Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze Wam się pochwale, że od kilku dni laki śpią bez pieluchy. Cały czas budziły się z mokrymi, więc jak mi zaproponowały, żeby nie zakładac, to byłam przerażona. Ale ok, nie założyłam, miałam je w nocy wysadzić na szpiku, ale zapomniałam i jak dotąd nie było żadnej wpadki:) Jak widać one sama musza do niektórych decyzji dorosnąć:)

hej
JA dalej w wyrku, wlasnie popijam kawke :)
Sama w domku! Ale sie do tego przyzwyczailam :)

Cafe i ja trzymam mocno kciuki!!!!

Andzia hehe! Zakwasy najbardziej daja popalic wlasnie 2 dni po wysilku :) Jutro juz bedzie ok. JAkbys sie troche porozciagala to szybciej by przeszly.
Super z teakwondo dla Stasia. Bardzo bym chciala, zeby kiedys Michała zainteresowaly jakies sztuki walki. Poki co to sie na to nie zapowiada :sofunny:

U nas mlody coraz bardziej zafascynowany p-kolem. Normalnie szal :)
Zyje przygotowaniami do pasowania na przedszkolaka i nie chce nam nic zdradzic.
Wczoraj chcialam go nauczyc nowych wierszykow i gadzina wszytskie juz znala :lup: I tez nic sie nie chwali. Okazalo sie, ze imiona dzieci tez zna.
A dzisiaj jak P. go zawozil to pani z innej grupy gi odbierala, bo bylo bardzo wczesnie i juz z dlaeka wolala:
o, nasz kochany Michał idzie!
I w koncu nasze dziecko znowu skaczace, biegajace, z pomyslami.

Nie pisze tego w celu chwalenie sie, tylko po prostu sie ciesze, ze jest ok. Tylko Wy wiecie jak sie stresowalam :lup:

magda_79
A i gratki dla lasek!!!! Michał dalej spi z pielucha, chociaz sama nie wiem po co. Od 1,5 m-ca nawet kropelki nie popuscil, trzyma siku od 19 do 7 rano. Mam wrazenie, ze jak tylko mu nie zaloze to zaraz zasika wyrko :)

A Michał chce, żebyś mu zakładała pieluchę?
Laski do tej pory chciały i zawsze była zesikana, ale kilka dni temu same odmówiły założenia:)

andzia
magda_79
A i gratki dla lasek!!!! Michał dalej spi z pielucha, chociaz sama nie wiem po co. Od 1,5 m-ca nawet kropelki nie popuscil, trzyma siku od 19 do 7 rano. Mam wrazenie, ze jak tylko mu nie zaloze to zaraz zasika wyrko :)

A Michał chce, żebyś mu zakładała pieluchę?
Laski do tej pory chciały i zawsze była zesikana, ale kilka dni temu same odmówiły założenia:)

Jemu chyba wszystko jedno :lup:

magda_79
U nas mlody coraz bardziej zafascynowany p-kolem. Normalnie szal :)
Zyje przygotowaniami do pasowania na przedszkolaka i nie chce nam nic zdradzic.
Wczoraj chcialam go nauczyc nowych wierszykow i gadzina wszytskie juz znala :lup: I tez nic sie nie chwali. Okazalo sie, ze imiona dzieci tez zna.
A dzisiaj jak P. go zawozil to pani z innej grupy gi odbierala, bo bylo bardzo wczesnie i juz z dlaeka wolala:
o, nasz kochany Michał idzie!
I w koncu nasze dziecko znowu skaczace, biegajace, z pomyslami.

Nie pisze tego w celu chwalenie sie, tylko po prostu sie ciesze, ze jest ok. Tylko Wy wiecie jak sie stresowalam :lup:

Super, cieszę się razem z Tobą. Dla nich ta adaptacja w p-kolu na pewno była trudna i na swój sposób to odreagowywali. Moje laski za to zrobiły się bardzo wstydliwe, jak ktoą do nas przyjdzie czy my do kogoś idziemy to pół godzinki siedzą i nic nie mówią, ale mi to akurat nie przeszkadza:)
I strasznie nadużywają słowa głupi, no po prostu jak tylko coś im nie pasi to od razu jestes głupi, głupia itp.

Witam!

Dziś mój tata zawiozł Amelke do p-kola, dzwoniłam do niego żeby się zapytać jak było, to powiedział że oczywiście kapryszenie było, ale nie płakała, no i powiedziała : tylko dziadziuś stój pod drzwiami i nigdzie nie idż :hahaha:

Cafe TRZYMAM MOOOOCNO KCIUKI!!!!

Andzia
gratki dla dziewczyn za pieluchy! u nas było tak samo, tylko że w lipcu, Amelka po prostu nie chciała żeby jej zakładać, więc nie protestowałam, nie miała ani jednej wpadki...no poza jedną na samym początku jak poszła do p-kola, ale może to było spowodowane jakimś stresem albo coś...w każdym bądz razie jest git :)
super z tym tekwoondo :yes:

Magda a jak zdrówko? lepiej juz?

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Porobiłam czystkę w ciuchach i zaraz musze powystawiac częśc na allegro. Ostatnio wystawiłam kurtki po dzieciakach i nic się nie sprzedało, a kurtki fajne, niezniszczone, firmowe...może nie trafiłam w pore, spróbuję wiosną.

ANielinka super, że bez płaczu, moje laski tez czasem powtarzają, ale nie idź do pracy, czekaj w domu i potem po nas przyjdź:)