Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Odebrałam wczoraj wyniki... i jak zwykle wszystko w normie:Szok: Jestem hipochondryczką jak nic:Oczko:
Mi się marzy zagrać z młodym w jakąkolwiek grę, ale on nie jest w stanie zaakceptować jakichkolwiek zasad:Histeria: Już wyobrażam sobie jak gra w małpki - rzuca kostką, nie czeka co wypadnie i wyciąga wszystkie patyki po kolei ciesząc się jak małpy spadają:D Planuję kupić mu pod choinę, chyba, że teraz będzie jakaś okazja to kupię szybciej... Kupiłabym mu teraz na Mikołaja, ale on sobie ubzdurał totalnie, że chce "zygzaka w kamieniu" i koniec! Szkoda, że jest taki uparty.. Jedyną atrakcją jest wydobywanie go z tego "kamienia" młoteczkiem:/ Jest kilka modeli tych aut do wyboru i próbowałam go nakłonić żeby wybrał takie którego nie ma ale nie dał się przekonać::(: Ma być Zygzak i tyle:Kiepsko:
Nie wiem co zrobić. Z jednej strony olałabym go i kupiła coś całkiem innego a z drugiej strony to on ma się z tego cieszyć i bardzo czeka na tego dziada w kamieniu:Kiepsko: Ech...
Siedzę właśnie w pracy, poodpisywałam na maile, uprzątnęłam recepcję i niedługo do domku... Pewnie położę się razem z Filipem i znowu zasnę:Padnięty:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Magda tanio te małpki w porównaniu do cen z allegro:yes: Trzeba było kupić, Michał jest bardzo mądry i na bank by załapał:yes:
Mnie również podoba się Ala, ale nie Alicja tylko Alina (Alicja też jest bardzo ładne, tylko ostatnio popularne - małych Alinek nie ma tak wielu::):) I też miałam problem z wyborem imienia, gdyby Filip miał okazać się dziewczynką... Dla chłopca wybrałam Julian i bardzo chciałam, żeby tak właśnie Filip miał na imię, ale głupi P. nie chciał. A ja - jeszcze głupsza - mu uległam... Kij mu w oko:Oczko: Najważniejsze, że Ala przesyła kopniaczki a Ty jesteś spokojniejsza:yes:

Andzia słuniczko Ty śliczna - dobrze, że nic się nie stało! Włosy mi się jeżą jak czytam o takich akcjach:Szok:
Życzę Ci, żeby jutro nic nie wypadło i żeby zakupy były udane:Całus:
Może uda Ci się zszyć ten plecak, co? Czy już nie da rady?

Cafe bardzo podoba mi się Twoje podejście do egzaminu i naprawdę super, że tak swobodnie czujesz się za kółkiem.
Chłopcy jak zawsze świetni! Naprawdę udały się Wam dzieciaki i pewnie za każdym razem będę Ci to powtarzała:Oczko: Ale faktycznie zaniedbujesz ciotki i Olasa nie pokazujesz ostatnio...

Vercia kobieto to co ty będziesz jadła skoro już tak mało jesz i mówisz, że waga nie spada:Szok:
Masz dobrze z tym lumpkiem. U nas we wszystkich są ceny jak z kosmosu, a jak już widzę niby nową bluzkę np. nike z metką i ceną jak w normalnym sklepie to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Anielinka rozhuśtujesz się:Oczko: Smutno mi się robi jak czytam, że Amelka dalej płacze... Byłam pewna, że to Filip będzie tym ostatnim, który najdłużej się przyzwyczajał... Pewnie Wasza sytuacja ma duży wpływ na jej zachowanie... Biedna:(
Mam nadzieję, że Ł. dotrzyma słowa i przylezie na to pasowanie.

Magda co za przystojniacy! I tylko pozazdrościć ich pracowitości::): Hehe świetnie wyglądają:yes:
Dzięki za cynk, z tymi małpami. Chciałam się właśnie Ciebie zapytać gdzie je widziałaś bo nie doczytałam. Akurat Carrefour mamy. Jak byłoby tesco to dupa sraka bo na naszej wsi ni ma:Oczko:
Nie wiem co z tym moim ciałem... To tsh też wyszło dobrze. A kręgosłup, albo raczej rwa już prawie dobrze. Dziękuję. Jak tylko przestała mnie bardzo boleć to powolutku, odrobinkę sobie co wieczór ćwiczę. Staram się nie przedźwignąć, jak coś podnoszę to kucam jak ból wraca to na chwilę (jak mogę, hehe) kładę się na płasko i takie tam zapobiegawcze. Mam tylko nadzieję że ten ciągły ból nie wróci bo to było straszne:Szok: Powinnam wtedy na bank dostać jakieś zastrzyki ale babka chyba nie pomyślała (ja zresztą też), że to może być coś nie związane z jelitówką. Kolejnego dnia była już sobota a ja pojechałam do pracy i tak się to przeciągnęło, że w końcu nie byłam z tym drugi raz bo przestało boleć mnie bez przerwy a takich zwykłych "dźgnięć" rwy się nie leczy...

hej

jeszcze musze laziene wyszorowac przed jutrzejsza wizyta ale taaaaaak mi sie nie chce

magdatwoje chlopaki suuuper
ale masz pomoc,co?
a powiedz to lego w carrefourze to zwykle czy duplo?
bo patrze w gazetce i duplo tylko widze

meinajwazniejsze,ze wyniki ok
moze to naprawde przemeczenie?
ten kamien suuper,nigdy czegos takiego nie widzialam

andziało matko dobrze sie nie nic nie stalo,co jej przyszlo do glowy?
a plecaka szkoda...da rade naprawic?

anielinkai ja mam nadz,ze Ł dotrzyma slowa

Fajne te gry Andzia. My mamy jedną z huba. Po za tym chirurg, domino, memory i 2 planszówki proste. Mamy też grę skladaki, składa się różne modele aut z połówek kart, można mieszać.

Mei u nas niestety zygzaki też są na czasie, i zawsze woli kupić kolejne auto. Odpuszczam, bo w końcu to on się bawi, a nie ja.

Jutro polatam po sklepach za prezentem, podobno w biedronie u nas są fajne zabawki.

Michał naprawde ma ostatnio wene do sprzatanie. Nie dosc, ze znowu grzeczny to jeszzce sprzata. Dzisiaj to chwile czyms sie bawil, a najwieksza atrakcja bylo sprzatanie pozniej :lup:
Jak mloda geny po mnie bedzie miala to masakra :hahaha:

Mlody za to ciagle pyskuje. Co podniose glos to slysze:
" nie wiesz, ze na dzieci sie nie krzyczy? Nie wolno tak do mnie mowic " Wrrr!

cafe82
magda_79
JA dla dziewczynki tez wolalabym Alina, ale P. sie upiera. W tej drugiej ciazy jak myslelismy nad imionami to chcialam Aniele :)

aniela pieeeekne,pieeeeeeeeekne:yes:

To po mojej babci od strony mamy. Nie znalam jej, ale podobno byla cudowna osoba.
No, ale nie chce na P. naciskac. Umowilismy sie, ze przy drugim dziecku on wybiera, wiec odpuszczam.

Hej,
ja dopiero wróciłam z sali. Piździca tam na całego, a musiałyśmy ustawić stoły, pokładłyśmy obrusy i inne serwetki. Główna pani organizator tak mnie wk..., że nie moge. Zresztą nie tylko mnie. Gówno załatwiła, gówno zrobiła, a chodzi i rządzi:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Vercia napisze Ci zaraz to pismo na maila
Mei dla mnie super, ze Filip tak uwielbia Zigzaki. Nawet nie weisz ile bym dała, zeby laski miały jakąś ulubioną zabawke, a Ty jakieko Zygzaka mu nie kupisz, to on i tak będzie szczęśliwy!!!
Ciesze się, ze juz sie lepiej czujesz!!!
Magda sprzątaczki super!!!:Oczko:Mnie się najbardziej podoba Alka:)
Cafe trzymam jutro kciuki!!!
O której godzinie egzamin?