Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mei
Cześć Cafe-Himenko!

Weź sobie rzygnij, może Cię przestanie chociaż mulić... Albo muli Cię już z przemęczenia::(: Sił, obyście jak najszybciej doszli do siebie! 40 stopni:Szok: Strasznie wysoka temperatura... Ja pierdziele...

od tego sie zaczelo
ale mowie moze jakas trzydniowka,moze zeby
i czekalismy
ale olek w sobote juz sie slanial wiec przylecialam ze szkoly na godzinke,K dawaj z nim do lekarza
no i angina
ja z powrotem na zajecia a K walczyl
a mlodzi z sob na niedz tez juz ledwo,nie chcieli mleka ani wody wiec domyslilam sie,ze pewnie tez gardlo
i w niedz z ranca do lekarza-no i angina:Zły:

magda_79

Anielinka fotki sa swietne. Amelka mala ksiezniczka, slicznie w tej sukienusi wyglada. A juz ostatnie zdjecie w ogole rewelacja. Te rajstopi po,arszczone na kolankach - uwielbiam takie fotki przedszkolakow :)
Ty wygladasz kwitnaco, czego nie mozna powiedziec o Ł. Szczerze? Zmienil sie, ale jak dla mnie na minus.

Wiem, wiem że on wcale dobrze nie wyglada, koleżanka ta która była na tym pasowaniu to nie widziała go od naszego rozstania i jak zobaczyła Ł. to zapytała się czy on na coś choruje, bo bardzo kiepsko wygląda...i ja też sama widze że on wygląda jak zbity pies, no cóż myślałam że szczęśliwy i zakochany człowiek wygląda kwitnąco ale nie chyba w jego przypadku :lol:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam!

Cafe kurcze a może i Ciebie pobiera jakieś choróbsko, co? nie masz gorączki?
a może rzeczywiście to z przemęczenia...zdrówka dla Was i sił dla Ciebie!!! trzymaj się i tak jesteś mega dzielna :Całus:

Magda ale te dzieło Michała mnie rozwaliło :hahaha:
super ze weekend Wam fajnie zleciał...

Mei to Ty zdrowa jesteś jak dąb :lol: weź może te przeciwzapalne, żeby ból Ci nie wrócił...
fajne zdjęcie Filipka:)

Andzia melduj się nam tu szybko!!!:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej laseczki,
żyję, ale ledwo::):
Impreza zajebista, wszyscy baaardzo zadowoleni, zysk też spory, dzisiaj jeszcze cały dzień sprzątałyśmy sale. Zośka nie była w p-kolu bo jest przeziębiona, w nocy płakała, jutro tez nie pójdzie. Na szczęście Maryśka chętnie sama chodzi. Obiecuje, że jutro zajrze i poodpisuje.

Cafe zdróweczka dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Całus::Całus::Całus:

hej
dzisiaj malo zaglaalam, ale P. mial do pracy dopiero na 14.30, wiec spedzilsimy czas razem.
Pozniej juz to samo co kazdego dnia. Michał, obiad, do domu, kapiel i spac. Przysnelam z malym choc wcale nie czulam sie zmeczona.

Cafe bidulo, ze tez jezcze Ciebie musialo rozlozyc :( Zdrowka dla calej Waszej rodziny!

Mei sliczna fotka Filipa w podpisie :)

Andzia czekamy, czekamy na szczegolowe relacje z imprezki.
Zdrowia dla Zosi. Ale super, ze Marysia chce chodzic sama do p-kola. Jak tam w domu tylko z Zosia? Nie nudzi sie?

My dzisiaj dostalismy zaproszenie na Andrzejki i Mikolaja do nowej knajpy znajomych. Ale ja nigdzie nie mam zamiaru isc. Ani tanczyc, ani pic, ani cos na siebie zalozyc. Bez sensu jak mam tam siedziec i tylko patrzec i modlic sie, zeby juz byl czas do domu.

Witam!

My tez dzisiaj we 3 w domu. G. zrobił sobie wolne, bo jeden z pracowników rozchorował się. Młody dochodzi do siebie, w nocy tylko strasznie kaszle. Mnie za to dzisiaj strasznie boli brzuch, w sumie to podbrzusze. Nie wiem, może to owulacja......nie mogę nogi do góry podnieść i co chwilę mnie rwie, mam nadzieję, ze przejdzie mi samo. Dzisiaj ciężko było młodemu zabić czas, to malowaliśmy, wycinaliśmy, zrobilismy sobie maski z papieru, pomalowaliśmy szklanki farbą żelową, a przed chwilą upiekliśmy ponad 100 ciastek i już zamknęłam dużą częśc do pudełka.

olka spakowalam do tesciowej-K przy okazji go podrzuci i odbierze pozniej
slaba jestem jak cholera,wczoraj pol dnia sie na niego darlam
a nie ma juz temp wiec luz
K mi tez kaszle ale nie ma mowy o wolnym:Szok:

a ja w nocy na zmiane pocilam sie i trzeslam z zimna-nie wiem co jest,nigdy tak sie nie czulam,wieeeele lat nie chorowalam

dobija mnie to siedzienie w domu-do konca tygodnia na pewno,ja pierdole
ale sylwia ma przyjsc dzisiaj to moze wyskocze na pol godzinki bo zwairiuje

w weekend mamy gosci a tutaj rozpierucha na calego
zero weny i sily
nie wiem jak ja to ogarne

hej

Cafe bidulo, ale Cie rozlozylo :( Kurcze, zebyscie zdazyli sie wykurowac przed weekendem. Jak na zlosc akurat teraz tyle szykowania :(
Dobrze, ze chociaz Olek pojechal do babci, zawsze to ciut latwiej dla Ciebie.

P. dzisiaj zaspal, bo mu tel padl z nocy, a mial budzik tam ustawiony. Ale ganial od rana. Niestety mlody tez musial sie sprezyc, a rano potrzebuje mnostwo przytulania. Poszedl baaaaardzo niezadowolony.
A ja w wyrku, ogladam siatkarzy.
Mala cos znowu leniuchuje, wiec nasluchuje czy da znac o sobie.

andzia
Hej,
w końcu mogę usiąść na spokojnie z kawą. Cała trójca poszła do p-kola.
Od środy nic nie robiłam w domu, mam taaaaaki syf że obłęd.
Ale opłacało się, kupę pracy, latania, załatwiania, ale wszystko wyszło pięknie, wszyscy zadowoleni, chwalili, podziwiali i dochód dla p-kola tez bradzo zadowalający:)

hej
to i ja lece po kawke i czekan na opowiesci. Zosia juz ok?

Anielinka piękne zdjęcia:Podziw::Podziw::Podziw:
Amelka jaka dama, widac, ze pasowanie baaardzo udane:)
I potwierdzam, Ty wyglądasz olśniewająca, czego nie można powiedzieć o Ł. NIe służy mu ta nowa miłość, ja tam cały czas myślę, że to wszystko ma jakieś drugie dno, tylko jakie???

A kurtki kupowałam za 139, pokaż tą którą znalazłaś? nasze sprawują się super:yes: