Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Magda ciekawa jestem czy Alka będzie podobna do taty, czy po mamie blondyneczka. Co by nie było na pewno piękna dziewczynka Wam wyjdzie:)

Cafe
to mnie zaskoczyłaś tym tatuażem:lol: Mnie się bardzo podoba motyw czarownicy na miotle:lol:, ale chyba za duży cykor jestem, zeby sobie zrobić.

Vercia
zdrówka dla Was!!! Co tam t. wykombinowała?

Anielinka
jak Amelka dzisiaj?

Vercia ide na boczek zobaczyc co tam naskrobalas.
Zdrowka dla Marcela!! Teraz taki czas, ze ciagle jakies gowna sie czepiaja.

Andzia ale szalejesz :) I super! Nalezy Ci sie :)

I my jestesmy ciekwi jaka Ala bedzie. Wiemy na pewno, ze stopy ma identyczne jak Michał. No i jak P. :hahaha:
P. byl ze mna na usg i stwierdzil, ze podobna do Michała, ale ja za cholere tego nie widze :lup:
Bidok na 11.40 ma dop racy, a od rana juz zakupy, posprzatal. Ciezko teraz bedzie mial, ale musimy dac rade przynajmniej ze 3 m-ce.

No a ja już przyjechałam z miasta, byłam w sprawie pracy, no ale wiadomo, krótka rozmowa, zostawić cv no i zadzwonimy :Padnięty:
Tak mi ciśnienie podniósł taki wypłoch na mieście, że szok :Zły:
Jechał za mną, pierwsze skrzyżowanie, czekam aż mi przejadą, a on już stoi i trąbi :Zły: kolejne skrzyżowanie, tam był znak stop, więc zatrzymałam się, a on znowu za mną trąbi :Zły: Więc zaczełam już go wyzywać, później staneliśmy obok siebie na pasach, a ja pokazałam mu środkowy palec, ale się tam pluł z nerwów :lol: palant jeden, myśli że jak jest łysy i ma wypasioną beemke to mu wszystko można :Zły:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
No a ja już przyjechałam z miasta, byłam w sprawie pracy, no ale wiadomo, krótka rozmowa, zostawić cv no i zadzwonimy :Padnięty:
Jechał za mną, pierwsze skrzyżowanie, czekam aż mi przejadą, a on już stoi i trąbi :Zły: kolejne skrzyżowanie, tam był znak stop, więc zatrzymałam się, a on znowu za mną trąbi :Zły: Więc zaczełam już go wyzywać, później staneliśmy obok siebie na pasach, a ja pokazałam mu środkowy palec, ale się tam pluł z nerwów :lol: palant jeden, myśli że jak jest łysy i ma wypasioną beemke to mu wszystko można :Zły:

hahahaha
anielinka nie poznaje cie,dobre!

a co do za praca?

kurde,trzymam kciuki zebys szybciutko cos znalazla

anielinka

:sofunny:

Ja jak m taki cisnieie podnosi to zwalniam chamsko jeszcze bardziej. Pewnie ryzykuje, ze kiedys dostane w leb, ale strasznie mnie to irytuje.

Andzia jestem ciekawa czy tym razem coś wynajdziesz w lumku :)

Magda Alusia na pewno będzie śliczniutka, bez względu czy pójdzie po tatusiu czy mamusi :yes:
super że ma już długie włoski, będziesz szybko czesała kiteczki ::):
jej jak sobie pomyśle o Amelce...jak miała 3 miesiące to kupiłam pierwsze spineczki, jak miała 5 miesięcy to robiłam jej kiteczke na czybku głowy heheh

magda_79
anielinka

Ja jak m taki cisnieie podnosi to zwalniam chamsko jeszcze bardziej. Pewnie ryzykuje, ze kiedys dostane w leb, ale strasznie mnie to irytuje.

Teraz to mi się śmiać chce :hahaha:, ale gnojek tak mi ciśnienie podniósł że masakra...całe szczęście że ja pojechałam w lewo, a on w prawo, bo gościu groźnie wyglądał, bo jak by mnie dorwał to też bym się pos.... ze strachu :Histeria:

Cześć dziewczyny!

Cafe szkoda, że znowu nie wyszło... Za którymś razem w końcu zdasz, ale cholera, najgorsza jest strata kasy i czasu na pierdzielenie się z tymi egzaminami:Rozgniewany:
Jak siostra pozwoli to proszę, pokaż wzór:wink:

Anielinka :D Też bym się zagotowała, nienawidzę pustego cwaniactwa. Dobrze mu pokazałaś:D Ale sama bym pewnie wydygała, bo po takim to nigdy nie wiadomo czego się spodziewać...
Trzymam pracę za kciuki!

Andzia no obyś tym razem z zakupów wróciła w dobrym nastroju i żeby łowy się udały::):

Magda jesteś pod dobrą opieką, wszystko będzie dobrze:Całus:

Vercia zdrówka dla Marcela! Kurde ledwo z jednego wyszedł i znowu coś:Histeria:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Ja siedzę w pracy, wczoraj net coś mi się schrzanił i nic nie mogłam posprawdzać:Rozgniewany: Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już dobrze, bo w weekend mi nie naprawią!
Młody jest wynudzony maksymalnie, szaleje i nie słucha już nikogo. Robi co chce i wszystkie kary spływają po nim jak woda po kaczce:Kiepsko: Już chcę poniedziałek:Nieśmiały:

cześc dziewczyny ja tylko na chwilkę,
u nas w domu ospa olek przywlekł z przedszkola a u nas nikt nie był chory na ospę, wiec tylko sie obserwujemy lekarka nam powiedziała ze na 90% bedziemy chorzy julka tez obserwujemy i czekamy w zawieszeniu.

ja zmykam kapac olka i go smarowac a potem julek....a ja do pracy od jutra na rano wiec trzeba isc spac wczesnie.

