Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mei
Andzia na mnie już żadne zwykłe nie działają. Kiedyś rewelacyjny był dla mnie adidas w kulce, ale plamska zostawiał. Teraz pocę się jak prosiak nawet jak mi zimno i pomagają tylko te silne. Ale skubane jak nie zaschną i dotkną ubrania to odbarwiają i nie ma zmiłuj. Już się bluzki nie uratuje. Dlatego trzeba je dobrze wysuszyć i jest git. Ja się nim nawet pod cyckami smarowałam::):

I naprawde sa takie skuteczne? Kijowo z tymi plamami:Kiepsko:

andzia
A ja Wam się pochwale, ze Stachu zaczał czytac. Codziennie cwiczymy elementarz i coraz lepiej mu idzie. Jeszcze sie czasem wkurza i zniechęca, ale ma motywacje-gazetki i komiksy. Ma obiecane, ze bede je kupowała pod warunkiem, ze bedzie je sobie sam czytał:)

Brawa dla Stacha!!! Gratki!
Teraz tyle tych gazetek wychodzi, ze na pewno motywacja ogromna :)

andzia
A wczoraj Stasiu mówi, ze rysowali w p-kolu dinozaury i pani pytała jakiego znaja dinozaura na "S:. I Kacper-kolega-powiedział Sex i oczywiście wszyscy sie śmiali. Pytam Stacha czy w ogóle wie co to jest sex i czemu to jest takie smieszne, a on: Wiem, sex to jest jak ktoś się całuje na golasa:Szok:

:hahaha:

tez od tego zaczynalam,hahaha

i co rozmawialiscie dalej czy urwalas temat
kurcze ciekawe jak to bedzie u nas
dla mnie zaden problem powoli uswiadamiac dziecko tylko nie wiem kiedy i jak

cafe82
andzia
A wczoraj Stasiu mówi, ze rysowali w p-kolu dinozaury i pani pytała jakiego znaja dinozaura na "S:. I Kacper-kolega-powiedział Sex i oczywiście wszyscy sie śmiali. Pytam Stacha czy w ogóle wie co to jest sex i czemu to jest takie smieszne, a on: Wiem, sex to jest jak ktoś się całuje na golasa:Szok:

:hahaha:

tez od tego zaczynalam,hahaha

i co rozmawialiscie dalej czy urwalas temat
kurcze ciekawe jak to bedzie u nas
dla mnie zaden problem powoli uswiadamiac dziecko tylko nie wiem kiedy i jak

Nie kontynuowałam, Stachu sie speszył i nie chcial gadac

andzia
Mei
Andzia na mnie już żadne zwykłe nie działają. Kiedyś rewelacyjny był dla mnie adidas w kulce, ale plamska zostawiał. Teraz pocę się jak prosiak nawet jak mi zimno i pomagają tylko te silne. Ale skubane jak nie zaschną i dotkną ubrania to odbarwiają i nie ma zmiłuj. Już się bluzki nie uratuje. Dlatego trzeba je dobrze wysuszyć i jest git. Ja się nim nawet pod cyckami smarowałam::):

I naprawde sa takie skuteczne? Kijowo z tymi plamami:Kiepsko:

Naprawdę. Nie wypróbowałam Etiaxilu, ale ten tańszy Driclor i rewelacja:yes:

Gratki dla Stacha! Bystry chłopak:brawo: Motywację ma więc pewnie szybko się wprawi w czytaniu.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei
magda_79
Moja przyjaciolka przez nadmierna potliwosc niedlugo bedzie miala operacje. Niestety nic innego nie pomaga :(

Nie wiedziałam, że można z tym walczyć operacyjnie:Szok: Na czym to polega?

Ona juz probowala wstrzykiwac botox pomiedzy palce rak, zeby powstrzymac pocenie, ale to pomaga tylko na troche i jest cholernie bolesne i drogie. JEj strasznie poca sie tez rece, a ma prace, w ktorej ja to krepuje, a niestety problm sie nasila.
Operacja polega na wycieciu spod pach gruczolow/wezlow odpowiedzialnych za pocenie. Podobno jest to skuteczne, ale jest ryzyko, ze pocenie zacznie sie np. na plecach.

Witajcie!

A ja dziś z rana jakoś się nie wyrobiłam żeby zajrzeć, ogarnełam troche w mieszkaniu, później sie wyszykowałam i myk do koleżanki na kawke i ploteczki :Oczko: później razem pojechałyśmy po dziewczyny do p-kola.

