Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dzisiaj kolejny dzień w biegu:Padnięty: Rano spotkanko radowych mam, zalatwialyśmy orkiestrę i konkursy itp. Trochę towarzystwo się ruszyło...troche tylko mnie wkurza, ze najwięcej robię ja z koleżanką, a reszta ma propozycje tylko. Nawet głupich sponsorow mogłysmy się podzielić, każda obleci kilka, a tak nie, bo ta ma tam znajomego, ta sąsiada itp. Głupie to jest....ja większość znam z pracy i co mam powiedziec, ze nie pójdę bo znam.....tak samo z pisamami......Andzia wilkie dzinks :Całus: Niestety dzisiaj usiadlam i znowu musiałam machnąć 3 inne pisma, bo każdy się wykręcał. Modle się tylko, zeby moja kolkezanka się nie wypaliła w takim towarzystwie.

Cafe kciuki są od rana :yes:

Gosia koniecznie pokaż rysunki Kubuli.

Magda gratki za połówkę, reszta zleci zanim się obejrzysz. Kiedy masz usg??

Mei ja dopiero wyczaiłam forum w połowie ciąży, ale bardzo się ciesze, ze nadal tutaj jestesmy. Dzien bez parenting to dzień stracony :lol: To tak jak jest spotkanie starych kumpeli i nie można na nie pójść :Oczko:

Andzia shopping dzisiaj ?:lol:

Ogarniam bajzel, musze coś na szybko zrobić do jedzenia i jedziemy na 16 do kumpeli, musze też zalatwić kilka spraw związanych z Mikołajkami.

Muszę się wam jeszcze pochwalić, ze mój kochany mężol mnie dzisiaj zaskoczył. Dostałam perfumy, a ostatnio myslalam nad tym, ze muszę jakieś kupić, ale szkoda mi było kasy. G. mówił, ze zauwazył moją rezerwę w szafce. Kumpel przywiózł z Anglii takie jak chciałam:yipi::yipi:

Witam!

Ja dopiero co dziś usiadłam :Szok: Od rana pojechałam zawieźć Amelke do p-kola (oczywiście płacz był) później pojechałam do roboty, koło 14 wpadłam do domu się wyszykować i pojechałam po Amelke, ale między czasie poleciałam do Netto po produkty na ciasto i na solarium troche się przysmażyć...mmmm ale ciepełko, fajnie tak w zimny dzień poleżeć sobie :Oczko:
No a jak wpadlam do domu, to szybki obiad i odrazu wziełam się za ciasto, własnie siedzi w piekarniu:)

Cafe no i jak tam??? myslałam ze juz będą jakieś wieści...

Andzia i co pojechałaś dziś na te zakupy???

Magda gratki za półmetek! jak dla mnie to szybciutko zleciało :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

ehhh no nie zdalam no
tym razem mialam faktycznie porabanego instruktora,bardzo niemily
a oblal mnie,bo swiatla zmienialy sie z zoltego na czerwone i przejechalam-jechalam dosc szybko i nie chcialam stwarzac zagrozenia dla tych za mna-ale nie bylo zmiluj
ehhh

przeczytalam na szybko
przepraszam,ze nie odpisuje

olek w dodoatku zostal dzis w domu-kaszle oczywiscie,jeszcze lekarza zaliczylsimy-osluchowo ok
i tesciowa zaproponowala,ze go zabierze na 2-3 dni
i wiecie,ze sie zgodzilam-glownie ze wzgl na mlodych,bo juz ladnie dochodza do siebie

i bylysmy na zakupach-nakupilam za ponad 300zl deserkow,chusteczek i innych pierdol

Cafe kurcze, szkoda :( Ja zazwyczaj wole przejechac szybciej niz po hamulcach dawac.
Zdrowka dla Olka. Fajnie, ze t. zaproponowala, ze go zabierze. Nie miej wyrzutow. Jesli Olek tam sie dobrze czuje to najwazniejze.

Andzia super, ze kiecka kupiona! Pokazesz????

Vercia a Ty jak zwykle ganiasz :)
Super prezent od mezolka!!! Moj tez sprawdza stan perfum na mojej polce :lup:

Tak mi Michał dzisiaj dal popalic, ze szok. Jakis czas probowania na ile moze sobie pozwolic, ale dziiaj to juz przegiecie. A jeszcze ja wyjatkowo zle sie czuje, wiec pelna kumulacja. Darlam pape juz w szatni w p-kolu :lup:

Ale w ramach ukojenia nerwow upeiklismy ciastka, zwykle kruche z przepsiu Verci. No i juz polowy nie ma. Michu zjadl kilka, a ja reszte :lup: Teraz to juz na pewno brzuch bedzie bolal.

andzia
Magda pokaże się w sobote:)

Kurde zołzy znowu jęcza w łóżkach, nie widziałm ich prawie cały dzien, a kompletnie nei mam nerwów, no nienawidze momentu ich zasypiania, te jęki, bo kołdra spada, tysiąc razy mama, mama. Co? Dobranoc:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Oj wspolczuje, bo w podwojnym wydaniu.
Michał zawsze na wieczor ma 100 pytan do... I tez sie wkurzam i konczy sie darciem papy.

