Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

ząb mnie boliiiiii ...na pogotowiu pogmerał mi tylko igłą i powiedział ze nic zrobić nie moze bo dzidek w brzuchu ... a ząb do usunięcia chirurgicznego , ale ja ja wytrzymam 4 miesiace ???? łeh bede w pon sie konsultowac z ginekologiem i stomatologiem :( sie musiało cuś zesrać bo za dobrze już było :((

http://suwaczki.maluchy.pl/li-21790.png

Pupciocha Gratulacje! Na pewno bedzie jeszcze i dziewczynka :)

Anouk Bardzo współczuje. Wiem dobrze co to znaczy :(, nie rozumiem tylko dlaczego nic ten lekarz nie mogl zrobic. Idz do innego. Przeciez znieczulenie miejscowe nie szkodzi dzidziusiowi, a mysle, ze jesli bedziesz sie meczyc to bedzie to gorsze dla malucha. Trzymaj sie!

WEEKEND! Dzisiaj dzien dla mojego chrzesniaka :). Pozdrawiam Was mocno i dziekuje za wszystkie gratulacje :)

Cześć dziewczyny,
gratuluje wszystkich chłopaków, chłopaki są naprawdę fajne:D

Anouk a z tym zebem to dziwne, przeciez powinni Ci coś zrobić. Idź do jakiegoś dobrego dentysty, to na pewno coś zaradzi.

Dziewczyny, czy Wam też tak puchną nogi w te "upały"?
Bo u mnie tragedia:(
Idę w końcu poodpoczywać, bo cały dzień zapieprzałam-jutro imprezka urodzinowa Stasia:)

Anouk współczuje z tym zębem, mnie bolał na początku ciąży a teraz cisza na szczęście....
Nogi mi nie puchną, no może troszkę.
Wczoraj śmiać mi się chciało bo ostatnio pisaliśmy na temat pępków, a ja wczoraj się położyłam i przestraszyłam się własnego pępka:duren: bo był taki płaski, zupełnie inny niż jeszcze dzień wcześniej:smieszne:
A tak ogólnie to jestem padnięta dzisiaj strasznie i za chwilę idę nynać:) Dobranoc:)

Nogi puchną i na dodatek strasznie wyszły mi żylaki i robią się pajączki na nogach. Gina powiedziała, żeby nie nosić podkolanówek tylko kupić sobie pończochy przeciwżylakowe. Smaruję żelem Lioton100 i chyba pomaga. I trzeba dużo pić wody mineralnej. Pomaga trzsymanie nóg jak najwyżej. Wczoraj jak tylko miałam chwilkę, to kładłam się na kanapie z nóżkami wyżej a nawet siedziąc na krześle starałam sie kłaść nogi na innym krześle lub stołeczku.

http://lilypie.com/pic/071205/9g9W.jpghttp://b2.lilypie.com/a6H6p1/.png
(*) 02.11.2007
Czekam na Ciebie, Krzysiu
http://www.suwaczek.pl/cache/ef93e5d8b8.png

anouk....ja mialam problem z zebem jakos w 12 tygodniu.....ukruszyl mi sie juz kiedys,dziaslo wroslo w dziure........zaczelo bolec....oczywiscie naczytalam sie,ze w ciazy nie wskazane leczenie i takie tam....ale kochana tak mnie bolala ze nie spalam 4 noce i nie wytrzumalam...pojechalam do dentystki,powiedzialam co i jak....a pani stomatolog na to,ze sa znieczulenia,slabsze troche,dla kobiet w ciazy....leczenie trwalo dluzej niz normalnie,bo nie mozna roboc zdjec....ale przynajmniej przestalo bolec,zab naprawiony a moj ginekolog powtarza,zeby reagowac na wszelkie bole.....jak boli glowa,wziac tabletke....a nie meczyc sie 2 dni...oczywscie nie naduzywac,wiadomo ale jak staje sie nie do zniesienia to lepiej polknac apap.....wiec nie mecz sie kochana.....

Witam nidzielnie:Oczko:
Padam z nóg:Padnięty:
Właśnie odjechali goście, Stachu już zasypia, a ja ledwo żyje:Padnięty:

Pupciocha mi też zaczynają wychodzić pajączki i strasznie mnie to martwi. Przed ciążą ważyłam 52 kg, teraz mam już ok. 64, czyli ogólnie porażka, i moje nogi chyba już nie mają siły, żeby dźwigać taki ciężar!!! A to dopiero połowa ciąży i początek lata!!! Będzie ciężko:Męki:
Przeleciał ten weekend jak szalony!!!
Pozdrawiam i miłego wieczorku dla wszystkich:Śmiech:

dzien dobry mamusie:)pogoda sliczna,to prawda...i owszem,nozki puchna i szybko sie meczymy ale powiem wam,ze choc nie bylam w ciazy zima.....to wole chodzic z brzucholem latem:)choc przed nami niby najgorsze....ale zakladam klapki,sukienke i juz:)musze tylko znalezc cos co pomoze zmeczonym nogom.....chyba,ze wy cos polecicie?pupciocha mowila o liotonie1000.....znacie cos jeszcze?

Witam cieplutko w kolejny cieplutki dzionek:)

Lotion jest dobry na pajączki itp., a na puchnące nogi lekarz polecił mi jedynie trzymanie ich wyżej i to jak najczęściej:)

Cafe ja chodziłam w ciąży zimą i powiem Ci, że było łatwiej. Zdecydowanie! Co prawda może mi sie tak wydawać, że wtedy byłat o pojedyncza ciąża, nie wiem. Al ezimą siedzi się więcej w domu, a co za tym idzie więcej się je:( A to ma też swoje negatywne skutki:(

A jak wasze wagi? Ile juz macie do przodu?

Gratuluje synka:) Ja czuje się całkiem dobrze, tylko jestem wściekła bo ja z moim ginem umawiam się na wizyte telefonicznie pare dni przed wyznaczonym terminem, a dzisiaj się dodzwonić nie mogłam:/ a musze się umówić na usg połówkowe...ehhh jutro go nawiedzę w poradni, bo inaczej to nigdy się z nim nie skontaktuje.