Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mei, Andzia ma rację, droższ egry dłużej poslużą. My tak kupilismy motylki, wybraliśmy tańsze, a po kilku razach już nie chciały latać. I została tylko dmuchawica i siatki.

Wpadl G., zjedliśmy obiad i oznajmił, ze będzie malowal dzisiaj sufit i poprawi ściany u mlodego. Muszę tylko wszystko popakować i powynosić z pokoju. Skoczymy jeszcze po farby i polecę na aerobik.

Anielinka zdrówka!!!:Całus:
Angina to cholerstwo, ale jutro po antybiotyku powinnas się już dużo lepiej poczuć. Pomaga Ci ktoś przy Amelce?

Vercia ale Was wzięło:)
Moje laski tez dzisiaj przechodzą same siebie, juz w drodze z p-kola strzeliły focha, całą drogę wyły, a w chacie robiły taką rozpierduchę, że wymiękałam. K. dzisiaj wrócił wcześniej, bo o 17-tej, zabrał Maryśkę na zakupy, nie było ich jakies pół godzinki, a Z. i S. bawili się w tym czasie jak wzorowe rodzeństwo. Ledwo Marycha wróciła zaczeła sie jazda od nowa...:glass:

Pani w p-kolu prosiła dzisiaj, zeby w miare możliwości przyjść z dziećmi dopiero na 10-ta, bo one od rana mają sporo szykowania na to pasowanie. Średnio mi to pasi, bo jak znam życie to po pasowaniu bede je musiała zabrac, bo juz nie beda chciały zołzy zostać. Na szczeście K. sobie pprzekładał prace i pójdzie z nami na pasowanie::):

Anielinka zdrowia!!!! Oby juz jutro bylo lepiej!

Vercia ale Wy dzialacie, wow!

Andzia kurcze, szkoda, ze nie macie wiecej mozliwosci, zeby dziewczyny rozdzielac.
Ale fajnie, ze juz jutro pasowanie, laseczki cos mowia? Przezywaja? Robcie duzo fotek!

A ja mam dla Was zadanie bojowe! Michał 28 listopada ma wystepy pt."Pożeganie jesieni". No i trzeba mu cos do ubrania wymyslic. Pani powiedziala, ze moze to byc przebranie albo tylko jakis akcent jesienny, np. opaska na glowe ze zwierzatkami lesnymi czy liscmi.
Wierze,ze na pewno bedziecie mialy jakies pomysly. heheh!

Magda tak na szybko co mi przychodzi do głowy to ubrać go w kolory jesien-pomarańcze, brązy itp i może poprzypinać gdzieniegdzie liście? MOżna kupić sztuczne. Na głowę możesz jakiś kapelusz i też go ustroić liśćmi.

Laski przeżywają strasznie to pasowanie, ale jak je znam to będa jutro największymi sierotkami

Dzisija dala nam instruktorka wycisk.....juz mnie piecze brzuchol, pewnie będą zakwasy jutro....

Magda ja pewnie zrobiłabym coś z papieru...kiedys robilam jeżyka......zrobiłam grzbiet w kształcie połączonych jajek z otworem na glowę...do tego przyklejałam stożki jako kolce, na głowę była czpa z oczami i okragłym pomponikiem, brazowa bluzka i czarne spodnie.....można tez zrobić koło małe i duże i przyklejac wygięte w łuka paski pomarańczowe z żółtym (tak jak robi się bombkę z papieru), na czubek głowy zielony ogonek z papieru lub bubuly - przebrana dynia.
...albo owinąć fajnie pomarańczową bibułą i poprzyczepiac na to taśmą listki, wycięte z papieru kasztany itp.

K zazyczyl sobie 3bita
wlasnie robie
zrobilam tez spody do stefanka
a na jutro zostawiam to marchewkowe ciasto

polecialam jeszcze wczoraj do hurtowni zabawek,bo siostrzeniec K jutro do nas przyjezdza
kupilam mu fajne auto-betoniare z wadera
a w sob jedziemy do chrzesniaka i kupilam ta gre nawlekaj nie czekaj

nooo

a poza tym mam pelno roboty a weny wcale
i ziiiimno sie zrobilo,wrrrrr

hej
dzisiaj ja pierwsza??? Zapraszam na kawke, zaraz ide wstawic wode.
Mlody w p-kolu, P. w pracy, a ja jeszcze chwile poleze i musze sie zabrac za prasowanie.

Dzieki dziewczyny za porady. Vercia mi to trzeba jak krowie na rowie, wiec chyba zostane przy lisciach. hehe. Juz wcezsniej wiedzialam, ze takie sytuacje w p-kolu beda mnie przerazac. Ja plastycznych zdolnosci nie mam zadnych, chyba P. zagonie do roboty.
Na pewno zaloze mlodemu sztruksy czekoladowe i jakas zolta bluzke, bo takie ma.

Jestem niewyspana, po Top Model moja mala modelka mi sie rozszalala w brzuchu i szkoda bylo mi zasypiac. Pierwszy raz tak potanczyla :) a ze generlanie zle sypiam to dzisiaj ledwo na oczy patrze.

Juz mama dzwonila po instrukcje obslugi Michala na wieczor, noc i rano. hehe! Dadza rade!