Veronica o matko współczuje tych "nieproszonych gości" w szafie :Padnięty: i co znalazłaś je? to cholerstwo robi jakieś gniazda czy co? poszukaj może na necie jakiś info na temat tego paskudztwa jak je wypędzić...

Cafe bardzo dobra decyzja z przeniesieniem urodzin :yes:

Andzia ale szalejesz ostatnio, super...no a teraz drineczek z dyrektorką fiu fiu :Oczko:
ale ogólnie to baardzo fajnie że coś u Was się dzieje :yes:

Mei widze że i Ty biedna męczysz się z tą cholernę potliwością...wczoraj zamówiłam na all ten etiaxil i już nie moge się go doczekać, właśnie czytałam na takim forum żeby pachy suszyć suszarką :)

Magda uuu znowu ciśnienie Ci fisiuje, kurcze a przed ciążą też tak miałaś???
kawa pomogła?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej,
zwariuje z tymi moimi wypłoszami zaraz:Histeria::Histeria::Histeria:
Wczorajsze spotkanie bardzo udane, podrinkowałyśmy, poplotkowałyśmy, pani dyrektor bardzo fajna kobitka z dużym poczuciem humoru.
Popołudniu jedziemy jednak do tego Conema City, to sa Mikołajki dla dzieci pracowników PKO-mama mi załatwiła wejściówki, dzieci dzielą na grupy wiekowe i w kazdej grupie sa organizowane gry i zabawy, później dzieci wspólnie ubierają choinkę i przychodzi Mikołaj z prezentami. Ciekawe czy te zołzidła moje zostana same bez mamusi:Usteczka:

Cafe :Całus::Całus::Całus:
Musisz koniecznie załatwić jakaś opiekę dla dziatwy i skoczyć do lekarza!!! Kuruj się szybko!!!
A jutrem się nie przejmuj, myślę, że teściowie nie sa aż tak głupi, żeby nie widzieć, że jesteś chora, masz chorą trójkę i chcąc nie chc nie jesteś w stanie przygotować wszystkiego tak jakbyś chciała.
Trzymaj się!!!

Witam!

U nas dziś pięknie słonko świeci, wiec zaraz się zbieram na dwór pograbić resztki liści, ale na termometrze 15 st. więc aż chce się pobyć na świeżym powietrzu :)

Andzia super że jednak jedziecie do tego Cinema City :yes: jestem ciekawa jak tam laski będą się zachowywały :Oczko:

Cafe ojej zdrówka kochana :Całus: myśle że teście zakumają że Wy chorzy i szybko się ewakuują :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!

U nas też piękna pogoda :yes: i cieplutko:yipi: Dzisiaj poszlam za ciosem i po ogarnięciu wielkiej szafy wzięłam się za szafki w salonie i kuchni. Będę miała z glowy porządki końcoworoczne. Nawet nie wiedziałam, ze mam tyle zbędnych rzeczy w szafkach. Wywaliłam już 3 wory szpargałów.

Dzisiaj kończymy też antybiotyk, młody jeszcze pokasluje i nie wiem, czy nie podjechac do lekarza prywatnie gdzieś. Koleżanka z RR mówiła, ze jej maly kaszlał tak 3 miesiące, bo dostał grzybicy układy oddechowego od antybiotyków::(: i jak go odgrzybiła to już nie choruje na żadne kaszle. G. znowu twierdzi, ze przesadzam.:Zakręcony:

Andzia super, ze wczorajszy wypad udany. Zazwyczaj osoby na takich stanowiskach prywatnie są przeurocze i zabawne. Widze, ze przed Tobą szaleńczo towarzyski weekend, Mikołajki...kino......napędzasz kolezankom doła normalnie ......:lol:

Ja tez wolę wywalić niepotrzebne miski, stare garnki, jakieś dekoracje itp. tylko G. nie podziela mojego zdania, zaraz słyszę, ze to się jeszcze może przydać....a kiedyś to tyle kosztowało itp. Ja uważam, ze jak cos am kurz zbierać przez kilkanaście lat, to lepiej to wyrzucić......G. nawet ciuchow nie da powyrzucac swoich...bilans jest taki, ze ja mam 2 skrzydła szafy ciuchów, a on 3 i jescze część u mnie :glass: jak mnie wkurza to laduje jedno na drugie i nabijam się, jak ma się ubrać, bo wszystko wylatuje z półek i dziada z baba nie znajdziesz w tej szafie!