Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
goskano faktycznie dziwne
ale wazne,ze nic sie nie powtorzylo

jak w pracy?

W pracy intensywnie... Dużo się dzieje ostatnio... na hali u nas w szkole są rozgrywki w unihokeju o puchar europy, a więc duża impreza... w niedziele idę do pracy bo są u nas biegi... Podobno będzie ponad 800 uczestników... My działamy przy depozycie w szatni męskiej... mamy stać na tyłach bo będą faceci brać prysznice i można różne rzeczy zobaczyć;)

Witajcie!

Miałam wczoraj z pracy zajrzeć, ale nie dałam rady:Padnięty: Szukałam i szukałam podobnych butów żeby Wam pokazać ale nie znam firmy i nie mogę znaleźć:Szok: Takie zwykłe wysokie kozaki-oficerki w kolorze kawy z mlekiem ale bardzo fajnie ocieplane:yes: Jak mi nie wykupili to w poniedziałek się zapożyczę i sobie kupię:Oczko: Wyobraźcie sobie, że P. jeszcze nie dał mi kasy z zeszłego m-ca za połowę p-kola:Rozgniewany: Ciekawe jak będzie w tym...
Młody ma ostatnio dobre dni i jest wyjątkowo grzeczny! Chwytaliśmy ostatnie chwile pięknej pogody i spacerowaliśmy. Dzisiaj niestety już szaruga, zimno i nawet pada:Kiepsko: Spać mi się chce a caaała nocka przede mną... Kto mi dotrzyma towarzystwa? :D

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cafe :sofunny: nagraj go kiedyś jak śpiewa! To musi świetnie brzmieć!
Ale Ci zazdroszczę tej szkoły:yes: Współczuję Ci tego latania do lekarza, ale lepiej dmuchać na zimne.
A pani jakaś dziwna z lekka... Ale wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, może miała gorszy dzień i tak palnęła...

Gosia dobrze, że Kubie przeszło...
Hehehe jutro sobie popatrzysz:D

Andzia no po tej harówie z pędzlami to należy Ci się nie tylko wieczór ale cały dzień w spa:Oczko:
Jakim cudem laski zapamiętały wszystkie dzieciaki z imienia i nazwiska:Szok: Niezłe są:yes: Teksty mają wyrąbiste:sofunny:Skąd one je biorą, co? :Oczko: Szkoda że ze zdjęciami Wam nie wyszło:/ Uparciuch mały, no...

Magda ale cenę walnęli za zdjęcie:Szok:
A dziewczynki w szatni mnie rozbroiły:36_1_21: Misiek szybko stał się rozchwytywany:D Ale co się dziwić jak to taki mały dżentelmen::):

Anielinka
u nas jest chyba podobnie z tym rytuałem. Popłakuje i mówi, że nie chce być w przedszkolu, ale jak znikam to szybko się uspokaja, je, śpi i się bawi. W końcu im minie:Oczko:

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

hej
jak Wam mija weekend? Andzia, jak po imprezie? LAski daly rade u babki?

Cafe u nas tez kaszel caly czas. Raz mniejszy, raz wiekszy. I tez latalismy do lekarza i zawsze, ze ok i ze ma chodzic do p-kola. I to samo mowia inni rodzice.

Gosia faktycznie jakas dziwna ta wysypka Kuby. No, ale najwazniejsze, ze juz minela.
A u Was faktycznie intensywnie :)

Mei co sie P. tak opieprza z kasa? Scignij go to do butow bedziesz miala :)

A mnie rozlozylo w piatek. Wczoraj przelezalam u rodzicow, a dzisiaj jade na Panadolu. Musimy jechac kupic prezent, bo idziemy na urodziny do Mateusza (tego po przeszczepie). Ciesze sie, ale srednio mi sie chce przez to chorobsko.

Poza tym nie mam co zalozyc. MAm jedne spodnie ciazowe, w ktorych okropnie sie czuje :( W ogole zle sie ze soba czuje :lup: No i nie mam zadnych butow. Zimno, pada, a ja w dziurawych balerinach. PEwnie stad to chorobsko. Ale kuzwa, kasy brak :(

W piatek pogadalam z pania Michała i mowila, z jest smieszny, fajny i bardzo grzeczny. Za to z samoobsluga roznie i opiwedziala kilka smiesznych historii :lup:

Witam z kawusia:)
Dziatwa w p-kolu, ja mam sporo pracy, a taaak mi się nie chce...I zimno jest, normalnie listopad:Kiepsko:
Impreza super udana, wybawiliśmy się, wytańczyliśmy i wyśmialiśmy::): Juz się nie mogę doczekac karnawału:)
Laski u mamy super, bez żadnych oporów pojechały, nie płakały za mną w ogóle, za to po powrocie pokazały jak bardzo tęskniły.
Stasiu u kolegi też zadowolony, nie chciał wracac do domu. Jak go zaprowadziłam i poprosiłam o buziaka na do widzenia to mi powiedział: mama nie rób siary:Psoty:

hej kobiety

kuzwa mam cisnienie 300
K odprowadzal olka do przedszkola i jakas mama go zaczepila i zaczelo wykrzykiwac,ze jestemy patologia,bo olek dusil jej syna:Histeria:
i ze pewnie go bijemy i stosujemy przemoc
i ze to sie nadaje do opieki spolecznej

nie wiem dokladnie o co poszlo
bede rozmawiac z pania jak bede go odbierac
mam zamiar to po prostu olac no ale bez przesady

kiedys poszlam po niego
lezal na ziemi a na nim 5latek z innej grupy okladal go i sie szarpali,i co t6ez mialam robic afere?
przeciez to kuzwa dzieci,nie?

hej
i ja sie witam. Chlopakow nie ma, a ja leze w wyrku. Musze w koncu sie wygrzac. Kicham, kaszle, z nocha leci. Po prostu super.
U nas tez pogoda listopadowa. MEga zimno, leje, wieje. szaro. Bleee!

Wczoraj kupowalismy prezent w Smyku i przy okazji kupilam Michałowi sniegowce. Kosztowaly 79 zl, a naprawde super na snieg.

Na urodzinach ok. Ja przegadalam z kumpela z ktora sie kupe czasu nie widzialam. Taka ma zakrecona historie, ze siedzialysmy i nie moglysmy sie nagadac. DO tego powspominalysmy stare durne czasy. heheh!
Michał oczywiscie jak alien :lup: On jest naprawde inny, no ale nic nie poradze.

Andzia super, ze poimprezowaliscie!!! NAm tak tego brakuje, wyjscia gdzies - chocby do kina. Ciagle w biegu, a to niestety nie sprzyja nam :((((
Stachu juz facet: mama nie rob siary :sofunny:

mam nadzieje,ze jakos sie to wyjasni ale tez nie pozwole,zeby tymbardziej przy olku opowiadac takie pierdoly!
K powiedzial 2 zdania i wyszedl
a tamta latala po korytarzu i krzyczala,ze jak olek pojdzie do podstawowki,to pewnie z nozem bedzie latal:Histeria:

pojde,porozmawiam
i zobacze co dalej robic
ja bym nic nie robila,bo wiadomo,ze dzieci sie popychaja,szczypia,gryza...no kuzwa
panie wiedza,ze olek bardzo zywy itd

cafe82
hej kobiety

kuzwa mam cisnienie 300
K odprowadzal olka do przedszkola i jakas mama go zaczepila i zaczelo wykrzykiwac,ze jestemy patologia,bo olek dusil jej syna:Histeria:

kiedys poszlam po niego
lezal na ziemi a na nim 5latek z innej grupy okladal go i sie szarpali,i co t6ez mialam robic afere?

JAkas dziwna sytuacja!!! Pomijajac matke to cos w p-kolu sobie nie radza. Sytuacja Olka i dzieciaka ze starszej grupy to w ogole przegiecie - co oni robili razem w jedenj grupie?
Kuzwa, cos sobie nie radza panie!
U nas tez sa dzieci, ktore gryza, bija, ale jakos nie ma takich scen!!!

cafe82
mam nadzieje,ze jakos sie to wyjasni ale tez nie pozwole,zeby tymbardziej przy olku opowiadac takie pierdoly!
a tamta latala po korytarzu i krzyczala,ze jak olek pojdzie do podstawowki,to pewnie z nozem bedzie latal:Histeria:

pojde,porozmawiam
i zobacze co dalej robic
ja bym nic nie robila,bo wiadomo,ze dzieci sie popychaja,szczypia,gryza...no kuzwa

O ja pierdole!! Przegiela po calosci!!! Nie odpuszcaj, nie ma prawa przy dziecku takich rzeczy mowic!!!

cafe82

pojde,porozmawiam
i zobacze co dalej robic

:Histeria::Histeria::Histeria:
Nie no zostałam bez słowa, Boże nawety gdyby Olek dusił tamtego kablem to można to jakoś kulturalnie załatwić, spokojnie pogadać, a nie taką afere robić. Jeju, nie wiem co Ci poradzić, bo od razu widać, że kobieta niezbyt rozgarnięta i pewnie ciężko będzie z nią pogadać:Histeria::Histeria::Histeria:

magda_79
cafe82
hej kobiety

kuzwa mam cisnienie 300

kiedys poszlam po niego

JAkas dziwna sytuacja!!! Pomijajac matke to cos w p-kolu sobie nie radza. Sytuacja Olka i dzieciaka ze starszej grupy to w ogole przegiecie - co oni robili razem w jedenj grupie?
Kuzwa, cos sobie nie radza panie!
U nas tez sa dzieci, ktore gryza, bija, ale jakos nie ma takich scen!!!

dzieciaki ze wszsytkich grup zawsze sa na placu zabaw
przyszlam po olka
pani akurat byla w kibelku z jakims dzieckiem a reszta pan po prostu nie widziala

powiedzialam pani
porozmawialysmy
i koniec tematu

tylko powiedziala olkowi,zeby nast razem przyszedl do niej i o takich sytuacjach poiwedzial
proste

andzia
cafe82

pojde,porozmawiam
i zobacze co dalej robic

:Histeria::Histeria::Histeria:
Nie no zostałam bez słowa, Boże nawety gdyby Olek dusił tamtego kablem to można to jakoś kulturalnie załatwić, spokojnie pogadać, a nie taką afere robić. Jeju, nie wiem co Ci poradzić, bo od razu widać, że kobieta niezbyt rozgarnięta i pewnie ciężko będzie z nią pogadać:Histeria::Histeria::Histeria:

nie bede z nia w ogole dyskutowac
przede wszsytkim chce rozmawiac z pania-one sa od tego,zeby cos z tym zrobic
no do cholery

a jak nie poskutkuje do udam sie do pani dyrektor,ale to juz naprawde ostatecznosc
mam nadzieje,ze ucichnie sprawa i juz

a co najsmiesznijesze
olas dzisiaj rano jadl chrupki
i mowi do mnie,ze mam mu spakowac,bo chce podzielic sie z wiktorem(z tym ,ktorego podobno dusil)

Cafe ja pamiętam jeszcze z dzieciństwa takie akcje, do mojej mamy też kilka razy przyszli rodzice jakiegoś dziecka, bo mój brat uderzył, zabrał, popchnął itp. I z takimi nigdy nie szło dojść do porozumienia, ich dziecko jest naj..., nietykalne i w ogóle, porąbani sa tacy ludzie, a cierpią na tym dzieci, bo za kilka lat nikt nie będzie się chciał kolegować z takim, co matka od razu po rodzicach ze skargami lata:Histeria: