Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

gosiammm
We wtorek będzie dwa tygodnie jak miała wypadek. Dachowała... Koła jej się zablokowały... na szczęście jej się nic nie stało, była tylko potłuczona, noga przecięta itp. a samochód do kasacji, na razie jest na zwolnieniu. Ale pewnie niedługo już wróci do CK bo ta na tyłku wysiedzieć nie może;)

O matko, nic nie wiedziałam...dobrze, ze nic jej się nie stało.
A że ma ADHD to widać, ale takie bardzo pozytywne::):

andzia
gosiammm
We wtorek będzie dwa tygodnie jak miała wypadek. Dachowała... Koła jej się zablokowały... na szczęście jej się nic nie stało, była tylko potłuczona, noga przecięta itp. a samochód do kasacji, na razie jest na zwolnieniu. Ale pewnie niedługo już wróci do CK bo ta na tyłku wysiedzieć nie może;)

hehe ja Natalkę uwielbiam, wariotka taka:) bardzo się zaprzyjaźniłyśmy przez ten rok:)

gosiammm
andzia
gosiammm

hehe ja Natalkę uwielbiam, wariotka taka:) bardzo się zaprzyjaźniłyśmy przez ten rok:)

Ja ją znam tyle o ile, ale sprawia wrażenie baaardzo sympatycznej

andzia
gosiammm
andzia

Ja ją znam tyle o ile, ale sprawia wrażenie baaardzo sympatycznej

Tak jest bardzo sympatyczna i właśnie nadaje się do takiej pracy z dziećmi:) ma milion pomysłów na minutę:)

Musze Wam się jeszcze pochwalić, Zośka dzisiaj ułożyła puzzle ze Scoobym 260::): Prawie 2 h siedziała, czujecie to? Maryśka od czasu do czasu podchodziła i jej pomagała, ale Zośka jak dostaje nowe puzzle to ma pełne skupienie, w ogóle sie nie zniechęca, naprawde jestem pełna podziwu dla niej. Chyba ma to po mamie, bo ja tez zawsze kochałam układac puzzle::):

gosiammm
andzia
Ona chyba pracuje w p-kolu gdzieś na wiosce, bo u nas w CK jest tylko od czasu do czasu

Ona teraz od wakacji ma cały etat w CK. W tamtym roku szkolnym pracowała w zerówce i na pół etatu w CK. Teraz ma cały etat w CK czasami w jakiejś bibliotece siedzi tam u was chyba - bo bibliotek powiązana jest z CK tak?

Tak, sa dwa budynki CK, jeden właśnie w bibliotece. Ja w bibliotece jestem czesto, ale nie widziałam je ostatnio, może przez ten wypadek, nie wiem...

andzia
Musze Wam się jeszcze pochwalić, Zośka dzisiaj ułożyła puzzle ze Scoobym 260::): Prawie 2 h siedziała, czujecie to? Maryśka od czasu do czasu podchodziła i jej pomagała, ale Zośka jak dostaje nowe puzzle to ma pełne skupienie, w ogóle sie nie zniechęca, naprawde jestem pełna podziwu dla niej. Chyba ma to po mamie, bo ja tez zawsze kochałam układac puzzle::):

Brawo!!!! Pięknie!!! Mój Kuba to dwóch puzzli nie potrafi razem połączyć, a gdzie 260:)

Witam!

Kurcze ostatnio coś nie mogę zasiąść do parentingu...
Poczytałam Was, ale oczywiście mało pamiętam :lup:

Andzia super że sabacik wypalił, masz jakieś fotki? bardzo lubie cię oglądać na imprezach :lol:
brawa dla Zosi!!! ona jest niesamowita!
Andziula a coś Ty taka melancholijna się zrobiła, taka muzyczka nonono :Psoty:
a propos Ani czy Ady Rusowicz- Ania to córka a Ada to jej nieżyjąca matka :)
a ta piosenka jest piękna, bardzo ją lubie...

