Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Cafe ale Julian szybko zaczal chodzil. Szał! No, ale jak maja takie brata to co sie dziwic :)
Co macie na matmie? Szkoda, ze blizej nie mieszkasz to mialabys korki za darmo :) A i ja mialabym z tego przyjemnosc. hehe!

Młody spi, a ja jak zwykle przy kompie :lup:
Upieklam dzisiaj murzynka, ale chyba w ciazy nie powinnam zabierac soe za ciasta, za bardzo jestem rozkojarzona. Mialam dac wszystkiego o polowe wiecej niz w przepisie tyle, ze pamietalam o tym tylko na poczatku :hahaha:
Ciasto jest za slodkie i za malo kakaowe. Bleee!

Joł:)
laski zasypiają, Stasiu ogląda bajkę, czekam, aż wszyscy zasną, bo niefajnie się czuje.
A ręka robi się pięknie fioletowa, jutro będe dzwonić po wyniki krwi to powiem Pani Pigule jaka z niej guła:lol:

Popołudnie całkiem, całkiem, staram sie jak mogę, żeby być spokojną, nie krzyczec i nie doprowadzać do kłótni, bijatyk itp.
Była moj ababcia na kawce, a później piekłam z dziećmi ciasteczka serowe, a obżarłam się jak prosie

Magda hehe, to zaszalałaś z murzynkiem:lol: Ja słyszłam, ze ciasta nie wychodza jak się ma @, moze do ciąży ma sie to podobnie:)
A swoją drogą nawet nie wiesz jak fajnie się czyta, że w ciąży to, w ciąży tamto, widac, że naprawde zaczęłaś się cieszyć tym stanem i wierzyć, że będzie dobrze::): I tak trzymać.

Dobrze, ze Misiek już ok:)

Magda ale szalejesz w ciązy, szok::): najpierw buty na obcasie, a teraz pieczenie ciasta :hahaha: juz się nie mogę doczekać czym znowu nas zachwycisz :Oczko:
Dobrze że z Miśkiem ok, no i koniecznie musisz pokazać fotki z pasowania :Oczko:

Cafe jej podziwiam Cię za tą naukę, naprawdę!
cały dzień na obrotach, a wieczorami jeszcze się uczysz :Szok:

Andziadobrze że jesteś zadowolona z wizyty... oby przyniosła jakieś skutki...no i koniecznie zdawaj relacje :)

Veronica no własnie już chyba miałaś taki kolorek, nie? ale ładny, naprawde...podoba mi sie Twoja grzywka, o taką mi ostatnio chodziło, ale zrobiła mi taką "mniejszą" :) ale może następnym razem...
aaa, tak na marginesie :Oczko: masz bardzo ładne rzęsy, jakiego używasz tuszu? mi własnie się skończył i dziś pól dnia szukałam na all i zamówiłam wkońcu z Max Factora, już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie :lup:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

hej

magdazaczelismy do wektorow i macierzy
macierze pol biedy ale wektory czarna magia
wczoraj troche posiedzialam ale po calym dniu po godzinie juz nie myslalam:(

verciabardzo fajny kolor,ja nie farbuje wlosow ale musze zaczac powoli bo pierwsze sowki sie pojawiaja:Histeria:

anielinkano ostatnia szansa na wyzsze wyksztalcenie...za rok czy dwa na pewno bym sie tego nie podjela...jesli mi sie uda zawsze to szansa na lepsza prace o droga otwarta to podypomlowek...nigdy nie wiadomo,co bede robic w przyszlosci
no nie jest latwo ale musze dac rade,i juz

mam tusz astora,jestem bardzo zadowolona
nie mam wielu kosmetykow ,bo sie prawie nie maluje
i nie znam sie,nie doradze

I ja witam,
dziatwa juz w p-kolu, a ja mam dzisiaj plan umyć okna. Zobaczymy co z tego planu wyjdzie, bo ręka nadal boli, a jakie ma piękne kolory:Histeria::Histeria::Histeria::Histeria:

Cafe macierze i wektory to dla mnie czarna magia:Niespodzianka: A propos matmy, to wczoraj zadzwonił do mnie kolega z liceum z wiadomością, że zmarł nasz psor własnie od matematyki. Nigdy matmy nie lubiłam, ale miałam ogromny sentyment do tego Pana, który mimo wszystko był wspaniałym pedagogiem. Smutno::(:

Co do Olka to nie wiem co Ci doradzić, zobaczysz jak bedzie się czuł w weekend, mi lekarz mówił, żeby nie trzymac do super pełnego wyzdrowienia, tylko przy końcówce infekcji juz puszczac. Laski siedziały 1,5 tyg. w chacie, ale kaszel leciutki i tak został...

Witam!

Dziękuję za komplementa :Całus:

Andzia nie ma problemu, jesli będziesz chciala zwrocić :Oczko:

Aneilinka ja mam swoje grube i gęste rzęsy, teraz mam jakis maybelline na wykończeniu.... grzywkę mam wyciętą z połowy głowy inaczej taka nie wyjdzie.....kolor faktyczny to jest ten na 3 fotce na odroście naturalnym...powinien być taki rudawy brąz...niestety na jajkowatym blondzie wyszedł taki jak wyszedł.....

Dziewczyny ale teraz mam mega problem z tlustą skórą....ehhhh...jak nie urok.....bez hormonów świecę się 24h/dobę.....normalnie blyszcze się jak po kremie nivea....czy któraś ma jakiś fluid matujący co jest dobry?? No jestem przerażona:Histeria:, bo zawsze mialam ladną cerę.....nie wiem nawet jak teraz sie pomalowac, zeby normalnie wglądać, a babka w douglasie polecila mi jakiś super fluid coolistar....i wiecie co po nim to jest już maska teatralna:Wściekły::Wściekły::Wściekły: wkurzylam się, bo jest spora buteleczka, a ja święcę się jescze bardziej i jest za mocno kryjący:Wściekły:

andzia
I ja witam,
dziatwa juz w p-kolu, a ja mam dzisiaj plan umyć okna. Zobaczymy co z tego planu wyjdzie, bo ręka nadal boli, a jakie ma piękne kolory:Histeria::Histeria::Histeria::Histeria:

Cafe macierze i wektory to dla mnie czarna magia:Niespodzianka: A propos matmy, to wczoraj zadzwonił do mnie kolega z liceum z wiadomością, że zmarł nasz psor własnie od matematyki. Nigdy matmy nie lubiłam, ale miałam ogromny sentyment do tego Pana, który mimo wszystko był wspaniałym pedagogiem. Smutno::(:

Co do Olka to nie wiem co Ci doradzić, zobaczysz jak bedzie się czuł w weekend, mi lekarz mówił, żeby nie trzymac do super pełnego wyzdrowienia, tylko przy końcówce infekcji juz puszczac. Laski siedziały 1,5 tyg. w chacie, ale kaszel leciutki i tak został...

przykro mi z powodu profesora od matmy,ehhh
ale nagle zmarl czy chorowal?

co do olka juz sama nie wiem
chlopaki od niego od razu chwytaja plus zeby wiec niezla masakra

masz racje,zobaczymy za kilka dni
dzis juz ma mokry kaszel takze sama widze,ze jest poprawa
bo w niedziele to tak dziwnie szczekal
mam nadzieje,ze swoje odchoruja teraz i bedzie na dluuuugo spokoj i w przyszlym roku nie bedzie takich akcji

Vercia śniłas mi się dzisiaj:) Byłaś ubrana w tą żółtą bluzeczkę, którą mialaś na wczorajszym zdjęciu i byłyśmy razem na imprezie. LAe nie napisze co robiłyśmy, bo normalnie aż wstyd:Oczko:

Ja ostatnio kupiłam sobie ten podkład Google Tłumacz i jest bardzo matowy, idealny do cery tłustej, jak dla mnie az za matowy...
Ja po odstawieniu tabsów byłam za to pryszczata jak nastolatka, zreszta do teraz mi raz po raz takie wielkie ścigacze wyskakują:Wściekły:

cafe82
andzia
I ja witam,

przykro mi z powodu profesora od matmy,ehhh
ale nagle zmarl czy chorowal?

