Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

andzia
veronica_20
Golden beige tez fajny, ja takie na lato biorę. Ja wybieram zazwyczaj o ton jasniejszy. Z loreala jaki masz? Jesli masz ciemna karnację to będzie dobry. Ja mam niestety jasną.

No własnie ja zimą też jestem jaśniejsza...nie wiem...a puder używasz sypki czy w kamieniu?

Puder mam w kamieniu lekko brązujący, wiesz ja mam patelnię (twarz), więc muszę ja wymodelowac brązerem i machnąc różem, wtedy nie jest plaska:lol::lol::sofunny: czasem wystraczy mocny róż, ale jak daję ciemny podkład to nie widac wtedy ani brazera ani różu, wszystko się zlewa u mnie, taka ciemna plama.

Heloł! Już sobie ogarnęłam, dzisiaj zdecydowanie lepiej się czuję (w końcu po tygodniu:Kiepsko:) i zaraz spadam na jakieś zakupy bo lodówa puchami świeci:/

Vercia zdrówka dla Marcela, oby nic faktycznie się z tego nie rozwinęło...
Fajny ten podkład:yes: Sama się zastanawiam czy sobie nie spróbować... Szkoda, że jest bez dozowniczka... Jak go w takim razie wyciągnąć z tego słoiczka:Szok:

Cafe hehe zakupy z t.? W sumie fajnie, że zaproponowała takie rozwiązanie. Przynajmniej obejdzie się bez nieporozumień.
Nocki współczuję:Histeria: Ciężko musiało być:Całus:

Magda hormony pewnie szaleją i dlatego na wszystko jesteś wyczulona, a jeszcze sprawa Anielinki też działa na wyobraźnię... Nie martw się!

Andzia
no u nas kropka w kropkę takie same akcje z kolorami:yes: tylko że dziewczyny chociaż znają takie kolory jak pomarańczowy, hehe u nas w obiegu żółty, zielony, niebieski, brązowy i czasem czerwony. Na dodatek zawsze powie nie taki jak trzeba:Histeria:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Znalazłam! Już myślałam, że przepadły. Są z zeszłego tygodnia:Oczko: Filipo się wprawia i coraz lepiej mu idzie:D Trochę się pomyliłam i serce nie sika, ale inne "coś" tak. Oto jego ziemniaki:

I. Serce
Na dole ma nóżki, kropki to oczy ale nie wiem co z ustami... Chyba można wybrać:Oczko: Ale trzeba przyznać, że sprawia sympatyczne wrażenie:Psoty:
https://lh3.googleusercontent.com/-Uh5axCZfJJk/TrpVUhzWvCI/AAAAAAAAA74/tITJVCK3UZg/s512/IMG043.jpg

II. Sikający ziemniak
Na górze włosy, kropki - oczy, kreska - usta a na dole nogi i pomiędzy nimi siki::): A gdzie są ręce:Szok:
https://lh5.googleusercontent.com/-bo7M5WmwYbw/TrpVXHuOTJI/AAAAAAAAA8A/qD82pjwhAxI/s640/IMG045.jpg

III. Na koniec Ziemniaczek z rękami::):
https://lh6.googleusercontent.com/-_jwKPkVaR2c/TrpVa2tAzSI/AAAAAAAAA8I/fI5-aXCOY34/s512/IMG047.jpg

Skubane muszą mieć niezły wzrok z tyloma parami oczu:D

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei posikałam się:sofunny: Normalnie leżę i kwicze:hahaha:
Rysunki pierwsza klasa, nie wiem co chcesz od Filipa, naprawde. MOze i ja zaraz jakies poszukam:)

U nas na topie pomarańczowy, za to brązu i niebieskiego nie używają wcale:) Wszystko jest żółte, zielone albo pomarańczowe.
Wczoraj jak byli Stasia koledzy to mówią: zobaczcie jakie mamy piękne zielone ściany.A dzień w dzień powtarzam, że ściany są fioletowe:Histeria:

veronica_20
Revlon Photoready kolory świeży dostawa 2011 ! (1903709913) - Aukcje internetowe Allegro

Mei tutaj sa z dozownikiem, tamte nalewam na gąbkę do makijażu.

Rysunki zarąbiste:yes:

Oj to ja wole z dozowniekiem, nawet nie zauważyłam, ze tamte nie mają:lup:
Ale wciąż się waham, z jednej strony chciałabym spróbować nowego, a z drugiej boje się ze nie trafię z odcieniem:lup:

andzia
Jessuuu nawet sobie nie wyobrażacie jakie nieprzyzwoite ilości ciasta marchewkowego dzisiaj wrąbałam:Histeria::Histeria::Histeria:

Płaciłam własnie fakturę do hurtowni i az zadzwoniłam do K. bo jakoś mi się wierzyć nie chciało, że lampa kosztowała tyle kasy. A jednak, koleś zamówił sobie lampę za...35 tysięcy:Histeria:

Bys sie podzielila, a nie jeszcze nas kusisz!
Ja mam taaaaakiego smaka na slodkie, ze szok. Ide cos wyszukac do kawki.
A przed sekunda skonczylam ogorka konserwowego z majonezem :lup:

Lampa za 35 tys??? O matko, co to za wspanialosc?

magda_79
Cafe zajebista jestes z ta nauka. Ja bez dzieci, pracy i obowiazkow nie mialam polowy Twojego zapalu :o_master:

Smaka mi na kawe zrobilas ie machnac. Szybko wypije, bo po 13 P. podjedzie zawiezc mnie do pracy po auto.

ojtam ojtam ja mam zapal ale warunkow nie mam:Oczko:
cos tam porobie,za chwile mlodzi i tysiac innych rzeczy
i tak tylko ciagle pisze,ze sie ucze:Oczko:

andziaa ja sie zawsze zastanawiam na co wydaja kase naprawde bogaci ludzie:Histeria:

magda_79
andzia
Jessuuu nawet sobie nie wyobrażacie jakie nieprzyzwoite ilości ciasta marchewkowego dzisiaj wrąbałam:Histeria::Histeria::Histeria:

Płaciłam własnie fakturę do hurtowni i az zadzwoniłam do K. bo jakoś mi się wierzyć nie chciało, że lampa kosztowała tyle kasy. A jednak, koleś zamówił sobie lampę za...35 tysięcy:Histeria:

Bys sie podzielila, a nie jeszcze nas kusisz!
Ja mam taaaaakiego smaka na slodkie, ze szok. Ide cos wyszukac do kawki.
A przed sekunda skonczylam ogorka konserwowego z majonezem :lup:

Lampa za 35 tys??? O matko, co to za wspanialosc?

Nie widziałam tej lampy, ale K. mówi, że brzydka jak kupa. I musi ją zamontowac, a stresa ma jak cholera:Oczko:

ciastem moge rzucić, ale reszteczki zostały::):

czy my mamy na boku przepis na ciasto marchewkowe?
w sobote jedziemy do K brata i chetnie bym zrobila

i prawda z ta ogranizcja
no i wszsytko robie 3 razy szybciej niz inni
ostatnio u lekarza
sie smialismy

my zdazylismy ubrac chlopakow calutkich
a para obok w tym czasie ledwo kurteczke ubrala corce-we dwoje ubierali i dac rady nie mogli
hahaha

cafe82
andziula a marchewka utarta na malych oczkach,tak?
i na jaka to blache ?

dziekuje za przepis
bede kombinowac

Na dużej blaszcze, marchewkę trę na normalnej tarce na tych drobniejszych oczkach i lekko odsączam. 2 szklanki to są mniej więcej dwie duże marchewy.
Ciasto jest banalne i naprawde pyszne. Moja dziatwa uwielbia::):