Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
widzialam te przeceny w h&m
i tez bedziemy kupowac chlopakom na przyszly rok,olkowi na pewno

fajnie,ze udalo sie wszsytko kupic

my jeszcze troche musimy pokupic
ale to w przyszlym tyg,bo jutro K wyjezdza na 3 dni:Kiepsko:
a w weekend mam szkole

poza tym prawdopodobnie robimy wigilie u nas
maja byc moi rodzice,siorka z narzeczonym i tesciowie

Super!!!
a uwielbiam jak jest tak dużo ludzi przy wigilijnym stole!!! A czemu akurat u Was?

cześc dziewczyny.
andzia to dziewczyny chore że nie w przedszkolu??
olek tez siedzi jeszcze w domu bo ma troszke krostek ale mysle ze za dwa dni juz go poślę.
a ja sie tak kijowo czuje ze masakra jak narazie to jeszcze sie nie pochorowalismy na ospe i mam nadzieje ze jednak nic nam nie bedzie.
my jeszcze nie mamy żadnych swiatecznych zakupów zrobionych ale ja w tym roku nie mam swiat bo ide w wigilie i pierwszy dzien na popoludnie, a w sylwestra i 1 stycznia na noc....:le::le:

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

cafe82
justynka i ja wspolczuje swiat w pracy:Całus:
julek tez ma ospe?
pewnie pisalas ale nie pamietam,przepraszam

czesc cafe nie pisałam wogóle ostatnio nie mam na nic czasu albo w pracy albo sie bawie z dziecmi juz nie mowie o sprzataniu jakos jestem taka nierozgarnieta ostatnio moze przez ta chorobe olka. a julek jak narazie zrowy ida mu zeby bo dostal kataru i ma sranie niesamowite ale to napewno zeby ostatnio mial katar przez 3 miesiace jak mu wychodziły jedynki

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

Witam!

Amelka niby już ok, ale jeszcze wczoraj jakaś taka niewyraźna była i zostawiłam ją jeszcze dzisiaj w domu...za to z rana zaczeła brzydko kaszleć :Histeria: jakaś masakra...

Andzia fajne i towarzyskie dni za Wami:yes:
a Marysia może dlatego że sama jest dlatego skupiła się na zabawie, super!

Cafe zdjęcia superowe!
Wszystkiego najlepszego dla Olka!!!:Całus:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!

My wczoraj leniuchowalismy i gralismy w gry caly dzień. Młody dalej kaszle, ale puścilam do przedszkola. Po za tym jest zdrowy. Wkurza mnie ten kaszel jak nie wiem.......nie chcę przesadzać i latać co chwilę do lekarza, ale jak nie przejdzie do środy to będę zmuszona skontrolowac sytuację. Nie wiem czy w przedszkolu nie ma jakiś grzybów czy coś.....w domu ok nie kaszle, pójdzie tylko do przedszkola i wraca z mokrym kaszlem. Poki co podaję jeszcze pulmicort i sól, no i auresin.
Testowalam dzisiaj i wyszło negatywnie :Zakręcony: jestem chyba kosmitką!:Wściekły: Mam dośc tych moich okresów, na razie się nie nakręcam na latanie po lekarzach klinikach. Wiem, ze wtedy będzie dużo trudniej. Nie wiem co ze mną nie teges jest...Obiecałam sobie, ze w nowym roku pójdę chociaż kontrolnie na usg owulacji i zobaczę co dalej.

Justynka współczuję świąt w pracy :Całus:

Andzia fajnie, ze prezenty macie kupione.

Mei moja siora nie ma dzieci, a po jej wizycie też wszyscy zmęczeni :yes: Nie wspomnę, ze nigdy nie wzięła mlodego nawet na spacer albo coś. Zawsze wszytsko skupia się na niej, jak schudła, jaka jest ładna, ile zarabia itp.

Andzia widzialm też kurtki w h&m przecenione i też myślę o przyszlym roku już.....

My kupujemy glownie słodycze dla bliskich i kalendarze.....dzieci małych oprócz marcela nie ma, więc same drobiazgi. Dziadkom zawsze kupujemy coś w aptece, witaminy, albo nalewki na serce. Na razie mam kupione słodycze.

Szukam też coś dla siebie i właśnie oglądam bransoletki.....o takie Biżuteria, Bransoletka 553. Bransoletki na sznurku i rzemieniu z butów rezygnuje, podobaja mi się ale patrząc na przyszlość nigdzie w nich nie wyjdę, nawet do pracy.....poszukam czegoś na wyprzedażach....

hej
I ja sie witam. Rano nas wzielo na latanie po sklepach. Nie kupilismy zadnego prezentu, a kasy tyle poszlo, ze nawet nie chce myslec. Rabnieci jestesmy i tyle :lup:

Wczoraj super dzien. Przez 2,5 h nosilam małego Dawidka na rekach. Ale slodziak. Starsi bawili sie tez fajnie, wiec naprawde dzien udany :)

Andzia ale Cie dlugo u nas nie bylo!
Fajnie, ze prezenty macie z glowy. Ja jedynie z Groupona kalendarze zamowilam i tyle.
Zdrowka dla Marysi!

Cafe Ale Olek sie zmienil. Jak mu wlosy sciemnialy. Super przystojniaczek :)
Kicha z wyjazdem K., ale mam nadzieje, ze chlopcy dopisza i beda bardzo grzezcni.
Co do promocji w H&M to u nas dzisiaj byly bluzki z dlugim rekawem jak na Michała po 10 zł. W jednym kolorze, tak jak lubisz: szare albo zielone itp.
Ja kupilam mlodemu 2.

Mei zdrowka dla Filipa! Bidok, ostatnio ciagle chory :(
Siostry nawet nie komentuje - bez wyobrazni!

Anielinka co z Amelka? Moze to juz taki kaszel poinfekcyjny?

Vercia te Twoje cykle to naprawde przegiecie. Tez bym sie wkurzala. Tak jak piszesz zrob chociaz monitoring owu.
Branzoletka baaardzo mi sie podoba.
My mielismy kupic sobie zegarki, ale odpuscilismy. Za duzo kasy ostatnio poszlo :(

Justynka zdrowka dla Was!
Ale beznadzieny masz grafik na Swieta i Sylwestra :lup:

Wszystkiego NAJ dla Olków!!!

Oczywiście nie zabraklo epizodów w weekend. W piatek dzwonila chrzesnica G., ze jada do teściowej na weekend i może do nas zajadą w sobotę. G powiedzial, ze pracuje ale ja jestem w domu. Oczywiście nie zajechali wcale. W niedzielę o 17 pojechałam do mamy posiedzieć, bo G. zalatwiał swoje sprawy w biurze. I zadzwonila chrześnica, zapytala czy jesteśmy w domu. Powiedzialam jej, ze mnie nie ma i gdyby wcześniej napisała, ze się wybiera to bym poczekała. No i cisza w tel, gdzies daleko tylko brat G. "nie to nie, bez łaski...wiedziałem, ze krolewny nie ma..." ale pomijając to powiedzialam jej, ze szkoda i spotkamy sie innym razem. Oczywiście obraza majestatu! Przez 3 dni byli na miejscu i nie mogli zajechac......tym bardziej, ze byli u brata G. i u T. I ja wyszłam jak zwykle na tą złą....