Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

mam dzisiaj wyklady z prawa
K umowil sie na dziaranie-bo nie wiedzial o wykladach
ale na szczescie siorka zaproponowala,ze przyjdzie i posiedzi z dzieciakami i polozy je spac
na to moja mama,ze pomoze
juz to widze ale nie przejmuje sie wcale
jakos sobie poradza,proste
jutro za to K z chlopakami jedzie do swoich rodzicow a ja mykam na calutki dzien do szkoly

I ja witam,
mam znowu bardzo intensywny dzień, a jeszcze chciałam posprzątac, bo w niedziele mamy gosci

Cafe fajne puzzle, ale u nas nie sprawdzaja się takie, bo laski je mieszaja, ja je musze rozdzielać itd. Poza tym one nie wiedza co to świnka Peppa:Szok:
Fajnie, ze mama i siorka chętne do pomocy:great: A K. co tam znowu dziara?

Vercia
pokażesz nowy kolorek? Na pewno nie jest tak źle:)

Magda
hop hop

hej
jestem jestem
Nie miałam wczoraj weny na kompa po wizycie.
Ala zostaje Alą. NA 100% to dziewczynka, nawet ja nie miałam złudzeń. JEst zdrowa, z nią wszystko ok.
Ale, żeby nie było różowo to bardzo pcha sie na swiat :((( JEst mocno wbita głowa w dół i wali łepetyną o szyjkę. Całe szczęście od wewnatrz wszystko pozamykane, niestety od zewnatrz zrobilo sie rozwarcie.
Powrot do Luteiny, No-spa w wielkiej dawce, magnez i leżenie. Tylko jak mam z Michałem leżeć? Nie da się tak. No, ale jakoś musimy sobie poradzić. Nic mam nie robic, nie dzwigac tylko odpoczywac.
Za 2,5 tyg. kolejna wizyta. No i na plusie mam juz 7 kg!!!! Jakis dramat :(

Magda w końcu sie odezwałaś!!!
Bardzo się ciesze, ze z mała wszystko ok. A Ty musisz więcej odpoczywac, zero ping-ponga i innych cudów i bedzie dobrze. Ja tez maiłam rozwarcie, a po lekach ani ciut ciut mi sie nie powiększyło, a uwierz, że przy Stasiu tez za bardzo leżeć nie mogłam. Bedzie dobrze, głowa do góry!!!

Witam!

Magda
kochana nie przejmuj się :Całus: odpoczywaj, tak jak Andzia napisała żadnych ping pongów i innych sportów ekstremalnych :Oczko: Będzie dobrze!!!

Cafe poważnie myślisz o dziaraniu ?:) co i gdzie byś chciała?
dobrze że siostra i mama pomogą, dadzą sobie rade :yes:

Andzia ale Ty ostatnio zalatana :Szok: chyba odrabiasz teraz te "stracone" 3 lata, co?:Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

magda_79
Dzieki!
Po wizycie to wiadomo z dołkiem malym wrocilam do domu, bo to tak wczesnie, a juz rozwarcie.
Ale dzisiaj juz ok. Bede lezakowac ile sie da i tyle. Do tego leki i musi udac sie donosic.

Wczoraj obejrzelismy małej lepetynke i juz jej wlosy rosna! Bedzie taka kudlata jak Michał :)

magdadonosisz donosisz!

a ala bedzie piekna...na pewno typ michalowy,ciemna oprawa ...juz ja widze,wzdych

Hej!

My w domu...znowu uziemieni...młody ma zielone gile do pasa....i to tak z dnia na dzien nos zapchany, a caly tydzień robiliśmy inhalacje i syropy pil.....ogarniam dzisiaj jego pokój...zrobiłam kilka fotek, ale wychodza rozmazane i aparat mi się wyl. co chwilę:Wściekły: Sprobuję zalatwić od G jakiś roboczy i kliknę jeszcze raz.....Włosy hm....nie wiem, no jest to blond....chciałam cieply beżowy, taki pod truskawkowy podchodzący, ale zaraz kupię różową płukanke, trzasnę raz i będą beżowe.....

Miałam pójść do pracy na kawę i podpytac o etat, ale nie pójdę.....

Wczoraj dzwoniła T. tak mi ciśnienie podniosla, ze poszłam o 22 spać....:Wściekły: