Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

anielinka
cafe82
andzia
Cafe k. wyjeżdża na jeden dzień, dogadać interesy:Oczko: Jak wszystko dogada to wyjedzie na tydzień albo i dłużej jakoś na początku grudnia.

A w pełnie się poluje, bo przy księżycu lepsza widoczność. Nie wiem czy Wam pisałam, ale w Hubertusa strzelił dzikusa, także mam pełną zamrażare mięsa. Teraz by się jeszcze jakaś sarnina przydała:)

uuuu zjadlabym dziczyzne...a K tymbardziej

jak to przeczytałam to myślalam że padne :lup:

ja to zrozumiałam tak : uuuu zjadłabym dziczyzne...a Kube tymbardziej :hahaha:

ahhh ta choroba, pada mi na głowe :Szok: po którymś razie jak to przeczytałam, to zrozumiałam co Cafe miała na myśli :hahaha:

Nie no padłam:sofunny::sofunny::sofunny:
Błahaha, z Waszych teorii śniętych zwierząt w pełni tez sikam:hahaha:

Andzia ale superowy weekend macie!
a na samą myśl o snikersie poleciała mi ślinka :) mniaaam!
oby Stsiowy kaszel to tylko taki przelotny!

Magda świetne te balety, u nas nie dość że jedna tylko dyskoteka taka pożądna, 2 czy nawet 3 poziomowa, to średnia wieku 16 lat :Histeria: mało tego, to tak porozbierane te laski że szok!
Za stara jestem na takie akcje!

Gosia
fajny pomysł już z tym pisaniem listu :)

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

andzia
Poprasowałam, ogarnęłam kuchnie i nic wiecej mi się nie chce.
Laksi sa lekko przeziębione, a Stasiu mi dzisiaj kilka razy brzydko zakaszlnal...jak juz u niego słysze kaszel t słabo mi się robi...oby nic z tego nie wylazło:Kiepsko:

Magda super z taka dyskoteka nie dla dzieciaków!!! Fajnie mieć takich znajomych:)
Jezeli rodzice są chętnie to podrzucajcie im Miśka jak najczęściej. Dobrze to zrobi i Wam i jemu, a w perspektywie Twoj poród, druga dzidzia, wiec lepiej niech sie przyzwyczaja za wczasu:)

Gosia żadna histeria nie jest mi obca:)
Fajnie z listem, co sobie kUbuś wymyślił oprócz auta?

klocki, grę i uwaga... na końcu dodał jeszcze że chce szafe i fotel:lup:

gosiammm
andzia
Poprasowałam, ogarnęłam kuchnie i nic wiecej mi się nie chce.
Laksi sa lekko przeziębione, a Stasiu mi dzisiaj kilka razy brzydko zakaszlnal...jak juz u niego słysze kaszel t słabo mi się robi...oby nic z tego nie wylazło:Kiepsko:

Magda super z taka dyskoteka nie dla dzieciaków!!! Fajnie mieć takich znajomych:)
Jezeli rodzice są chętnie to podrzucajcie im Miśka jak najczęściej. Dobrze to zrobi i Wam i jemu, a w perspektywie Twoj poród, druga dzidzia, wiec lepiej niech sie przyzwyczaja za wczasu:)

Gosia żadna histeria nie jest mi obca:)
Fajnie z listem, co sobie kUbuś wymyślił oprócz auta?

klocki, grę i uwaga... na końcu dodał jeszcze że chce szafe i fotel:lup:

:lol:
Jakie praktyczne prezenty:)

Siemanko!

Znowu dojechałam do pracy rowerem:Szok: I dochodzę do wniosku, że ten ból to chyba najzwyklejsza rwa kulszowa, z tym, że boli bez przerwy i czasem dźgnie tak całkiem mocno... We wtorek dostanę wyniki i przejdę się do lekarza.

Cafe ja pierdziele z tymi choróbskami:Szok: Mam nadzieję, że w końcu Wam odpuszczą, bo od września ciągle coś...
A w p-kolu już w końcu dobrze:yes: Uff... Zostaje bez płaczu i już coraz rzadziej słyszę, że nie chce tam iść. Może doczekam się dnia w którym powie, że chciałby tam pójść? Kto wie?:Oczko:

Anielinka Zdrówka dla Ciebie raz jeszcze! Co do wyników to miałam sugestie od okulistki i mam objawy typowej niedoczynności, ale sądzę, że wszystko będzie ok:Oczko:

Magda super, że jesteś zadowolona z imprezki! Szkoda, że zdjęć nie macie. Napewno super miejscówa.
Szkoda, że Michał tak to przeżył, ale faktycznie, jak macie możliwość i mama chętna to czemu nie skorzystać:Oczko: Krzywda mu się tam nie dzieje i pewnie szybko się przełamie:yes:
Chyba masz rację z tymi wynikami... Zapytam we wtorek doktorki czemu dostałam tylko na tsh...

Andzia wszystkiego najlepszego i dla Twojej mamy! Dobrze pamiętasz, moja też z 11.11:Oczko: Wczorajsza data wyglądała wyjątkowo :yes: 11-11-11:D
Weekend się Wam towarzysko zapowiada, fajowo! Jak już będziesz miała płytkę z pasowania to poka co nieco:Oczko:

Gosia ale Kubulec praktyczny chłopiec:Psoty: Mikołaj będzie miał przerąbane - nosić szafę i fotel w worku:hahaha:
U nas histerie też nie są rzadkością, a do tego foch jest ze sto razy dziennie, obowiązkowo ze słowami - nie lubię cię:Szok:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
ja zwyczajowo u mamy z mlodym. P. juz wraca z meczu. Polatalysmy po sklepach, mama kupila sobie fajne butki. Juz zapowiedzialam, ze bede pozyczac. hehe

U nas tez nocka do dupy. Pol nocy mlody krzyczal, ze chce do mamy i strasznie plakal. Ciezko go bylo uspokoic. JAk widac ciagle przezywa noc poza domem. Troche mnie to przeraza :(

Cafe wspolczuje, ze dali Ci tak w kosc. Ale za to fajnie, ze K. juz jest!

Mei zazwyczaja daja skierowanie tylko na tsh, a mi juz gin powiedzial, ze to bez sensu, bo tsh moze byc ok, a reszta moze wariowac. Chorob tarczycy jest duzo. Ale mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie wszystko ok.

Gosia fajna lista prezentow. hehe!

Andzia zdrowka! O\Oby nic sie nie rozkrecilo.

Michu w koncu zaczal w cos grac z nami. Na razie to tylko domino i lotto, ale i tak super.
W lotto dupek ciagle z nami wygrywa :)

A dzisiaj obudzil mnie slowami:

"moja kochana malutka malpeczko idz i zrób mi mleko"

Witam!

Ja dziś czuje się ciut lepiej, ale nadal jestem jak na kacu :Histeria: w głowie sie kręci, osłabiona jestem, zalewam się potem i wogóle do du...:Padnięty: Amelka ok, mówi że już gardło nie boli, kater i kaszel ucichł...uff- tylko ciekawe jak na długo, bo w poniedziałej już do p-kola idzie.
A u nas dziś rano jak wstałam to było biało od mrozu :Szok: kurde zaczyna się, no ale w dzień pięknie słonko świeci i oby taki dalej był listopad, no i wcale bym się nie obraziła jakby grudzień też taki był :Oczko: Pojechałam dzis swoim autem :Oczko: na zakupy spożywcze, bo miałam straszne pustki, no i całkiem fajnie, tylko słońce chyba po raz pierwszy mnie wkurzało bo strasznie raziło :lup:

Magda widać że Misiek bardzo przeżył na swój sposób tą nockę poza domem, ale może jak będziecie częściej go zostawiać to pomalutku się przyzwyczai, biedny on zawsze tak do wszystkiego emocjonalnie podchodzi :Całus:

Mei powiadasz że to rwa kulszowa? Współczuje, jeżeli to jest to :Histeria: ja miałam to góffno w zeszłym roku, więc wiem jak to cholernie boli...:Całus:
a powiedz Ty zimą też będziesz jeżdziła rowerem?:Oczko: daleko masz z domu do pracy?

Hej,
wczoraj spędziłam caluteńki dzień u kokleżanki, było naprawde fajnie, dzieciaki zadowolone, a najbardziej Stachu. Zosia była bardzo grzeczna, pełno nowych puzzli, więc raj na ziemi, ale Mary ma ostatnio takie fochy i histerie o byle co, że cięzko z nią ujechać.

Właśnie skończyłam sprzątać, na 14-ta jedziemy na ten obiad, a później u nas kafka:)

Cafe fajne lego:great: Stachu ma takie i uwielbiam je sprzątać:Oczko: Ale klocki na pewno na lata:)
Bidule te Twoje chłopy, tak sobie myślę, może to coś alergicznego? Może pomógł by jakiś Zyrtec albo Aerius? Kojarze, że Olke dostawał kiedys \ketotoffen, pamętam, że u nas ona też bardzo pomógł w zeszłym roku przy nieustających kaszlach.

Magda ale wrażliwiec z Michała. Maryśka tez mi się budzi co noc z rykiem, już mi brak sił. I drze się, ryczy, sama nie wie czego:Histeria:
Super z grami, u nas dzień bez grania dzień stracony, a w Memory tak wymiatają, ze hej:) Garmy już w takie"dorosłe", gdzie jest 50 par:)

Mei rwa? O matko, naprawde nie wiem jak Ty dajesz rade siedzieć w pracy i jeździć rowerem:o_master: A dostawałaś jakieś zastrzyki przeciwzapalne?
Super, że Filip w żłobku już bez płaczków zostaje!!!

ANielinka dobrze, ze u Was lepiej i że AMelka zdrowa!!!
I gratuluję pierwszych samodzielnych zakupów!!!

Witam!

Ja dziś nadal w kiepskiej formie, ale ważne że z Amelki zdrowiem ok.
Dziś przyjechał Ł. po Amelke (nie był od 3 tyg.) Amelka biedna ona juz taka skołowana chyba jest tą sytuacją i jak zaczełam ją ubierać to ona tak patrzała się raz na Ł. naz na mnie i rozpłakała się :Płacz: wtuliła się we mnie i nie chciała iść z Ł. , a on wziął ją na ręce i zaczął jej tłumaczyć że jadą na spacerek, do gołąbków itd. a ona tylko we mnie wpatrzona i mine miała jakbym ją za kare mu dała ::(:
teraz siedze i mam humor do du... :Wściekły:

Oczywiście ostatnie tłumaczenia, gadania żeby przyjeżdzał częściej do Amelki poszły na marne, co za człowiek, co z nim się stało, do niego nic a nic nie dociera!!!:Wściekły:

hej
wpadam na chwilke. Chlopaki pojechali po jakies ciacho i na male zakupy. Mialam jechac z nimi, ale okropnie sie czulam. Nie moglam glowy podniesc. Zmierzylam cisnienie i okazalo sie, ze mam 100/68. Nigdy w zyciu tak niskiego nie mialam, ale przynajmniej wiem skad to dupowate samopoczucie.
Dzisiaj po obiedzie przychodza goscie i musze jakos dojsc do siebie.

Do tego popekaly mi naczynak na powiekach. Strasznie, mam cale powieki w kropkach czerwonych. Od czego to moze byc?

Mlody tez ciagle z kaszlem, juz nie mam sily. Od wczoraj znowu wprowadzialm Aeriusa, dam mu kilak dni i jak nie pomoze to idziemy do lekarza.

Andzia ale zaje... dzien za Wami. Taka odskocznia od codziennosci, co?
No i dzisiaj tez fajne plany.
Tak mi sie przypomnialo co mi moj lekarz mowil o Zyrtecu. Ze jego skutkiem ubocznym jest super apetyt u dzieci. Stad twoje laski tak ladnie zajadaja hehe.
Michu w memory gral kiedys i calkiem niezle mu szlo, a teraz nie chce, w ogole jakby nie czail o co chodzi. Ale spoko ciesze sie, ze w ogole ma chec w cos grac.
Wszystkiego NAJ dla Stasia!!!

Anielinka zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka!
Rewelacja, ze juz smigasz autem. Jestes teraz zupelnie niezalezna!
Ale mi szkoda Amelki. Bidulka chyba naprawde juz sie w tym wszystkim pogubila. A Ł. zamiast zachowac sie jak dorosly facet to zachwouje sie jak szczeniak. Ehhh, brak slow!
MAm nadzieje, ze jdnak mal wroci zadowolona do domu.

Cafe dzieki za info o klockach! Postaramy sie podjechac i kupic.
NA pewno tez kupimy gre o spadajacych malpkach. Trzeba wykorzystac checi Michała do grania.
Faktycznie cos musicie zaradzic na ten kaszel ,bo chlopaki juz pewnie wymeczeni.