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka1984
cześc dziewczyny ja tylko na chwilkę,
u nas w domu ospa olek przywlekł z przedszkola a u nas nikt nie był chory na ospę, wiec tylko sie obserwujemy lekarka nam powiedziała ze na 90% bedziemy chorzy julka tez obserwujemy i czekamy w zawieszeniu.

ja zmykam kapac olka i go smarowac a potem julek....a ja do pracy od jutra na rano wiec trzeba isc spac wczesnie.

O matko, współczuje :Histeria: jak Olek to znosi???

Zdrówka!:Całus:

Witam!

Coś ostatnio czasobrak u mnie.....wczoraj G. przykręcał rożne pierdoły w domu.....młody cały czas skacze po łóżku, jeszcze jemu nie przeszło.....zerkam co chwilę czy gamoń nie spadnie...wiecie same jak jest...niby nie wysoko, ale jednak...cieszę się, ze jutro już niedziela...mam nadzieję, ze przyszły tydzień będzie dla mnie bardziej łaskawy :lol:

Młody ma katar dalej...póki co nie kaszle...cały czas podaję leki, które przypisała lekarka. W poniedziałek mam do niej zadzwonić i powiedzieć czy dalej kaszle, a chyba ją zaskoczę. Teraz nie kaszle, tylko kicha non stop:Szok:

Czesc dziewczyny:)
Ale tu pustki... u mnie intensywnie...Wczoraj umowilam sie z kolezanka na zakupy. Bylysmy w Lesznie:) Zakupy sie udaly... Szkoda tylko, ze przecen jeszcze zadnych nie ma:/ Malemu kupilam dwie pary spodni i rekawiczki w h&m... dwie - lewe:/ Ale sie wkurzylam jak przyjechałam do domu i to zauwazylam:/ na szczescie dzisiaj udało mi sie wymienić w poznaniu:) P. kupiłam sweter i sobie troche ciuchow. Wróciłam z mega bólem głowy... położyłam się spać, a dzisiaj pojechalismy z P. do Poznania, ja najpierw miałam zajęcia, a potem obskoczyliśmy markety... w Tesco była kiepscizna z zabawkami, ale w realu kupiliśmy oczywiście spadające małpki:) zastanawiałam się jeszcze nad klockami lego, ale postanowiłam sprawdzić jeszcze na allegro, no i na allegro taki sam zestaw jest 50 zł tańszy.
A tak poza tym to wszystko ok:) Maly caly tydzień chodzil do przedszkola:) Nie widać po nim żadnego chorobska, a wiec dobrze, ze nie przestraszylam sie tej dyrektorki bo znow opuściłby kilka dni w przedszkolu:/ We wtorek jada do lasu, a tam przyjedzie do nich Mikolaj:) W czwartek mielismy zebranie w przedszkolu:) Pani chwalila grupe:) powiedziala ze bardzo fajne dzieci ma w grupie:) Az serducho rosnie jak Pani tak mowi o dzieciach:) Kuba podobno sie rozkrecil, ladnie sie zintegrowal z grupa, zreszta widac jak sam Kuba opowiada o kolegach:)

anielinka
Mei

Anielinka :D Też bym się zagotowała, nienawidzę pustego cwaniactwa. Dobrze mu pokazałaś:D Ale sama bym pewnie wydygała, bo po takim to nigdy nie wiadomo czego się spodziewać...
Trzymam pracę za kciuki!

Mei dzięki za te kciuki :sofunny:

:glass: :glass: :glass:

Wiem, że mówiąc często zdarzają mi się takie pomyłki, ale jeszcze nigdy nie udało mi się tego napisać:Histeria:

Jednak net mi siadł i dopiero w poniedziałek mają kogoś podesłać:Rozgniewany: Dobrze, że z pracy mogę sobie zajrzeć:D

Justynka ale macie "wesoło":Histeria: Może jednak Was ominie... Zawsze jest te 10% szans:Oczko:

Vercia zdrówka dla Marcela! Niech już mu wszystko przechodzi bo bidok ciągle coś łapie:Całus: Oby ten tydzień faktycznie był dla Ciebie milszy... Dosyć już przykrości:yes:

Gosia pewnie, że miło usłyszeć jak panie chwalą:yes: No i super, że Kuba tak dobrze sobie radzi.
Dobrze, że nie posłuchałaś dyrektorki. Młody bezsensownie przesiedziałby kilka dni i nic by z tego nie wynikło:Rozgniewany: A z tym lasem to fajny pomysł:D U nas tradycyjnie, Mikołaj przylezie do sali.

Witam!

My co dzień to później wstajemy. Ja ostatnio w ogóle ledwo z wyrka złażę......nie wiem co jest, ale spałabym nawet do 11. Młody dalej ma wodnisty katar, ale jutro chyba puszczę go i we wtorek. Jak się coś rozkręci to od środy do świąt zostanie w domu. Poza tym, że leci woda z nosa nic już jemu nie dolega. Jutro idę do pracy rano porozmaiwać i już cala latam od dzisiaj....Czlowiek od siedzenia w domu dziczeje i głupieje....G. dzisiaj do południa pracuje::(:, więc siedzimy sami w domku.

Gosia ale pech z rękawiczkami.. dobrze, ze mogłaś wymienić w Poznaniu. Ja po ostatniej akcji ze spodniami 2 rozmiary większymi, sprawdzam przy kasie wszystko.