Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
andziabo gadalysmy o tym co wy macie ale u nas nigdzie nie bylo i kupilismy inny
a potrzebowalismy na juz,pamietasz?

musze wlasnie zamowic nowe maseczki i te inne pierdolki to juz mamy podniszczone
chociaz K mowi,ze przesadzam
ale nebulizator sie wymienia co jakis czas czy jak to jest?
kurde cos nam w szpitalu mowili i nie pamietam o co chodzilo:Szok:

No pamiętam, pamiętam. W naszym wymienia się tylko filtr, ja juz wymieniłam, ale jeden zapasowy był w zestawie. W instrukcji powinnas miec na ile godzin ten filtr starcza.

Witam się z wyrka::): Wy wstajecie a ja się kładę, hehe:Oczko: Wróciłam z nocki, odprowadziłam Filipa i trzeba trochę odespać...
Jakie to fajne uczucie odprowadzić młodego i widzieć, jak uśmiechnięty macha mi przez okno! Gadałam z rodzicami i u nas na paczki składamy się po 20zł. Póki co, jeszcze nie wiemy co kupić, ale mamy trochę czasu.
Wczoraj znowu rozbolał mnie brzuch i zdychałam cały dzień. Nie wiem co za dziadostwo mnie dopadło:Kiepsko: Zastrzyków nie dostałam żadnych, nic przeciwzapalnego:/ Po prostu lekarka zignorowała te plecy...

Anielinka strasznie współczuję tych przykrych przeżyć... Szkoda mi strasznie Amelki. Niczemu niewinna dziewczynka:( I znowu poczuła przez chwilę jak to fajnie mieć tatę a dupek pewnie znowu zrobi sobie miesiąc przerwy...
Co do drogi do pracy to mam ok 5km i tak, pewnie zimą jak warunki na drodze pozwolą to nie raz pojadę::): Tak w tygodniu to jeżdżę autobusem ale i tak muszę długo na niego czekać ale w weekendy i święta nic nie jeździ:/

Cafe
brawa za przełamanie się! Wiem ile to kosztuje... Dobrze, że się zgodziła:yes:
Nie wiem dlaczego, ale przykro mi się zrobiło jak przeczytałam o Twojej kuzynce...
U nas prasowańska też się zebrało i chyba dzisiaj zafunduję sobie wieczór z dechą.

Andzia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA STASIA!
Hehe ploty z rańca + kawa = energia na resztę dnia:Oczko:
Oby dziewczyny się nie pochorowały... Może nic się nie rozwinie? A z wyjazdem przerąbane:Szok: Obiecuję, że będziemy Cię tu wspierać! Trzeba myśleć pozytywnie - będzie dobrze!

Vercia
niebieskooki Marcel jest śliczny:yes: i powtórzę po dziewczynach, foremki superowe! Chyba kiedyś wspominałaś gdzie je kupiłaś ale nie jestem pewna... W każdym razie fajne są i może uda mi się gdzieś podobne dostać:Oczko:

Magda dialog - bomba:sofunny: Dzieciaki są świetne w takich gadkach:D
Fajnie z tym dzisiejszym wypadem do koleżanki - udanego spotkania Wam życzę!
Nieźle Misiek się przejął tym rozstaniem, myślałam, że po porannej akcji z kupami będzie już luz, a tu jeszcze w nocy przeżywał...:/

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

andzia

Anielinka biedna Amelka...kurde gdyby Ł. zabierał ją chociaz ten raz na tydzień to na pewno łatwiej było by jej się z tą całą sytuacja oswoić...ech...no dupek i tyle...
Chwaliłaś mu się, że zdałaś prawko? Gadacie ze sobą w ogóle, czy nie bardzo?

Tak, rozmawiałam z nim ostatnio wtedy co jechaliśmy razem do lekarza z Amelką (pisałam Wam o tym) że pogadaliśmy sobie tak normalnie, no ale on już wiedział że zdałam prawko ( od T, albo sis) a jak mu powiedziałam że mam samochód, to znowu później one już wiedziały że mam auto hehe normalnie plotkują o mnie jak nic :Oczko:
A czy gadamy? hmm, nie zawsze, np. wczoraj z nim wogóle nie dyskutowałam, bo te gardło mnie tak nawala że najchętniej bym wogóle buzi nie otwierała, ale przed chwilą przyjechał Ł. bo przywiózł mi drzewo i razem je rozładowaliśmy :Oczko: to troche sobie pogadaliśmy, no i mówił że w tygodniu będzie chciał Amelke zabrać po p-kolu...hmm, może to wczorajsze Amelki zachowanie dało mu coś do myślenia...zobaczymy.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Anielinka chciałam się Ciebie poradzić...chcę kupić zołzom na gwiazdkę lalki, jakieś takie fajne płaczące, sikające albo cuś. MOzesz coś polecić? Na allegro jest tego tyyyyle, Agatki, Baby Born i inne cuda, nie wiem które najlepsze...

Andzia ja własnie wczoraj tez oglądałam lalki na all, bo wiem na pewno że ona baaardzo lubi je i bez względu ile ich ma to wszystkie są w uzyciu, np. ostatnio bawi sie dwoma na raz bo napatrzyła się u kuzyna (oni mają bliźniaczki) i teraz mówi że to jest Nadia i Nikolka :)) ale sobie wymyśliła hehe.

Powiem Ci że ja też nie wiem co bym wybrała bo zgłupiałam taki wybór :Szok:
Amelka ma taką NOWA CHOU CHOU PIERWSZY ZĄBEK HIT (1918859626) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko ta jest tutaj strasznie droga, ja płaciłam koło 100 zł.
i taką ma LALKA NATALIA z Interakt. PIESKIEM mówi PL +GRATIS (1929632508) - Aukcje internetowe Allegro
no i i jedna i druga jest fajna, a teraz mam sama dylemat jaką jej kupić:)

andzia

Anielinka oby rzeczywiście ją zabrał, bo obiecywać to on potrafi!!! Cały czas mieszka u zdziry?

