Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ehhhh....nadal cos tam z jednym bioderkiem nie tak.....mam pieluszkowac i za miesiac kolejna wizyta....musze to skonsultowac z drugim lekarzem
prosiaczek nie masz czego zazdroscic....ja napisalam ze chetnie napilabym sie pepsi i kawy..ale nie tykam tego ....
gosia magda ma racje-nie daj sie babo....choc synus dobrze wie kto jest jego najukochansza mamuska

andzia przesylka tyle, bo to jest w wieelkim pudle - pewno dlatego, a poza tym, kurierem puszczaja... te maty fishera sa super, polecam. U mnie mala jest zachwycona, ja mam tez fisher price, ale model z zeszlego roku (FISHER PRICE-MATA GIMNASTYCZNA Lil' Laugh & Le (463060408) - Aukcje internetowe Allegro). Powinnas dostac tez gdzies normalnie w sklepie, albo odebrac osobiscie gdzies u siebie w miescie.
Znalazlam tez uzywana z wysylka za 15 pln MATA EDUKACYJNA FISHER PRICE (467972254) - Aukcje internetowe Allegro
Toska na macie w pelnej hipnozie zaba:
Message - Galeria zdjęć Parenting.pl

Dzięki dziewczyny za dobre słowo:)
Mojego Kubusiadziś znów męczyły kolki:( teraz zasnął mleka o 19 nie chciał pić i tak się zastanawiam czy to może być przez to że ten bebilon ma inny smak, no ale przez pare dni mieszałam z bebiko, a dzisiaj od rana dostawał bebilon i ładnie wypił. Tylko tego wieczornego nie chciał... Zobaczymy co będzie dalej...

Cafe huśtawkę już mamy i jest rewelacja, bardzo dobrze wykonana, jestem zadowolona że ją kupiliśmy i Kubuś chyba też;) zamieszcze kilka zdjęć w galerii:)

hej kobietki )
ja wlasniekorzystajac z wolnej chwili skrobne roche do was:P
u mnie weekend suuperowo!!!
wczorajsza noc także mały spał jak zwykle ja również oby tak dalej....
Andzia dzieki za inf. o kupie bo juz sie martwilam i chcialam isc do lekarza.... cale szczescie, ze nie poszlam bo chyba pomyslalby sobie ze go przesladuje bo tak czestoprzychodze ;)
a z ta antykoncepcja to myslalam o cilest ale zapytam lekarza o yasmine też byle nie tuczyły...na mnie bardzo zle dzialal microgynon mialam migreny potworne i strasznie zatrzymywala sie we mnie wodai wygladalam prawie jakprzed porodem...
jutro ide do doktorka... szkoda, że do razu nie pomyslalam o tBLETKACH a bylam u niego 2 tyg temu... ale nic ide jutro....dzisiaj kupilam malemu sliczne kolysanki na plycie i spi jak zabity pierwszy raz tak po prostu sam z muzykazasnal... zawsze musialm nosis lulac i cos mamrotac a dzisiaj szok... polecam innym mamom... przy okazji kupilam tez bajki audio na plycie... i dostalam super zabawke interaktywna pszczole... Marcelekzachwycony wpatruje sie w nia godzinami....
Gosiamm a moze jak ma pic antyalergiczne mleko to popros o ten nutramigen tez na recepte u mnie po bebilonie bylproblem a teraz mam ten nutramigen i oprocz zielonej kupy nie mamy problemow nawet kolki przeszly a po bebilonie byly straszliwe!!!

co do hustawki wrzućcie jakies inf. zdjevie czy cos.. albo napiszcie jaka firma i model ja w gsxecie czytalam opinie chyba bylo tam 5 hustawek i wiem że takam idealna dla dziecka do 3miesiecy to chyba byla chicco bo ma najbardziej lezaca pozycje a fisher price niby za bardzo siedzaca... ale to tylko opinie z gazety ;)
zmykamwalczyc na aukcji o ciuszki moze wkoncu wygram jakas aukcje.... dobranoc...

veronica, cafe ja mam takiego bujaczka fisher price:
HUŚTAWKA-LEŻACZEK FISHER PRICE DELUX 3w1+GRATIS (469287991) - Aukcje internetowe Allegro
Ze wzgledu na pozycje nadaje sie nawet dla niemowlaczka i niech nie gadaja, ze jest siedzaca, bo dziecko w niej lezy jak w foteliku samochodowym.
Toska dopiero co sie z nia przeprosila i teraz pieknie na niej usypia
- w koncu nie musze jej godziami nosic :/ nawet przy lekkiej kolce przyniesie malenstwu ulge.
No, ale znowu przesylka ok. 40-45 PLN, z tym ze to juz jest ogromna paka i ciezka jak pierun:)

magda dzieki:))

dzien dobry mamuski
olek wrocil do dawnych zwyczajow(na szczescie) wiec nocka w miare....tylko problem w tym,ze o wieeeeeeeele bardziej woli spac na brzuszku niz na pleckach a w nocy klade go wlasnie na plecach i biedak nie moze czasem zasnac.....a boje sie zostawiac go nA NOC na brzuchu....w dzien mam go na oku a w nocy to wiadomo,na pol przytomna,spiaca....p prostu wole nie...
K zorganizowal sobie caly tydzien wolny:36_2_15:no prawie caly,bo dzis pojechal jescczze ale od jutra wolne-ciesze sie bardzo,bo wreszcie mamy go wiecej a poza tym bardzo przyspieszymy z remontem ....jutro,najpozniej w czw koniec malowania a pozniej to juz moja w tym glowa zeby wysprzatac i powoli zaczniemy przewozic graty nasze

DZiewczyny ledwo zyje...
K. wrocil wczoraj z pracy z goraczka, poszedl do lekarza i okazalo sie, ze grypa!!!!!!!!
A on jak jest chory to zachowuje sie jakby mial zaraz umrzec.
I nie pytajac mnie o zdanie walnal sie do lozka spac.
A mnie zostawil z trojka dzieci. Myslalam, ze go zabije!!!!!!!
Tesciowa przyszla wieczorem mi troche pomoc, polozyla Stasia spac, a ja meczylam sie z dziewczynami do polnocy, bo obie ryczaly. I na zmiane je nosilam, ach...
Jestem tak wsciekla, mam ochote komus przywalic, zeby mi troche ulzylo. Pod reka jest tylko maz i chyba mu zaraz przyloze. A co !!!!!!! Moze sie chociaz lepiej poczuje...

My mamy dokładnie taką huśtawke jak Tosinek i też nie zgodze się z opinią że nadaje się dostarszych dzieci bo maleństwo praktycznie leży na niej... a do tego jest to krzesełko (do starszych dzieci) leżaczek i huśtawka w jednym... Mały wczoraj zasnął i o 22 dopiero upomniał się o mleko po 6 godzinach... jak na niego to mase czasu i teraz znów śpi:) mam nadzieje że ta wczorajsza kolka więcej już się nie powtórzy... a jak będą się powtarzać to poprosze o zmiane mleka...