Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kobietki:)
U nas ok. Dzisiaj bylismy u lekarza, mały kaszle jak stary gruzlik:/ Ehhh na szczescie oskrzela czyste i obyło sie bez antybiotyku...
Tez ogladalam UWAGE i jestm w nie malym szoku:/ Masakra - co ludzie wyprawiaja:/ ehhh szkoda mi dzieci, ktore maja rodzicow niewydolnych wychowawczo:/ Czesto niestety obserwuje takie dzieci w pracy... szkoda, ze niektorzy rodzice nie zdaja sobie sprawy z tego, ze niszcza swoim dzieciom zycie:(
Ciesze sie, ze jutro juz piatek:) Poniedzialek mam wolny bo musze jechac do Poznania...
Prezenty do malego juz mamy:) Stanelo na klockach lego, dorwalam na allegro zestaw 600 elementow plus wywrotka-lego. Jeszcze dostanie auto, puzzle, i gre. Brat z bratowa doloza sie do klockow, a wiec super:)
Musze jeszcze cos do P. wymyslic, mam pomysl, mam nadzieje, ze uda mi sie go zrealizowac:)

Vercia ale cos musi byc nie tak, ze masz takie dlugie okresy i nieregularne. Powod musi byc jakis.
Tak czy inaczej powtorzylabym porannego sikanca. Jest pewniejszy.

Gosia co wymyslilas na prezent dla P.?
A tez lego dla Kuby to jeszcze Duplo kupowalas?

P. wrocil pol godz temu, wiec siedzimy i gadamy. Poszedl z psem, wiec j jeszcze myk do Was :)

Macie foteliki samochodowe 15-36 kg? My musimy dokupic i nie wiem jaki jest dobry i w rozsadnej cenie.
Michał jezdzi jeszcze w takim 9-25 kg.

Ja tak na chwilę wpadam na sam wieczór... Cholera, jakiś gorszy dzień dzisiaj miałam. Jeszcze na koniec zeszło mi z koła powietrze i prawie się do roboty spóźniłam:Szok:

Vercia musi być dobrze, wyniki macie dobre, tylko ten cholerny okres coś nie teges... Tak jak Magda mówi, powtórz teściora rano...
Pamiętam, że pisałaś o tym PCOS. Trudniej zajść, ale szanse są, prawda? Kurde jak mi ciężko na sercu jak czytam o rodzicach, którzy starają się o dzidziusia, chcą go i mają możliwości... I mają problemy... A ile jest takich rodzin, gdzie rodzi się gro dzieci, niechcianych i zaniedbywanych... Tak nie powinno być::(:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Gosia zdrówka dla Kubuli! Fajnie, że obyło się bez antybiotyku. Oby szybko mu przeszło...
Co wymyśliłaś dla P.? :Oczko:

Magda tak jak piszą dziewczyny i zresztą Ty sama też:Oczko: Kasa ważna, ale nie najważniejsza... Dobrze, że P. będzie w domu. Wszyscy na tym skorzystacie.

Anielinka zdrówka dla Amci! Że też się biednej jakieś paskudztwo przyplątało... Niestety często tak jest, że temperatura wraca na wieczór...

Cafe no tylko pogratulować, że jakoś to wszystko ogarniasz i jeszcze potrafisz się pouczyć:o_master:

Andzia
i dla Marysi zdrówka! Ale nam się dzieciaki pochorowały:Histeria:
Maryśka pewnie ma taki czas, że nie potrafi się zająć sama sobą... Pewnie w końcu jej to minie... No i brawa dla Zosi, że dzielnie sama maszeruje do p-kola:yes:

Kurde z prezentów mam tylko małpki dla młodego... U nas kupujemy tylko dzieciakom i nie wiem co reszcie kupić... A czasu co raz mniej... U nas też był zwyczaj, że 6.12 Mikołaj a na święta Gwiazdor. Ja od tego odchodzę i zostaje, że 6 Mikołaj a na święta to rodzina obdarowuje się upominkami...

Uwagi nie oglądałam, w ogóle prawie nie oglądam telewizji. Jak mam chwilę, żeby to zrobić to zazwyczaj jest wieczór i zasypiam:D Nawet nigdy nie wiem jaka pogoda będzie dnia kolejnego:Oczko: Da się z tym żyć. Ale obejrzałam sobie teraz ten odcinek na necie:Szok: No przykro się strasznie na to patrzy... Ostatnio też przewinął mi się filmik gdzie "mądry tatuś" prowokuje synka do agresji, cieszy się jak mały klnie i bije a dzieciak ma ze 4 lata. Smutne okropnie, bo takie dziecko kocha przecież swojego rodzica jaki on by nie był i czerpie takie chore wzorce...

Czesc dziewczyny:)
maly chory nie idzie do przedszkola, a wiec chociaz jeden plus taki, ze moge od rana z kawka do was zajrzec, bo normalnie to malego do przedszkola wlasnie szykuje:)
Dla wszystkich chorowitkow zdrówka!!!
Vercia ale masz problemy z tym okresem... dziewczyny maja racje zatestuj jeszcze rano:)
Magda my mamy taki fotelik GRACO LOGICO LX COMFORT FOTELIK 15-36 +12 GRATISÓW (1965691414) - Aukcje internetowe Allegro i jestesmy zadowoleni.
Dziewczyny co do prezentu P. to wam napisze po swietach bo jeszcze przeczyta i nie bedzie niespodzianki;)

Witam!

Umówiłam się do lekarza na 10.30 niech Amelke obejrzy przed weekendem, żebym była spokojniejsza, może faktycznie tylko gardło zaczerwienione i dlatego ta gorączka...zobaczymy.

Ja mam też jeszcze ten mniejszy rozmiar fotelika i chyba jeszcze będzie musiał nam troche posłużyć, bo kasy brak:( a ja tez ostatnio potrzebowałam drugi fotelik do samochodu taty, bo co rano wozi Amelke, no i koleżanka mi pożyczyła, bo jej syn to już duży chłopak i leżał u niej w piwnicy :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!

Po wczorajszym odpoczynku smigam już od 6. Musialam troche polatac za sprawami G. wstawiłam obiad i zasiadam z kawą. Zapomnialam nasikac w pojemnik :lup: jutro rano spróbuję.

Magda 6 dni, ale od której kopulacji :lol:

Mei ja też mam dylemat co do prezentu dla Marcela. Pojade do jakiegos wielkiego sklepu zabawkowego i będę rozglądać się.
Z zajściem nie wiem czy będzie latwo.....z marcelem staraliśmy się ponad 2 lata i miałam zabieg robiony specjalnie, zeby uwolnić pęcherzyki z jajników.

Gosia zdrówka dla Kubuli.