No oby zabrał!
Taaa obiecywanie to najlepiej mu wychodzi :Zły:
a czy mieszka? hmm, nie wiem nic, nie mam żadnych info teraz o nim
to że przeprowadzili się do Słupska to już pisałam kiedyś, ale czy to on je wynajął i ona mieszka u niego, czy może to ona wynajęła i on u niej kątem mieszka- nie mam pojęcia.
W tym tygodniu wybieram sie do T. bo już nas zapraszała w zeszłym tygodniu, no ale chorowałyśmy, więc musze jechać na zwiady :Oczko:

andzia
Anielinka mozna zwariować z tą ilością lalek...fajna ta Chou Chou, ja jeszcze patrzyłam na ta BABY BORN lalka MAGICZNE JEDZENIE pije, zasypia (1914016980) - Aukcje internetowe Allegro

Andzia bardzo podoba mi się ta lalka :yes: dodałam do obserwowanych :)
no i fajne jest to że ma pampersa, bo Amelka ciągle ma takiego swojego i ciagle ściąga go zakłada, smaruje pupe tak na niby kremem, no mamuśka jak się patrzy ::):

Witam! Ja dzisiaj wpadam i wypadam......dopeiro zajechalam do domu....rano spotkanie z mamami radowymi trwało 3 godziny......będziemy szykowac zabawę karnawalową dla dorosłych, paczki...jutro idziemy łazić po sponsorach, a kolejna narada w czwartek.....niektórzy to tak ciśnienie podnoszą, ze szkoda gadać....nienawidzę ludzi co oceniają po okładce.....bo jak jesteś blondynka to jesteś glupia od razu.....no ale o tym kiedy indziej.....teraz nadaję paczki i lecę zaraz na pocztę.

Dziewczyny foremki z ikei.

Mei maszeruj do wyrka i lepiej sprawdź u innego lekarza.

Anielinka biedna Amelka, trzymam kciuki, zeby Ł. dotrzymal slowa.

Andzia zaraz oblukam foty, wspólczuję wyjazdu K.

Cafe fajnie, ze mogłaś "pozbyć" się Olasa.

Resztę popiszę jak usiądę na tyłku.

Już jesteśmy...ogarnęlam trochę mlodego pokój, trzeba tylko wnieść lóżko i powiesić firankę. Doszedł dzisiaj podkład i jestem bardzo zadowolona, faktycznie ma takie drobinki co odbijają światło. Z kolorem też trafiłam.
Dziewczyna dostała zwrot do nadawcy, dzisiaj nada jeszcze raz, ale sama pokrywa koszty, bo mogła zapytać meilem o miejscowość, a nie wpisywać internet. Gościu od fluidu pokapował się sam i znalzal miejscowość po kodzie, jednak można.

Coś mi głowa dzisiaj pęka, a za godzinę na aerobik zmykam.

Młody dzisiaj był na teatrzyku i nawet coś nie coś zapamiętał.:Śmiech:

anielinka
A ja dzis siedze i nic nie robie :Szok: zaraz chociaż odkurze, zawsze to coś :Oczko:
póki co pomalowałam sobie pazury na poprawe humoru:) i musze umyć głowe, bo jade odebrać Amelke, później na poczte i małe zakupy, troche mam stresa, kurde, przed każdą jazdą będe się tak stresować ??:Oczko:

Anielinka tak na początku jest, że denerwujesz się za kierownicą. Później przyzwyczaisz się i będziesz śmigać jak na rowerze.:Całus:

hej
ja w koncu w domku. Mlody rozklada klocki, ide zaraz pobudowac.
U kumpeli zajebiscie. Jak ja kocham noworodki. Ledwie wpadlam i od razu go przewinelam, przebralam do lekarza - no i pelnia szczescia :lup:
Uwielbiam opiekowac sie takimi szkrabami.

No, ale jego straszy brat (ten po przeszczepie) to mnie rozwail na maksa. M-c temu skonczyl 4 lata, czyta jak moj chrzesniak. Zna wszysciutkie litery. Liczy do tysiaca, a mape Polski ma w malym paluszku. Ja dluzej szukalam niektorych miast niz on. No szok!

Andzia nie kawkuj tylko, bo Ci cisnienie skoczy :hahaha:
A tak serio to super, ze masz z kim i ciagle sie spotykasz!
IDe zaraz na boczek obejrzec fotki.

Cafe co sie t. stalo? Moze po tym jak poprosilas o pomoc cos jej sie odblokowalo? Poczula sie potrzebna?

Anielinka co do Ł. to mam nadzieje, ze na obiecywaniu sie nie skonczy! Niech w koncu pomysli i czyms innym noz czubek wlasnego nosa!

Mei co za lekarka!!! Idz moze do jakiejs innej, przeciez nie mozesz ciagle cierpiec.

Dziatwa bawi się w "namiot" i co chwile słyszę kłótnie:Kiepsko:

Anielinka na pewno nie przed każdą jazdą, w końcu popadniesz w rutyne!!!
Vercia fajnie z zabaw karnawałową, jakby co służe radą, nasza już w sobote. Nam udało ise załatwić spoooro sponsorów i na nagrody do loterii fantowej i na "jadło". Mamy za darmo chleb, świnie, kury, pomidory, ogórki, jaja, węgiel na opał i sporo innych dupereli. No i kilka mam zaoferowało się przyjść za darmo obsługiwać:)