Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
Magda na pewno Alunia niebawem CIę kopnie!!!
Fajnie z zaproszeniami, ja tam bym nie przebolała nie pójść choć na chwilke:Oczko:

Gdyby to byly imprezy domowe to bez zastanowienia bym poszla.
Ale tam muza tak glosna, ze wlasnych mysli nie slychac. Scisnieta w lozy, za chwile brzuch mi twardnieje, bo za dlugo siedziec nie moge. I po cholere mam sie stresowac. Po ostatnim wyjsciu caly kolejny dzien brzuch mi sie stawial.
Ani potanczyc, ani cos sensownego na siebie wlozyc :( Wtedy laski w kieckach, poodstawiane, a ja kuzwa matka polka. eeee, odrobimy kiedy indziej

magda_79
andzia
Hej,
w końcu mogę usiąść na spokojnie z kawą. Cała trójca poszła do p-kola.
Od środy nic nie robiłam w domu, mam taaaaaki syf że obłęd.
Ale opłacało się, kupę pracy, latania, załatwiania, ale wszystko wyszło pięknie, wszyscy zadowoleni, chwalili, podziwiali i dochód dla p-kola tez bradzo zadowalający:)

hej
to i ja lece po kawke i czekan na opowiesci. Zosia juz ok?

Zosia ok, obie sa leciutko przeziębione, a Z. cała noc z niedzieli na poniedziałek przepłakała i pokazywała, że coś ją boli w buzi. Nie wiem czy jej jeszcze jakaą resztka piątki wychodziła czy co, rano juz było ok, miała mega rumieńce, ale temperatury nie. Dla spokoju zostawiła ją w domu, ja musiałam na 8 być na sali, bo trzeba było wszystko posprzątać i do wieczora ją zdac, a Zosią zaprowadziłam do t. T. mówiła, że jakby dziecka nie było, jak była sama to caluteńki dzień się super bawiła, pograły trochę, zero marudzenia...jak tylko się spotkały z M. to od razu wojny, bijatyki, przepychanki....:Kiepsko:

andzia masz racje,w sumie trzeci dzien biora antybiotyk i jest juz dobrze
od wczoraj nie maja goraczki
gardlo tez musi mniej bolec,bo lepiej jedza
takze mysle,ze jutro juz bedzie naprawde ok

mozna wiedziec ile zebraliscie?ciekawa jestem
a na co przeznaczone zaostana te pieniadze?
kurcze fajnie,ze tak potraficie sie zroganizowac
ja nic nie wiem-co z mikolajem,ze swietami
pasowania nie ma
na dzien chlopca nic nie dostali

kurde musze podpytac panie i wziac numer do mam,ktore sa w trojce
ale to dopiero w przyszlym tygodniu

juz nawet myslimy czy nie zrobic olkowi 2 tygodniowej przerwy ...alboe nawet 3 tygodnie go nie puszczac,co wy na to?

Magda zaraz zgram, ja zza dużo nie mam, ale kolega miał super sprzęt, więc jak dostane od niego to na pewno wrzuce więcej. W ogóle to wróvciliśmy z imprezy o 7 rano:lol:, pospaliśmy do 12-tej i na 14-tą wszystkie mamy, które pomagały, a było nas 8 razem dziećmi i męzami jechaliśmy na slae na wspólny obiad i kawe. I siedzielięmy do późnego wieczora, wszyscy zblazowani, ale było super::):

A wiecie co mój mąz zrobił na imprezie? Kupiliśmy 40 losów, z czego 20 mój mąz podwójnie wrzuciła do urny. Tzn. przedarł na pół i wrzucił obie półówki. myślałam, że go udusze.
Za to odbił sobie w licytacji obrazków, juz byli tak pijani, że jeden przez drugiego sie przedzierał i jakiegoś gufnianego jeżyka kupiła za 160zł:Histeria:

cafe82
andzia masz racje,w sumie trzeci dzien biora antybiotyk i jest juz dobrze
od wczoraj nie maja goraczki
gardlo tez musi mniej bolec,bo lepiej jedza
takze mysle,ze jutro juz bedzie naprawde ok

mozna wiedziec ile zebraliscie?ciekawa jestem
a na co przeznaczone zaostana te pieniadze?
kurcze fajnie,ze tak potraficie sie zroganizowac
ja nic nie wiem-co z mikolajem,ze swietami
pasowania nie ma
na dzien chlopca nic nie dostali

kurde musze podpytac panie i wziac numer do mam,ktore sa w trojce
ale to dopiero w przyszlym tygodniu

juz nawet myslimy czy nie zrobic olkowi 2 tygodniowej przerwy ...alboe nawet 3 tygodnie go nie puszczac,co wy na to?

U Michała w p-kolu ciagle jakies koncerty, przedtawienia. W poniedzialek kolejny wystep grupy mlodego z udzialem rodzicow. a w piatek Dzien Misia i kazdy ma przyjsc z misiem do zabawy :) Ciagle cos sie dzieje.

Co do niepuszczania Olka to ja nie pomoge. Nie wiem jak powinno sie robic. Odpukac mlody nie choruje.
Chcoiaz katar ma ciagle i podjade w tym tyg go przebadac, bo juz nie dajemy rady. A powod wiadomy: piatka niby wyszla, a czerwona i opuchnieta naokolo :(

andzia
Magda zaraz zgram, ja zza dużo nie mam, ale kolega miał super sprzęt, więc jak dostane od niego to na pewno wrzuce więcej. W ogóle to wróvciliśmy z imprezy o 7 rano:lol:, pospaliśmy do 12-tej i na 14-tą wszystkie mamy, które pomagały, a było nas 8 razem dziećmi i męzami jechaliśmy na slae na wspólny obiad i kawe. I siedzielięmy do późnego wieczora, wszyscy zblazowani, ale było super::):

A wiecie co mój mąz zrobił na imprezie? Kupiliśmy 40 losów, z czego 20 mój mąz podwójnie wrzuciła do urny. Tzn. przedarł na pół i wrzucił obie półówki. myślałam, że go udusze.
Za to odbił sobie w licytacji obrazków, juz byli tak pijani, że jeden przez drugiego sie przedzierał i jakiegoś gufnianego jeżyka kupiła za 160zł:Histeria:

Wy jestescie zajebisci!!!! :o_master:

andzia
Cafe zebraliśmy prawie 6000zł. Wszystko będzie przeznaczone na plac zabaw, pani dyrektor pokupi nowe hustawki i zabawki, tak żeby wszystkie dzieci z tego skorzystały.

Ja bym nie robiła Olkowi tak długiej przerwy, wiadomo po antybiotyku z tydzień może posiedzieć, ale ja bym dłużej nie zostawiała.

ja pierdole,za przeproszeniem....kuuupa kasy,super

moze masz racje
juz kurde nie wiem co robic,bo chlopcy od wrzesnia ciagle cos
i pomyslelismy,ze moze taka przerwa cos by dala

magda_79
andzia

Wy jestescie zajebisci!!!! :o_master:

ale ekstra
widac,ze sie zgraliscie

Magda u nas w piątek też jest dzień Misia:)

My z mamami z trójek się super zgrałyśmy i zżyłyśmy, napracowałyśmy się przy tej imprezie jak cholera, ale przy tym tez nieźle nabawiłyśmy. Juz myślimy o kolejnej.
I pani dyrektor nam bardzo dziękowała, móiwła, ze jeszcze nie było takiej RR, która się umie tak super zgrac i zorganizowac takie rzeczy.
Fakt, że udało nam się znaleźć sporo sponsorów, stąd impreza na wysokim poziomie, żarcia full i do tego spory dochów. Miałyśmy tez kotyliony, zakup obowiązkowy przy wejściu, kazdy wrzucał co łaska, na samych kotylionach zebrałyśmy jakieś 600 zł, a jak była zabawa z szukaniem swoich par:)

cafe82
andzia
Cafe zebraliśmy prawie 6000zł. Wszystko będzie przeznaczone na plac zabaw, pani dyrektor pokupi nowe hustawki i zabawki, tak żeby wszystkie dzieci z tego skorzystały.

Ja bym nie robiła Olkowi tak długiej przerwy, wiadomo po antybiotyku z tydzień może posiedzieć, ale ja bym dłużej nie zostawiała.

moze masz racje

Sezon chorob sie dopiero zaczal. Nie przetrzymasz go caly czas w domu. Wiem, ze tu chodzi o mlodych, ale chyba Andzia ma racje. Przetrzymaj tydzien po antybiotyku i niech idzie.

andzia

My z mamami z trójek się super zgrałyśmy i zżyłyśmy, napracowałyśmy się przy tej imprezie jak cholera, ale przy tym tez nieźle nabawiłyśmy. Juz myślimy o kolejnej.
I pani dyrektor nam bardzo dziękowała, móiwła, ze jeszcze nie było takiej RR, która się umie tak super zgrac i zorganizowac takie rzeczy.
Fakt, że udało nam się znaleźć sporo sponsorów, stąd impreza na wysokim poziomie, żarcia full i do tego spory dochów. Miałyśmy tez kotyliony, zakup obowiązkowy przy wejściu, kazdy wrzucał co łaska, na samych kotylionach zebrałyśmy jakieś 600 zł, a jak była zabawa z szukaniem swoich par:)

Super pomysly i naprawde niesamowite, ze tak zadzialalyscie :)
U nas by to na pewno nie przeszlo. KAzdy anonimowy, czesc mam nawet dzien dobry nie powie. A reszta byle tylko odebrac dziecko i szybko wyjsc.

magda_79
cafe82
andzia

moze masz racje

Sezon chorob sie dopiero zaczal. Nie przetrzymasz go caly czas w domu. Wiem, ze tu chodzi o mlodych, ale chyba Andzia ma racje. Przetrzymaj tydzien po antybiotyku i niech idzie.

No ja bym tak zrobiła?
A Olek miał już kiedyś angine?

magda_79
andzia

U nas by to na pewno nie przeszlo. KAzdy anonimowy, czesc mam nawet dzien dobry nie powie. A reszta byle tylko odebrac dziecko i szybko wyjsc.

u nas podobnie
niestety
ja tez wielce nie nalegam i nie wychodze z inicjatywa

andzia
magda_79
cafe82

moze masz racje

No ja bym tak zrobiła?

nie mial
w ogole nie chorowal
raz mial cos gardlem pamietam ale nic sie nie rozwinelo
a teraz ciagle chwyta jakies kaszle i katary
a chlopcy wiadomo tez

cafe82
andzia
magda_79

No ja bym tak zrobiła?

nie mial
w ogole nie chorowal
a chlopcy wiadomo tez

Oby to był jednorazowy incydent, bo wiem z doświadczeń koleżanek, że jak już się zaczną anginy, to potem sa uszy i najczęściej przyczyną sa migdały. Ale jeśli cała trójca złapała naraz, to pewnie Olek przywlókł skądś dziadostwo.

cafe82
magda_79
andzia

u nas podobnie
niestety

JA tez nie mysle o zadnych imprezach i jakis przyjazaniach, ale wystarczy wchodzac do tej szatni usmiechnac sie. A tam kazdy ma mine jakby wroga zobaczyl. Nie czaje. Sa ze 3 mamy sensowne, a reszta jakas dziwna.

andzia
cafe82
andzia

No ja bym tak zrobiła?

nie mial
w ogole nie chorowal
a chlopcy wiadomo tez

Oby to był jednorazowy incydent, bo wiem z doświadczeń koleżanek, że jak już się zaczną anginy, to potem sa uszy i najczęściej przyczyną sa migdały. Ale jeśli cała trójca złapała naraz, to pewnie Olek przywlókł skądś dziadostwo.

tylko angina nie jest wirusowa,nie?
czy jest,bo juz zglupialam

magda_79
cafe82
magda_79

u nas podobnie
niestety

JA tez nie mysle o zadnych imprezach i jakis przyjazaniach, ale wystarczy wchodzac do tej szatni usmiechnac sie. A tam kazdy ma mine jakby wroga zobaczyl. Nie czaje. Sa ze 3 mamy sensowne, a reszta jakas dziwna.

Ale u nas jest podobnie, udało nam się zgrac z naprawde fajnymi kobietkami, ale jest tez gro takich, że bez kija nie podchodź. Ze Stasia grupy sa mamy, które znam 4-ty rok, spotykamy się na zebraniach, prawie codziennie w szatni, ale dzień dobry nie odpowiedza. Niektórym przestałam mówić, a niektórym, które mają minę jakbym im matke zabiła krzycze dzień dobry na pół szatni uśmiechając się od ucha do ucha, a one nie wiedzą wtedy co zrobić:lup:

cafe82
andzia
cafe82

nie mial
w ogole nie chorowal
a chlopcy wiadomo tez

tylko angina nie jest wirusowa,nie?
czy jest,bo juz zglupialam

Angina to jest bakteria. Dlatego trudno sie nia zarazć, musiał Olek chłopaków całowac albo coś w tym stylu.
A ja się dzisiaj dowiedziałam, ze w p-kolu panuje ospa

Witajcie laseczki!

Idę zaraz się na chwilę zdrzemnąć. Młody w p-kolu, ale coś niewyraźny się zrobił:/ Oby nic się nie rozwinęło::(: Ja po nocce nawet ok. Spać mi się chce ale z drugiej strony szkoda mi dnia:Psoty:

Andzia niesamowita jesteś i faktycznie super się zgrałyście i wszystko zorganizowałyście:yes: No i super, że zostałyście docenione za swoją ciężką pracę!

Magda
ja mam podobnie, wolę iść się bawić, kiedy mogę a tak na siłę to jakoś mi nie po drodze:Oczko: Na pewno sobie jeszcze nie raz odbijecie::):
Hehe dobrze, że spóźnienie nie było duże! Większość telefonów ma tak, że nawet jak bateria padnie to budzik działa, ciekawe czemu u Was nie zadziałał. Zawsze się boję takiej akcji bo też się budzę na telefon i to na dodatek na samą wibracje::):

Cafe kurde nie ryzykuj i też się przebadaj jak masz okazję wyskoczyć dzisiaj z domu. Szybciej dojdziesz do siebie... Oby u K. się nic nie rozwinęło:Szok:
Ja bym zrobiła też tak jak dziewczyny Ci napisały. Czyli tydzień po antybiotyku jeszcze w domu i do p-kola. Nie ma sensu dłużej go w domu trzymać. Zdrówka dla Was!

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png