co do olka juz sama nie wiem
chlopaki od niego od razu chwytaja plus zeby wiec niezla masakra

masz racje,zobaczymy za kilka dni
dzis juz ma mokry kaszel takze sama widze,ze jest poprawa
bo w niedziele to tak dziwnie szczekal
mam nadzieje,ze swoje odchoruja teraz i bedzie na dluuuugo spokoj i w przyszlym roku nie bedzie takich akcji

Zmarł nagle, na zawał, miał 67 lat, więc młody facet...
Ja tez mam nadzieje, ze jak teraz pochoruja, to potem bedzie juz tylko lepiej, Stachu pierwsze dwa lata chorowal non stop, w trzecim roku był chory tylko dwa razy, tzn dwa razy miał te swoje kaszle, bo typowo chory to raczej nie był, no a teraz odpukac tfu tfu jakoś się trzyma

Cafe nie wiem co poradzić w sprawie Olka, jesli faktycznie nie widzisz go jeszcze w przedszkolu to zostaw w domu....z drugiej strony, jak wroci to i tak w grupie będą chore dzieci, niedoleczone......Ja prowadziłam młodego
po 7 dniach jak tylko skończył antybiotyk. Kaszel mokry jeszcze mial tydzień i przeszło w końcu.

Andzia no wyobrażam sobie to :lol:

Ja się maluję, mam piegowatą bladą skórę, więc bez make upu wyglądam upiorycznie!! Więc standardwo podklad, tusz, róż i szminka......a najsmieszniejsze mam usta...naturalnie są bez koloru sino-fioletowe.....i widze po zdjęciach, ze bez pomadki tudzież błyszczyka wyglądam, jakbym nie miała ust.....

veronica_20
Cafe nie wiem co poradzić w sprawie Olka, jesli faktycznie nie widzisz go jeszcze w przedszkolu to zostaw w domu....z drugiej strony, jak wroci to i tak w grupie będą chore dzieci, niedoleczone......Ja prowadziłam młodego
po 7 dniach jak tylko skończył antybiotyk. Kaszel mokry jeszcze mial tydzień i przeszło w końcu.

Andzia no wyobrażam sobie to :lol:

Ja się maluję, mam piegowatą bladą skórę, więc bez make upu wyglądam upiorycznie!! Więc standardwo podklad, tusz, róż i szminka......a najsmieszniejsze mam usta...naturalnie są bez koloru sino-fioletowe.....i widze po zdjęciach, ze bez pomadki tudzież błyszczyka wyglądam, jakbym nie miała ust.....

hehe ja tez mam piegi ale jakos mi to nie przeszkadza
najabrdziej lubie siebie latem,wtedy jak mam opalona buzie to podobaja mi sie te piegi

chcialabym umiec sie malowac
nie umiem wiec nie kombinuje
niedawno dopiero nauczyl sie porzadnie nakladam podklad
z rozem mam jeszcze problem:Szok:
o cieniach nie wspomne:Szok:

cafe82
verciamam podklad rimmela i jestem zadowolona, ale mowie nie znam sie wcale i prawie nie maluje
ale moze zacznij od dobrego kremu,co?

Cafe mam dobry, kumpela przysaal mi z Anglii, bo tam mają taniej Este Lauder......dałam 40zł u nas okolo 200zl kosztuje, niby ten idealist co kryje niedoskonalości i matuje.....gorzej z podkładem...

Przykro mi z powodu profesora....

Cafe ale widziaalm na fotkach masz ładną skórę......ja mam jeszcze rozszerzone pory...więc muszę czymś smarowac , bo tak byłoby widac dziurki na twarzy......z powodu piegów tez mam kompleksy, nie cierpię ich...uwielbiam zimę, wtedy nie mam wcale.....

Oczy też rzadko cieniuję, ale mam kreski permamentne, więc w sumie czasami daje tylko tusz....musze tez wybrac się na usuwanie kaszaków, bo mam takowe po odstawieniu tabsów....

veronica_20
andzia
Vercia ja też piegus...zawsze miałam kompleksy z tego powodu i modle się, zeby dzieci tych piegów po mnie nie odziedziczyły.
Ja się troszkę pudruje i błyszczyk, oczy to od święta:)

Andzia a to niespodzianka, nie widziaalm nigdy na fotkach :lol:

Hehe, bo maskuje jak sie da.
Mam i to dużo, latem to nawet cały dekolt, ramiona...ech...