Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Jak byłam u siostry to była u niej teściowa (jej przyszła) i wiecie co...babka tak zarąbiście gotuje, ze szok:Niespodzianka: W ogóle nie używa gotowych mieszanek przypraw, ani kostek rosolowych, ani wegety itp. wszystko doprawia z osobna, każde mięso inną przyprawą...Jestem w szoku, bo dania były pyszne, sosy jak z obrazka...zagęszczone, ciemne....a mięso mega kruche...wzięlam kilka przepisów od siostry :yes: dzisiaj próbuję gulasz.....ja raczej unikam gotowych pomysłów itp. ale kostki często idą w ruch......

Anieinka ale bym zjadla takie kotlety ziemniaczane. mmmm!
JA juz nic nie gotuje, bo na stolowce jemy. Tylko chodze z moim zarlokiem. Dzisiaj zjadl mi calego kotleta, a w p-kolu tez zjadl obiad :lup:
A moi tesciowei zmieniaja chba w lutym auto na troche nowsze i zaproponowali, ze dadza mi swoje clio. Tez rocznik 98 czy 99, ale nieporownywalnie lepszy od puntolka :) Caly czas garazowany i malo jezdzony.

Vercia moja mama tez gotuje bez dodatkow, a wszystko jest mega pyszne. I robi naprawde rozniaste rzeczy!

A my juz w domku. Ogolilam Michałowi wlosy, teraz bede prasowac, a mlody wycina i przykleja.
Dzisiaj rozmawialam z kolejna babka, taka do pomocy w p-kolu. I mpowila, ze Michał teraz a m-c temu to rozne dzieci. Teraz taki sprytny, super sobie ze wszystkim radzi. hehe! A w domu pali glupa, ze nic nie umie :lup:

anielinka
Veronica ja też używam kostek ros. i vegety, jakoś bez tego nie moge złapać smaku :lup:
a miałam już kiedys pisać...nosisz jeszcze aparat na zębach???

Anielinka noszę jeszcze aparat ortodontyczny....i do lipca mam mieć górę a dół dłużej :Zakręcony: Najgorsze jest to, ze co jadę na wizytę, to po niej cierpię okolo tyg. boli mnie głowa i cała szczęka....No i tak dziwnie, bo co miesiąc mam gdzie indziej przerwę między zebami....najgorzej, jak mi się jedynki rozsunęly na górze, :sofunny:

magda_79
Anieinka ale bym zjadla takie kotlety ziemniaczane. mmmm!
JA juz nic nie gotuje, bo na stolowce jemy. Tylko chodze z moim zarlokiem. Dzisiaj zjadl mi calego kotleta, a w p-kolu tez zjadl obiad :lup:
A moi tesciowei zmieniaja chba w lutym auto na troche nowsze i zaproponowali, ze dadza mi swoje clio. Tez rocznik 98 czy 99, ale nieporownywalnie lepszy od puntolka :) Caly czas garazowany i malo jezdzony.

Vercia moja mama tez gotuje bez dodatkow, a wszystko jest mega pyszne. I robi naprawde rozniaste rzeczy!

A my juz w domku. Ogolilam Michałowi wlosy, teraz bede prasowac, a mlody wycina i przykleja.
Dzisiaj rozmawialam z kolejna babka, taka do pomocy w p-kolu. I mpowila, ze Michał teraz a m-c temu to rozne dzieci. Teraz taki sprytny, super sobie ze wszystkim radzi. hehe! A w domu pali glupa, ze nic nie umie :lup:

Magda to super autko, zadbane i garażowane, długo pojeździsz. Od mamy to tylko się uczyć w kwestii gotowania :yes: Ja szybko zwialam z domu...na 1 roku studiów już mieszkalam po za domem i sama w większości się uczyłam.....nie zapomnę też mega wpadek kulinarnych....jakbym wam opisała to sikać tylko......:lup::lup: Moja mama też pysznie gotuje, ale jest wielbiceilką niemieckich dodatków do sosów, zagęszczaczy, vegety w płynie, kostek i czerwonego delikata.

Mój tata był dziś w komisach i napialił się na punto ::): a ja jestem też za puntem bardziej niż za sejem
i to punto co stoi w komisie jest z 2000 r. więc ma wspomaganie kierownicy :lol:
znalazłam jeszcze ze Słupska dwa inne i co najlepsze znalazłam z rocznika 2003 i jest tańsze niż ten z 2000, no ale wiadomo komis zawyża cene....jutro chyba pojedziemy je poogladać :yipi:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

anielinka
Mój tata był dziś w komisach i napialił się na punto ::): a ja jestem też za puntem bardziej niż za sejem
i to punto co stoi w komisie jest z 2000 r. więc ma wspomaganie kierownicy :lol:
znalazłam jeszcze ze Słupska dwa inne i co najlepsze znalazłam z rocznika 2003 i jest tańsze niż ten z 2000, no ale wiadomo komis zawyża cene....jutro chyba pojedziemy je poogladać :yipi:

JAk ma wspomaganie to polecam. JEst tani w utrzymaniu. NAwet jak cos jest ne tak to naprawa jest bardzo tania. No i jest wiekszy od Seicento i na pewno bezpieczniejszy. Seicento naprawde nie polecam.

magda_79
veronica_20
Anielinka ja też bym wolała punto....choć najtańszy w utrzymaniu jaki mialam byl smart...fakt mały i dwuosobowy ale mega tani w utrzymaniu, no i nieźle smigal :Oczko:

Miałam kiedys Smarta przez tydzien. Bajka sie jezdzilo!! Tylko za maly :)

hmmmmm, a ja bylam nim na zakupach w ikei i......wracalam obładowana po dach...zdziwiłabyś się ile się tam zmieści :sofunny: Tak poważnie, to modlilam się wtedy, zeby mnie policja nie zatrzymaal za przekroczenie wagi i pojemności samochodu.....a co ludzie się napatrzyli:Szok: