolnym i nie pamietam nawet jak bylo.

Gosia chyba chcesz lanie na gołe dupsko, co? Co za glupoty piszesz!
Musisz d nas czesciej zagladac to szybko Cie do pionu postwimy :)

Justynka o matko, współczuje:Całus:
Gośka na dupsko dawno nie dostałaś?
Cafe mufinki do p-kola? Jednak macie jakąś imprezkę?
Laski tez mega wyrosły, Stasiu to samo. I ze Stasiem mam problem bo w H&M np. 122/128 za małe, a 134/140 za duże. I bądź tu mądry. Bez sensu, że tą rozmiarówkę tak łączą.
Magda fajnie, ze rodzice poinformowani, na pewno sobie poradza, a Michał musi zacząć się przyzwyczajać do nocek poza domem

andzia
Hej,
mam w domu Stasia i zośkę.
Stasiu kaszle, lae nie jest źle, potrzymam go do poniedziałku.
A Zośka kaszle i ma gorączke, dokładnie tak jak Maryśka tydzień temu. Ryczeć mi się chce, jutro jasełka, poza tym ostatnio wciąż któreś chore:Płacz::Płacz::Płacz:

zdrowka dla stacha i zoski
ehhh szkoda,ze akurat teraz,nie?
moze jutro bedzie juz bez goraczki
oby
:Całus:

magda_79
Co do Micha to wiem, ze musi sie przyzwyczajac, i nawet ciesze sie, ze trafila sie taka okazja akurat jak bedzie moj tata :)

Dla nas ta rozmiarowka z H&M tez bez sensu. 98/104 za male, a 110/116 ciut duze hcoc nie wszytsko.

i u nas z ta rozmiarowka kicha
spodnie 110/116 troche za dlugie
a bluzki na styk
choc tez nie wszystkie