Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Magda firanki z iKei, jedne za 40 zł-szalyntwo:D, a reszta za 15 zł-normalnie prać się nie opłaca, lepiej wyrzucić i kupić nowe:hahaha:

Kurcze, szkoda, ze u nas Ikei nie ma. A cos trzeba z nimi robic? Tzn. skracac czy cus? Czy takie gotowe?
Kolezanki mąż jezdzi czesto do P-nia i zawsze pytaj czy czegos z Ikei nam nie przywiezc.

Cafe ale super plany, należy Wam się jak nic. Polecam Listy do M, film w sam raz na przedświąteczny okres:yes:

Vercia uśmiałam się z tych schódów, ale organizacja naprawde porażka, nie każdy ma czas i ochote tkwić godzinami w p-kou.

Firanki nic szczególnego, serio, ale jak bardzo chcecie to zrobie foty i wrzuce na bok:Oczko:

Uff... Dopiero wróciłam do domu. Byłam w p-kolu, dzieciaki zadowolone, przyszedł Mikołaj i trochę z dzieciakami pogadał. Nie wiem tylko po co przyciągnął ze sobą Myszkę Miki, Myszkę Mini i Kubusia Puchatka:lup: Pasowali do siebie wszyscy jak pięść do nosa. No ale dzieciaki zadowolone. Po południu poleciałam do innej pani doktor z młodym. Byłam prywatnie. Fajna babka, tylko straszna gaduła. Podoba mi się, że nie wali antybiotykami na prawo i lewo. Filipowi niewiele dolega, ale pewnie nasza lekarka już przy jego stanie walnęłaby mu antybiotyk:Histeria: A ma zaczerwienione gardło, powiększone węzły chłonne i zawalony nos. Poza tym powinnam zrobić mu testy na alergię... Wiem o tym od dawna, tylko kasy nie mam na wszystko na raz...
Z wakacjami to ja bardzo chętnie:D Muszę poczekać tylko do stycznia bo nie wiem czy przedłużą mi umowę... Raczej tak, ale wiecie jak to w życiu bywa.
A sytuacji wcale już nie ogarniam... Dzisiaj jak powiedziałam P. że młody jest alergikiem to z chorym triumfem w głosie stwierdził - WIEDZIAŁEM! ***** Amerykę odkrył!:Histeria: Młody od początku był uważany za alergika, miał skazę białkową, jechał na nutramigenie... Ale najlepszy tekst był taki, że Filip na bank jest uczulony na koty! Bo się po nosie ostatnio drapie! Kurde, nie wiedziałam, że mój były ma taki dar! Normalnie facet specjalizacje powinien sobie zrobić. Tak czy owak, gdyby wyszło po testach nie daj Boże (a wiadomo, że jest to możliwe) że jest uczulony na białko z kociej sierści to by się zesrał ze szczęścia i żyć mi nie dał... Normalnie nie chce mi się na niego patrzeć nawet.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Vercia hehehe, z tym chowaniem to niezła akcja, ale ja bym pewnie już miała niezłego nerwa, przykre że jakoś nie do końca dograne to wszystko...

Andzia
:Podziw: uwielbiam oglądać twoje dzieciaki! Świetni są:yes: Firanki, niech będzie, że też:D
Hehe u nas z czekoladopodobnymi podobnie:hahaha: Zawsze wywalam i nigdy nie kupuję.

Cafe
udanego wieczoru! Zapowiada się uroczo::):
Szkoda, że nie zdążysz na przedstawianie... Ale jeszcze będą pewnie nie raz okazje.

Magda hahaha, Michał jak zwykle wygadany:D On chyba nikomu nie odpuści, co?
Konkretna ta paczka u Miśka w p-kolu, fajna:yes:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć dziewczyny:)
Widze, ze u każdego było masę radości dzisiaj:) u nas tez my co prawda zdecydowaliśmy się na coś słodkiego tylko, bo prezenty zostawiamy pod choinkę:) Kuba dzisiaj baaaardzo zadowolony z wycieczki do lasu i z Mikolaja:) Rano u nas w domu Mikolaja nie bylo dopiero wieczorem jak wróciłam z pracy.... a w pracy byłam długo bo mieliśmy dzisiaj rade:/ a w czwartek mamy szkolenie bhp, no ale jakoś trzeba to przeżyć;)
AAAA jak ktos ciekawy to na facebooku piosenka o Mikolaju w wykonaniu Kuby:)
Andzia dziewczyny super:) firany eleganckie;) 15 zl mowisz??? chyba trza sie wybrac do Ikei:)
Mei zdjecia suuuuper:) Filip czadowy:)
Magda fajnie, ze Ala tak czesto do mamy puka no i ze daje pospać:) Kuba tez zawsze w nocy dawał mi pospać:) Zasypiał razem ze mną:) I nigdy z nockami nie mieliśmy problemu jak sie urodził:)

Bylyśmy z mamą w galerii w Lesznie i wróciłyśmy o 20...było sporo atrakcji dla dzieci, między innymi mozna było pomalować piernika lukrami, posypkami, a później pani pakowała w folię na prezencik...młody zrobił 3 pierniczki, byl też Mikołaj na tronie, ale nie chciał z nim zdjęcia. Po za tym zaliczyliśmy Mc'a , babcia podarowała młodemu grę zygzaka, u nas podobnie jak u Mei w tym temacie zygzakowym :Oczko: Ja dostalam od Mikiego 200zł na roztrwonienie, z czego się bardzo ucieszylam. Kupiłam kilka fajnych rzeczy w H&M. Upatrzyłam sobie też kieckę na wesele i na święta. Może w przyszlym tyg. skoczę, bo mam 2 kupony z avanti na 20zł do h&m. My daliśmy młodemu grę malpki i duże jajo kinder., G dokupił zestaw 3 autek z hot wheels. I juz widzialam fajne zestawy hot wheelsa pod choinkę, może poproszę kogoś o takie autka. W przedszkolu dzieci dostały głównie słodycze.

Andzia super fjerany :yes: My kiedyś mielismy same rolety i to długo....teraz mi pasują tylko w formie paneli.

Magda fajne paczki dostały dzieci w waszym przedszkolu :yes:

Ale naskrobałyście :Szok: nie pamiętam co miałam odpisać :lup:

U nas dziś w p-kolu też był mikołaj i jakieś przedstawienie...nawet Amelka z p-kola przytargała paczke- nie spodziewałam się tego, bo nie skałdaliśmy się na nic, co prawda mała, ale konkretna i nie czekoladopodobna :hahaha:
Odemnie dostała tylko słodycze, bo kasy brak na jakieś szaleństwa, a poza tym na święta chcę kupić jej lalke, a ona dosyć sporo kosztuje...od moich rodziców dostała książeczki, malowanki, słodycze, a ja schowałam jej paczke pod poduszke i jak przyjechałyśmy z p-kola to zaczeła szukać pod wszystkimi poduszkami, a jak znalazła to była taaaka radocha :::):
No i nie powiem Ł. mnie zaskoczył, zadzwonił jakoś przed 18 (już wogóle się go nie spodziewałam ) czy może przyjechać do Amelki, co prawda przeziębiony, ale mówił że chciał przyjechać chociaż na chwile, ale grunt że pomyślał i jednak przyjechał, przywiózł Amelce puzzle i zestaw do makijażu :D jej jaką radoche miała:)
Posiedzieliśmy troche, pogadaliśmy i pojechał...no i wypada że wszyscy byli u Amelki tylko nie t. :( nawet nie zadzwoniła, bo myśląłam że może będzie chciała żebyśmy my do niej zajechały, ale nie...trudno.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif