Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

veronica_20
cafe82
veronica_20
Właśnie dzwoniła kumpela i przyjedzie o 18 na kawkę. Ciesze się, bo dawno z nikim nie gadałam. Wstawię zaraz cytrynowe ciasto do odrywania. w sam raz do kawy.

co to za ciacho?
fajnie brzmi:)

Drożdżowe ciasto cytrynowe do odrywania

jest pyyyyyszne!! I takie do namaczania i puszyste jak gabeczka.

dziekuje
wyglada super

wlasnie sobie przypomnialam,ze mialam kupic cytryny,zeby wysuszyc razem z pomaranczami,kuzwa

magda_79
andzia
cafe82
co do wigilii
robie tylko ze wzgl na K
nie wiem jak bedzie ale jak beda jakies fochy to wierzcie mi uslysza ode mnie 2 zdania

nie chce po prostu,zeby tesciowie siedzieli sami
bo tak by bylo
dopiero w drugie swieto sie u nich spotykamy(my i brat K z rodzina,siostra zostaje w ziel gorze)

Będzie fajnie, zobaczysz!!!
Jak będe miała kiedyś swój piękny wielki domek, to tez zrobie taką duuużą wigilię dla wszystkich!!!

NA pewno nie zawiedziemy i bedziemy wszyscy :sofunny:

Już obiecałam, ze jak się w końcu tego wymarzonego domku doczekam, to na pewno zrobie parentingową dżampę:lol:

andzia
Anielinka nie wiem czy dobrze słyszałam, ale na to wszystko weszła mama tej dziewczynki, tak?

Tak!!! Całe szczęście że weszła, bo by może nigdy się nie dowiedziała o tym incydencie, bo może córka by się zamknęła w sobie i nic by nie powiedziała...ehh, a ile takich sytuacji może było o których nikt nie wiedział i nie wie??!! Koszmar!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
andzia
Anielinka nie wiem czy dobrze słyszałam, ale na to wszystko weszła mama tej dziewczynki, tak?

Tak!!! Całe szczęście że weszła, bo by może nigdy się nie dowiedziała o tym incydencie, bo może córka by się zamknęła w sobie i nic by nie powiedziała...ehh, a ile takich sytuacji może było o których nikt nie wiedział i nie wie??!! Koszmar!!!

dokladnie

My tez juz w domu. Bylismy chwilke u P., a teraz mlody wlasnie wciagnal 7 racuchow i nabral sil na swoje puzzle :)
Ciagle ma tylko katar, ale jakby juz mniejszy, wiec mysle, ze i jutro pojdzie do p-kola.

I ja nie chce myslec co sie dzieje w przedszkolach.

W sobote jade z P. na wigilie do jego klubu w Niemczech. On poprowiadzi w jedna, a ja w druga strone. Kiecka wiec sie przyda :)
No,a Michu zostanie z moimi rodzicami, ktorzy o tym jeszcze nic nie wiedza. Akurat tata wraca w sobote, wiec nie maja wyjscia :)

Andzia to czekamy na ta parentingowa dzampe. hehe
A drogo Was to PSP wynioslo?
My sie tak czaimy :)
Trzymam kciuki za silna wole co do slodyczy. JA sobie codziennie obiecuje, ze juz nie bede ich jadla. I nie ma co mowic, ze w ciazy mozna, bo nic dobrego od tego nie ma. A ja bym tylko slodkie zarla :(

Cafe wspolczuje, ze akurat teraz chlopcy tak daja czadu :(Jutro juz K. wraca?
Tulam mocno!

justynka1984
cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę bo ide do łóżka i czekam az seweryn wstanie zeby mnie posmarował bo od wczoraj mam ospe i julek też mówie wam masakra nie życzę nikomu....postaram sie jutro nadrobić i poodpisywac, jak narazie to umieram :le::le:

uuuu wspolczuje:Całus:
dzieciaki to lajtowo pewnie przejda
ale ty najbardziej to odczujesz
ale rodzice pomagaja?

Cafe "wesoło" masz z tymi małymi dziadami, nie zazdroszcze. Ale i tak fajnie, ze sami się sobą zajmują, podziwiam, ze potrafisz się tak wyłączyć i zając się swoimi sprawami. Mnie jęki i krzyki strasznie rozpraszają.

Magda chwile myślałam co to PSP. Taki ze mnie ulung.
My kupilismy używane, ale z gwarancją za 230 zł. DO tego dokupiliśmy drugiego pada czy jak to się tam pisze i 5 gier. 3 dla dzieci i dwie dla Kuby:)

andzia
Cafe "wesoło" masz z tymi małymi dziadami, nie zazdroszcze. Ale i tak fajnie, ze sami się sobą zajmują, podziwiam, ze potrafisz się tak wyłączyć i zając się swoimi sprawami. Mnie jęki i krzyki strasznie rozpraszają.

Magda chwile myślałam co to PSP. Taki ze mnie ulung.
My kupilismy używane, ale z gwarancją za 230 zł. DO tego dokupiliśmy drugiego pada czy jak to się tam pisze i 5 gier. 3 dla dzieci i dwie dla Kuby:)

hehe! Cena zarabista! Swietna okazja. Dzisiaj widzialam w sklepie za 1330 zł.
Podobno fajny jest aerobik na PSP :)