Veronica fajnie że łożko kupione, jak już złożycie to się pochwal....:)

Cafe zdrówka dla chłopców!!
mam nadzieje że antybiotyk szybciutko zadziała i będzie po kaszlu...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Anielinka a co ty robisz, ze nie masz dla nas czasu, he?
Fotek tym razem nie mam, bo apomniałam aparatu, ale uwierz mi, ze fotki z naszych sabatów nie nadają się do prezentacji:)
19-go mamy ta impreze przedszkolną, obiecuje, ze obfotografuje się specjalnie for ju::):

A co do muzyczki to własnie ostatnio gustuje w spokojniejszych klimatach i znaalzłam kilka takich perełek:)

Andzia ostatnio jeżdziłam do pracy, a jak wracałam po 15 do domu, to jakiś obiad, ogarnięcie chałupy i jakos taka padnięta byłam...no ale teraz będe siedziała w domu kilka dni z Amelką :(
Dziś rano wstała z takimi zaropiałymi oczami, że ledwo co je otworzyła ::(: z oczu dosłownie ropa jej ciekła, więc pojechałam dziś do przychodni, lekarz osłuchał przy okazji, a z oczami niby ma zapalenie spojówek, ale kurde nie wiem od czego, przewiało? hmm w każdym badz razie przepisał 2 rodzaje kropelek, jak przyjechaliśmy to Amelka usneła i pospała do 17 i w związku z tym jeszcze nie spi...

anielinka
Andzia ostatnio jeżdziłam do pracy, a jak wracałam po 15 do domu, to jakiś obiad, ogarnięcie chałupy i jakos taka padnięta byłam...no ale teraz będe siedziała w domu kilka dni z Amelką :(
Dziś rano wstała z takimi zaropiałymi oczami, że ledwo co je otworzyła ::(: z oczu dosłownie ropa jej ciekła, więc pojechałam dziś do przychodni, lekarz osłuchał przy okazji, a z oczami niby ma zapalenie spojówek, ale kurde nie wiem od czego, przewiało? hmm w każdym badz razie przepisał 2 rodzaje kropelek, jak przyjechaliśmy to Amelka usneła i pospała do 17 i w związku z tym jeszcze nie spi...

Anielinka zap. spojówek jest najczesciej wirusowe, pewnie z przedszkola przywlekła.
Bidulka:Całus: Niech jej szybko mija

andzia
anielinka
A ja musze się pochwalić że mam już swoje auto, dzis byłam na pierwszej przejażdzce :yipi:

Ale super!!
Gdzie byłyście?
Bedziesz teraz wozić Amelkę do p-kola?

Pojechałam z moim tatą, ogólnie to pojechaliśmy do tego lekarza, później troche po mieście i powrót do domu :) ale fajnie mi się jechało, już będe sama jeżdziła ...

Tak teraz ja będe ją zawozic i odbierać...z zawożeniem mi się nie uśmiecha bo kurde ten jej płacz mnie dobija :(
no ale cóż...

anielinka
andzia
anielinka
A ja musze się pochwalić że mam już swoje auto, dzis byłam na pierwszej przejażdzce :yipi:

Ale super!!
Gdzie byłyście?

Pojechałam z moim tatą, ogólnie to pojechaliśmy do tego lekarza, później troche po mieście i powrót do domu :) ale fajnie mi się jechało, już będe sama jeżdziła ...

Ale super::):

andzia
anielinka
andzia

Ale super!!
Gdzie byłyście?

Brawo Anielinka!!! Super:))) Ja miałam jednak dużą przerwę cały rok byłam bez auta... i ciężkie były dla mnie te pierwsze jazdy...

gosiammm
andzia
anielinka

Brawo Anielinka!!! Super:))) Ja miałam jednak dużą przerwę cały rok byłam bez auta... i ciężkie były dla mnie te pierwsze jazdy...

Hehe a ja przeżywałam że miałam miesiąc przerwy::):