Andzia strasznie jestem ciekawa jak pasowanie :)

Vercia jak zakwasy? Trzeba je dzisiaj porozciagac :)

Anielinka jak sie czujesz?

Mei a Ty jak sie czujesz?

Cafe juz dzisiaj z mezulkiem, co?

cafe82
K zazyczyl sobie 3bita
wlasnie robie

polecialam jeszcze wczoraj do hurtowni zabawek,bo siostrzeniec K jutro do nas przyjezdza

nooo

Ło matko, skad Ty energie czerpiesz, co? Zdradz mi zrodelko, bo by sie przydalo.

Wiem, ze Olek ma kilka uat tych duzych z Wadera, prawda? Sa ok? Chcemy takie kuoic Michalowi na Mikolaja. Chyba nie sa drogie?

Zdrowka dla Olasa!

magda_79
cafe82
K zazyczyl sobie 3bita
wlasnie robie

nooo

Ło matko, skad Ty energie czerpiesz, co? Zdradz mi zrodelko, bo by sie przydalo.

Wiem, ze Olek ma kilka uat tych duzych z Wadera, prawda? Sa ok? Chcemy takie kuoic Michalowi na Mikolaja. Chyba nie sa drogie?

Zdrowka dla Olasa!

waderowkie sa fajne
tylko olek teraz woli mniejsze autka

olek ma smieciare,straz pozarna..mmniejsze smieciare...traktory-powiem ci,ze mozna tym rzucac i nic,na pewno chlopcy jeszcze spokojnie sie tym wybawia
a kupowalismy tez po drodze jakies takie inne i wszsytkie w koszu juz daaawno:(

aa jeszcze mamy traktory z firmy lena-super sa-i tez nie drogie

i takie duze auto to ok 50zl
takze nie jest zle

Michu odwrotnie, zawsze bawil sie malymi autkami i ma ich cala polke, a teraz dla odmiany jakies duze. On nie niszczy zabawek :)

Mlody najpierw niechetny, zeby do babci jechac na noc. I tysiac pytan: a dlaczego w nocy do mnie nie przyjediecie? A dlaczego gdzies wychodzicie? itp.
Ale wczoraj sie zgodzil i mowi, ze ok. Ale znajac zycie po kapaniu zacznie przezywac.

Witam!

Wczoraj powynosiliśmy graty i pociagnelismy unigruntem. Dzisiaj reszta roboty. Z zakwasami nie jest tak źle, trochę brzuch spiety, ale daję rade.

Magda a to dzisiaj imprezka w klubie, Michał pewnie będzie przeżywal, ale zasnie u babci co? Fajnie, ze Magdalenka daje się we znaki.

Cafe obrotna kobieto:o_master2: Ja wstalam o 9-30:Padnięty: ale ogarnęlam juz kuchnię, lazienkę, sypialnię, został salon......zaraz wstawię obiad. Zarejestrowalam mlodego do lekarza, no nie ma temp, ani kataru ale kaszle potwornie. Wolę sprawdzić, bo długi weekend przed nami. Fajnie, ze K. zabrał Olka.

Cześć kobietki:)
Ale wy ostatnio drukujecie:) Ja czasami was podczytuję, ale odkąd mamy tylko jeden komputer to ciężko mi go dorwać... Bo P. ciągle ma coś do zrobienia:/ A u nas chorobowo:/ W poniedziałek bolała mnie głowa, we wtorek jakieś grypisko się do mnie przykolegowało. Masakra jakaś:/ Kuba ma mega katar i kaszel. Dzisiaj już nie pójdzie do przedszkola. Mam nadzieję, że przez długi weekend się wykuruje.

A teraz powinnam napisać.....2 godziny później....
W trakcie pisania pierwszej części posta zadzwoniłam do lekarza i od razu mogła nas przyjąć.... no i Kuba ma ropne zapalenie migdałów:/ maaaasakra:/ Jak tylko P. dowiedział się o diagnozie Kuby to stwierdził, że coś go w gardle zaczyna kłuć;))))

gosiammm
Cześć kobietki:)
Ale wy ostatnio drukujecie:) Ja czasami was podczytuję, ale odkąd mamy tylko jeden komputer to ciężko mi go dorwać... Bo P. ciągle ma coś do zrobienia:/ A u nas chorobowo:/ W poniedziałek bolała mnie głowa, we wtorek jakieś grypisko się do mnie przykolegowało. Masakra jakaś:/ Kuba ma mega katar i kaszel. Dzisiaj już nie pójdzie do przedszkola. Mam nadzieję, że przez długi weekend się wykuruje.

A teraz powinnam napisać.....2 godziny później....
W trakcie pisania pierwszej części posta zadzwoniłam do lekarza i od razu mogła nas przyjąć.... no i Kuba ma ropne zapalenie migdałów:/ maaaasakra:/ Jak tylko P. dowiedział się o diagnozie Kuby to stwierdził, że coś go w gardle zaczyna kłuć;))))

Witaj Gosia!

Zdrówka dla Was chorowitki. Jak Kuba, dobrze znosi to zapalenie? Są w ogole jakies tabletki dla takich maluchów na gardło, bo pewnie go drapie.