Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jessssuuu Kinia, niedawno były takie dzidziolki dwa, a teraz dorośli faceci. I wyglądają na duuużo więcej niż 10 miesięcy, to za starszym bratem:)
Genialni są, patrze na nich i papa mi sie śmieje:)
I dopiero teraz jak zobaczyłam ich stojących to zdałam sobie sprawe, co tam się teraz u Ciebie dzieje:)

A rysunek Olka pierwsza klasa, serio:great:

Cafe chłopcy boscy :zwyrazami_milosci: Olka rysunek bardzo dojrzały :yes: jak na 3 latka super!:brawo: Kiedyś mielismy analizę rysunku dziecka, może jak znajdę to wam wrzucę.

Andzia tu jest link do aukcji (kiedyś miaalm ci podac jakis link swojej aukcji) kurtka zimowa Mayoral 86 (1892193671) - Aukcje internetowe Allegro

Udało mi się dzisiaj zapisac na jutro do fryzjera i chcę rude tzn karmelowe wlosy.....ciekawa jestem czy kolor wyjdzie......

Podczytuję z myślą o Mei...pewnie zmachana po pracy.....

Taki sobie dzień zaplanowałam i szlag to trafił!:Wściekły::Wściekły: Właśnie dzwoniła mama, ze mam jechac jutro po dziadków do lekarza....kawalek mam więc godzina zejdzie....i nie jestem zla na nich tylko na moją mamę...cały dzień wiedziala, byliśmy u niej popołudniu a ta teraz dopiero mi wypala, że nie ma kto ich przywieźć.....I nie dam rady na 8 do fryzjera....nie lubię takich sytuacji :no: Wizyta na 10 i pewnie posiedzą, popoludniu znowu będę kursowac i cały dzień w rozjazdach

Witam!
Jestem pierwsza? Zapraszam na kawke!
Dzsiaij zostawilam mlodego w domu. Niby nie kaszle, nie ma wiekszego kataru, ale jkis byl taki nieywrazny rano. Juz byl ubrany do wyjscia, ale cos mnie tknelo i zmierzylam mu temperaure i miale 37,5. Dobrze, ze nie poszedl, bo pewnie odbralabym go mega chorego, a jutro ma pasowanie i musi byc gotowy :)
Miałam dzisiaj w planach blogie lenistwo, ale nic z tego nie wyszlo. JEszcze od 9 do 18 nie mamy wody. wrr!
P. jak wyszedl o 7 tak wroci przed 22 :(

Vercia wspolczuje niespodziewanej zmiany planow. Malo co wkurza mnie bardziej :(

ehhhh dziewczyny nie wyrabiam na zakretach
od rana dopiero co usiadlam

K zabral olka do tesciowej(to tak odnosnie wczorajszego tematu proszenia o pomoc)
po prostu nie daje sobie rady z trojka:(
po poludniu juz darlam pape
julek ma dwa wielkie siniaki na czole-olek uderzyl go czyms
czarek tez podrapany
no mowie wam komedia

a ze K dzis ma akurat tesciowa po drodze,to spakowalam dziada raNO i tyle

Hej,
ja dopiero teraz, bo od rana byłam w przychodni i ponad godzine czekałam w poczekalni. Męczy mnie ten kaszel, pluje flegma, a od wczoraj dodatkowo pezy kaszlu boli głowa. Dostałam antybiotyk, bo ponoć mocno słychac szmery na oskrzelach. I jeszcze od razu kontrolnie pobierałam krew i kurna molek źle mi się piguła wkuła, wyskoczyła mi wielka gula w zgięciu łokcia i boli jak jasna cholera:Wściekły:

Vercia dzięki za linka, fajne te sweterki, czemu je sprzedajesz? Moze się skuse na jeden, ale czy się w niego wbije?
Zmiany planów współczuje...

Magda zdrówka dla Miśka, kurcze ciekawe skąd znowu ta gorączka. Oby do jutra minęło.

Cafe
współczuje tych akcji, niestety az za dobrze je znam. BArdzo dobrze, ze K. zabrał Olka, moze jutro zabrałby Czarka albo Julka, oni chyba od małego nie byli jeszcze rozdzielani? T. na pewno dałaby sobie z jednym rade, a Olek z tylko jednym braciszkiem jakoś by się dogadali:yes:

Witam!

Magda zdrówka dla Miśka, oby nic się nie wykluło i jutro pomaszerował na pasowanie :)
kurcze zazdroszcze tego pasowanie, u nas chyba nie ma :( a wiem że dla takich maluszków to mega przezycie...no i dla rodziców też :Oczko:

Andzia zdrówka!:Całus:
może jakis okład sobie zrób na tą ręke, co?

Cafe super że t. zajmie sie Olkiem, zawsze to jeden łobuziak mniej w domu :Oczko:
współczuje takiej jazdy w domu, nawet nie wyobrażam sobie tego co może dziać się przy trójce w domu, serio :Szok:

Veronica oby kolor włosów wyszedł taki jaki chcesz, pokaż się później koniecznie:)
a takiej zmiany planów to i ja nie cierpie...

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Andzia 160 puzzli?! :o_master:Wielkie brawa bo 160 to naprawdę duuużo! Zdrówka Ci życzę!!! Współczuję kichowatego pobierania:Kiepsko: Ja mam bliznę do dzisiaj po tym nieszczęsnym wenflonie ze szpitala:Rozgniewany: A Tobie pewnie dopiero ta bania się rozleje i wyskoczy "piękny siniol" - czego oczywiście nie życzę!

Cafe a gdzie zdjęcie Olka?:Rozgniewany::Oczko: Chłopcy są po prostu jak z obrazka, gdybym nie wiedziała jaka jesteś zmęczona to napisałabym Ci, że powinniście mieć więcej dzieci - takie przystojne te Wasze chłopaki:D Obrazek Olasa genialny! Zdolniacha:yes:
podawałam Filipowi tran w kapsułkach ale jak jeszcze do żłobka chodził. Teraz po wypłacie chyba też mu kupię tego mollera... A wit. D nie podawałam dodatkowo bo w mleku ciągle dostawał a jeszcze do września pił je nawet do 3 razy dziennie:Szok: Teraz dwa razy::):
Dobrze, że zdecydowałaś się i Olek u babci spędzi dzień. Obojgu pewnie się to przyda...

Magda zdrówka dla Miśka! Ale się dziadostwo przyplątało:Rozgniewany: Dobrze, że dzisiaj a nie jutro...

Vercia
szkoda, że fryzjer nie wypalił:/ Nie lubię odwoływać umówionej wizyty... No ale cóż...

Cześć Anielinka! Co tam u Was?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć!

Miałam dzisiaj szczęście i po nocce siostra odwiozła mnie do domu, więc zdążyłam odprowadzić Filipa. W końcu nie wyje jak dłużej postoję i udało mi się też chwilę pogadać z panią::): Na szczęście jest dobrze, Filip na razie nie bije dzieci (oby jak najdłużej), chętnie śpiewa i słucha. Uff... Z jedzeniem też nie ma większego problemu. Lubi jak go karmią, i wtedy je więcej:Oczko:
A ja chyba podrzucę jeszcze siostrze obiadek bo też jest po nocce i jeszcze coś ją choróbsko bierze... Później po młodego i sama nie wiem co dalej... Nie mam jakoś planów na dzisiaj... Szkoda, że żadna z Was nie mieszka w pobliżu bo chętnie bym się spotkała::(:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Mei
Cześć!

Miałam dzisiaj szczęście i po nocce siostra odwiozła mnie do domu, więc zdążyłam odprowadzić Filipa. W końcu nie wyje jak dłużej postoję i udało mi się też chwilę pogadać z panią::): Na szczęście jest dobrze, Filip na razie nie bije dzieci (oby jak najdłużej), chętnie śpiewa i słucha. Uff... Z jedzeniem też nie ma większego problemu. Lubi jak go karmią, i wtedy je więcej:Oczko:
A ja chyba podrzucę jeszcze siostrze obiadek bo też jest po nocce i jeszcze coś ją choróbsko bierze... Później po młodego i sama nie wiem co dalej... Nie mam jakoś planów na dzisiaj... Szkoda, że żadna z Was nie mieszka w pobliżu bo chętnie bym się spotkała::(:

No szkoda::(:
JA tez bez planów na popołudnie, jest nawet w miare ciepło, wiec zabiore dziatwe na jakiś spacer, tylko, że dla nich spacer to nuuda, plac zabaw-owszem, ale kurde te huśtawki zimne, często mokre...
Fajnie, że Filip w p-kolu bez problemów, oby tak dalej:yes:

A łapa boli, boooli jak jasna cholera, nie moge jej do końca wyprostowac, jak zginam jest lepiej, ale co moge zrobic ze zgieta reką? I to prawą?

A u nas ok. Zero goraczki, wszystko w porzadku. Zaliczylismy spacer, plac zabaw. JEst piekna pgoda, wiec szkoda siedziec w domu. I mi sie to przydalo, bo nie pamietam kiedy tak lazilam. OD razu pojechalismy na obiad, a teraz juz w cieplutkim domku.
Ale co my do wieczora bedzie robic to ne wiem :lup:
Mnie jak zwykle napieprza po obiedzie i najchetniej bym sie po prostu polozyla.

Witam!

Ja dzisiaj od rana na pełnych obrotach:Padnięty: Rano z dziadkami oczywiście bez cyrków się nie obyło, jak to ze starszymi ludźmi.......dziadek lusss ale babka wcale nie miała zamiaru dać się zawieźć do lekarza:Wściekły: :Histeria: Udało mi się zaliczyć też fryzjera, wrzucę fotkę na bok......w sumie miał byc karmel-toffii nałożyła fryzjerka beżowy blond mieszany z rubinem i wyszedl lekko tofii na całości, na odrostach karmel....ale ogólnie może być...niestety na jasne wlosy trzeba nałożyć kilka razy kolor i na pewno będzie się zmywał...obcięlam połowę z długości, więc mam włosy do ramion i wycieniowane z grzywą....

Andzia sprzedaję sweterki, bo przywiózl mi je G. z Anglii, a ja ogólnie nie lubię takich rozpinanych sweterków....wolę długie swetry do getrów...rozmiar jest 34 typowy tak jak 34 w h&m. Ostatnio robiłam remamenty w szafie i wszystko co mam z metkami/stare nienoszone wystawiam na allegro.....bo tylko leżą, a ja wiem, że i tak nie będę nosić....nawet mamy powystawialm...