Cafe oj przykro mi strasznie :Całus: kurcze instruktor chyba jakiś porąbany, chciał po prostu znaleźć haka, ja tam też przy szybszej jeździe przejeżdzam, lepsze to niż ostre hamowanie- tak sądze.

Veronica super prezent mężol Ci sprawił:) ja zawsze też dostawałam perfumy od Ł. kuuupe lat sobie nie kupywałam, a teraz skończyło się dobre :Oczko: i teraz latem musiałam sobie sama kupić hehe.

Andzia super że kiecka kupiona! Nie mogę się doczekać zdjęć ::):
współczuje zasypiania dziewczyn :(

a ciasto zrobiłam jednak ten sernik lekki jak mgiełka i własnie musiałam kawałek ukroić i spróbować, żebym przypadkiem jakiegoś zonka dzieciom nie zapodała :Oczko: no ale wyszło pyyyyycha, takie leciutkie i puszyste mniam!:)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Siemanko!

Ja już w pracy siedzę... Plery znowu bolą i nawet jeśli jutro mi odpuści, to od razu jak odprowadzę młodego to się rejestruję. Byłam w Carrefourze, zabawek multum, ceny niebotyczne i aż mnie oczy rozbolały:Szok: Małpki oczywiście kupione - ciężko nie kupić jak taka okazja:D Najchętniej już bym mu dała, ale postanowiłam, że dostanie dopiero na święta. Może w międzyczasie coś mu tam jeszcze dokupię. Na Mikołaja będzie tylko ten zygzak, może jeszcze kupię mu jakąś książeczkę. Wiem, że dostanie coś jeszcze od rodziców P. i starczy. Musi, hehe bo nie spodziewam się żeby ktoś jeszcze mu coś kupił.
Kupiłam też z jedną mamą prezenty na Mikołaja do p-kola. Niestety z braku doświadczenia zebrałyśmy mało kasy więc i prezenty szałowe nie będą:/ Zbieraliśmy po 20 zeta. Na początku wydawało mi się, że to jest dobra kwota, inne mamy były podobnego zdania... Niestety:Kiepsko: Okazuje się, że to śmiesznie mało::(: No ale na błędach człowiek się uczy...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe dziad pewnie chciał Cię udupić i tyle, jak byś się wykłócała, że postąpiłaś prawidłowo, to pewnie uwaliłby Cię na czymś innym:Rozgniewany: A prawda jest taka, że lepiej przejechać na zmieniających się światłach, niż gwałtownie hamować.
Dobrze, że możecie skorzystać z pomocy teściowej. Olek pewnie zadowolony no i mniejsze ryzyko, że Julek i Czarek znowu coś podłapią... Zdrówka dla Olasa!

Andzia co tu dużo pisać... Współczuję akcji przy zasypianiu... Oby przeszło im jak najszybciej...
Fajnie, że udało Ci się kupić kieckę:yes: Czasem tak właśnie fajnie się trafi a czasem człowiek nalata się jak głupi i nic się nie podoba:Oczko:

Vercia jak tam popołudnie? Udane? Sprawy Mikołajkowe załatwione?
Miłe ze strony G., że pamięta i sprawił Ci taki upominek::):

Magda aż dziwnie się czyta jak piszesz, że Michał dał Ci popalić:Oczko: On jest takim słodziakiem, że po prostu trudno to sobie wyobrazić!

Anielinka no polatałaś dzisiaj. Hehe, dzięki za przypomnienie - już zapomniałam, że jest coś takiego jak solarium::): Muszę się wybrać, bo już wyblakłam. Trochę się boję bo z roku na rok jestem co raz bardziej popieprzona:Histeria:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Anielinka super że placek się udał::):
Samych wzruszeń na jutrzejszym pasowaniu, rób dużo fotek, mam nadzieje,ze ł. nie zawiedzie i będzie!!!

Me
i co kupiłyscie na Mikołajki?

Vercia fajnie mieć taka bratnią duszę:)

Magda
słyszałam sporo fajnego o tej Zumbie, u nas niestety nie ma::(: Ja po dzisiejszych zakupach mam mocne postanowienie odchudzania, od poniedziałku af kors:Oczko: Nie chce żadnej diety, spróbuje po prostu mżi ćwiczyć, muszę chociaż te 6 kg zrzucić

Andziula pokazywuj ta kieckę ! Super z zakupkami :yes: Od mężola dostalam Chanel Madmoisele dla mnie najpiękniejsze perfumy. Zawsze zalatwia nam kumpel z Anglii, bo tam wychodzi duuużo taniej.

Mei my miałyśmy na Mikołaja po 7 zł na paczkę. Następna choinkowa będzie za 14 zl. Załatwiłyśmy dzisiaj jajka kinder za 2 zł, soczki po 0.50 gr, milky way 0,60, czekolady milka 2,3 i mamy jeszcze do znalezienia coś za 1,5. :yipi: Jak na taki skromny budżet myślę, ze będą zadowoleni.