Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

magda_79
Michał w p-kolu ok. No i najwazniejsze, ze zadowolony. Widocznie musimy przeczekac ten najtrudniejszy czas. Martwi mnie ten problem z kupa. Wczoraj bylam bezradna!

Andzia przepraszam, ale musze to napisac!
Dzisiaj mi sie snilo, ze .... urodzilas szescioraczki! Serio: 4 chlopcow i 2 dziewczynki - Ale i Ole (mega podobne do Zosi i Marysi). Ja do Ciebie przyjechalam i zamiast zajmowac sie dziecmi to gadalysmy, ktora ma bardziej nieogolone nogi :sofunny:

:sofunny:

Veronica dzięki za pomysły:)
musze coś pokombinować, mama mi mówiła że ma posuszone kłosy zbóż, więc może je pofarbuje i cos tam wykombinuje...

Cafe
jakaś wystawa kwiatów to ma być, ale dla kogo? nie wiem...rodzice mają przyjść, czy co? nie mam pojęcia.
trzymaj się jakos kochana, chyba to trzeba przeczekać i tyle, popatrz na Andzie, ja ona teraz tryska radością jak dzieci poszły do p-kola :Oczko:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Hej,
dzisiaj pierwszy raz nie usłyszałam w p-kolu skargi na Stasia, myśle sobie w końcu coś do niego dotarło. Niestety zaraz po powrocie do domu wyszło szydło z worka, jakis był apatyczny, zimno mu było, patrze a ten ma 37,6::(: ***** nie wiem skąd to, całe popołudnie przeleżał pod kocykiem, teraz nie ma gorączki i zaczyna wariowac. a ja schizuje, bo on nigdy nie gorączkuje, ostatnio miał temperature ponad 2 lata temu przy szkarlatynie. Kaszle, katary ok, ale gorączki nigdy...zobaczymy co z tego wyjdzie, jutro ocvzywiście zostaje w domu.

A laski zadowolone jak zwykle. Na jutro musiałyśmy zrobić pieczątki z ziemniaka, juz się nie mogą doczekac co będą z nimi robić, nawet chciały iśc znimi spac:Oczko: A jak wracaliśmy z p-kola to podczas przechodzenia przez jezdnie obie podniosły ręke do góry i tłumaczyły mi, że tak trzeba, bo w p-kolu tez tak robią:Oczko:

andzia
Hej,
dzisiaj pierwszy raz nie usłyszałam w p-kolu skargi na Stasia, myśle sobie w końcu coś do niego dotarło. Niestety zaraz po powrocie do domu wyszło szydło z worka, jakis był apatyczny, zimno mu było, patrze a ten ma 37,6::(: ***** nie wiem skąd to, całe popołudnie przeleżał pod kocykiem, teraz nie ma gorączki i zaczyna wariowac. a ja schizuje, bo on nigdy nie gorączkuje, ostatnio miał temperature ponad 2 lata temu przy szkarlatynie. Kaszle, katary ok, ale gorączki nigdy...zobaczymy co z tego wyjdzie, jutro ocvzywiście zostaje w domu.

A laski zadowolone jak zwykle. Na jutro musiałyśmy zrobić pieczątki z ziemniaka, juz się nie mogą doczekac co będą z nimi robić, nawet chciały iśc znimi spac:Oczko: A jak wracaliśmy z p-kola to podczas przechodzenia przez jezdnie obie podniosły ręke do góry i tłumaczyły mi, że tak trzeba, bo w p-kolu tez tak robią:Oczko:

Andzia biedny Stachu zdrówka :Całus: może jakaś grypa? w sumie dobrze, ze jest temp. bo to oznacza, ze organizm walczy z chorobą....

Położyłam młodego...jeszcze ogląda bajkę o 21 finitos......a ja mam znowu sajgon w domu...cały dzień sprzatam a na wieczór to mam wrażenie, ze bałagan rośnie sam......tu gacie, tam klocki, soczek rozlany....chcę jutro!!!

veronica_20
Traktor wytestowany :lol: mlody zadowolony na 102! szkoda tylko, ze ja mam nogi nie powiem gdzie, bo marcel jechał nim do mojej mamy na skróty laskiem ale to i tak daleko.....oczywiści pod koniec rozładowywał się akumulator i musiałam pchać :lup: z powrotem mama nas odwiozła samochodem
G. przywiózł mi ciasto z piekarni, moje ulubione i co...zjadłam całe :lup: :Histeria:Od jutra zacznę chodzić pieszo do przedszkola, bo w nic nie wejdę.....

czesc veronika mozesz mi pokozać jaki trakror kupiliscie marcelowi??

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

cześc dziewczyny.

andzia zdrówka dla stasia....dziewczyny są niesamowite....te ich hasełka :hahaha::hahaha:

magda jeszcze troszke i bedzie sie lepiej czuła...

cafe chłopaki tak bardzo rozrabaja???sił kochana

anielinka amelka jest super dzielna. tak sie ciesze ze tak szybko zaklimatyzowała sie w przedszkolu....

kasiolegg i jak u dentysty??ja sie umowilam na 20 wrzesnia bo wczensiej nie ma miejsc ale ide na zrobienie dwóch zebów.

ja zmykam kochane do pracy milej nocki

http://www.suwaczek.pl/cache/d255cd5670.png
http://www.suwaczek.pl/cache/44b3c68a54.png

justynka1984
veronica_20
Traktor wytestowany :lol: mlody zadowolony na 102! szkoda tylko, ze ja mam nogi nie powiem gdzie, bo marcel jechał nim do mojej mamy na skróty laskiem ale to i tak daleko.....oczywiści pod koniec rozładowywał się akumulator i musiałam pchać :lup: z powrotem mama nas odwiozła samochodem
G. przywiózł mi ciasto z piekarni, moje ulubione i co...zjadłam całe :lup: :Histeria:Od jutra zacznę chodzić pieszo do przedszkola, bo w nic nie wejdę.....

czesc veronika mozesz mi pokozać jaki trakror kupiliscie marcelowi??

TRAKTOR Z PRZYCZEPKĄ + akcesoria akumulator Wawa (1799034715) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem z powrotem:)
Vercia u mnie też wieczorami armagedon i codziennie się zastanawiam czy moje sprzątanie ma jakiś sens.
Super, że Marcelowi się traktor spodobał:)

Ja tez sie czuje wciąz taka spuchnięta i gruba jak świnia, po odstawieniu tabsów przytyłam sporo, potem po tym Dukanie schudała, a teraz mam znowu ponad 5 kg do przodu. I od jakiegoś czasu ograniczam słodycze, nie jem wieczorami, a waga ani drgnie:(

cafe82
witam

ledwo siedze,ja pierdziele

po przedszkolu dobre dwie godziny na placu zabaw
pozniej zakupy
kapanie i wreszcie wszsyscy spia

i andziawchodze w kolejny etap...ja pierdole
z niczym sie nie wyrabiam
i prawie nic juz przy chlopakach nie moge zrobic

No cóz, to jeszcze nie jest najgorszy etap:D
Niedługo będzie: w dupie mam, że nic nie mogę zrobić, ale weźcie mi na chwile te dziecioki!!!:lol:

Vercia Stachu ma takie pudło Lego Creator 700 sztuk, czesto je układa, laski też, ale one raczej pod moim nadzorem, bo sa tam bardzo malutkie części, a one mają różne pomysły. Nie wspomne o tym co się dzieje, gdy wszystkie klocki porozwalają po całej chacie:Histeria: Chociaz z drugiej strony Stasiowi kupiliśmy je jak miał ok. 3 lat i nigdy nie robił takiej rozpierduchy. Lego sa na pewno klockami na lata:yes:
A nie myślałaś o Duplo?

anielinka
Veronica dzięki za pomysły:)
musze coś pokombinować, mama mi mówiła że ma posuszone kłosy zbóż, więc może je pofarbuje i cos tam wykombinuje...

Cafe
jakaś wystawa kwiatów to ma być, ale dla kogo? nie wiem...rodzice mają przyjść, czy co? nie mam pojęcia.
trzymaj się jakos kochana, chyba to trzeba przeczekać i tyle, popatrz na Andzie, ja ona teraz tryska radością jak dzieci poszły do p-kola :Oczko:

:yes::yes::yes:

Hej,
co tu tak cicho?

Stachu od wczoraj od godziny 18-tej nie miał gorączki, zresztą 37,6 to raczej taki stan podgorączkowy. Całą nockę przespał, rano się uparł, że on musi iśc do p-kola, bo będa kończyć jakieś plakaty na konkurs. Namawiałam, prosiła, ale uparł się i polazł. Obiecał, że jakby tylko źle się poczuł to powie Pani, żeby po mnie zadzwoniła. Mam nadzieje, że nie będzie takiej potrzeby.
A ja się zbieram za sprzątanie, wieczorem mam sabat, a w niedziele mamy jechac ze znajomymi do tych Dinozaurów k. Bydgoszczy. Oby tytlko pogoda dopisała.

Cafe współczuje bólu głowy, ja też tak miałam, że przez kilka dni pod rząd budziłam się z takim bólem. Może ciśnienie?

Witam :Oczko:
Dzisiaj czmychnęliśmy rowerkiem do przedszkola...juz dawno się tak nie napedałowalam....zaliczyłam jeszcze targowisko i kawę u mamy...o 9 byłam już w domku :Padnięty: Wstawilam wlaśnie obiad i zaraz zabieram się za sprzatanie totalne i mam jeszcze kilka rzeczy na allegro....

Andzia mamy kilka zestawów duplo ale dla młodego za dziecinne...nie ma co tam układac...wszystkie elementy prawie gotowe...zamówiłam takie LEGO 5508 SKRZYNIA XXL DELUXE -30% - PROMO SZYBKO (1808219960) - Aukcje internetowe Allegro reszta rodzinki zadeklarowała, ze dokupią też coś z lego, jakies drobiazgi i będzie duzy komplet.....

Młody też by nie usiedział w domu....twardo idzie i już.....rano zawsze mówi, ze dzisiaj ostatni raz ale pędzi jak burza.....:yipi::yipi:

Kupilam super odplamiacz na trawę, smarym kleje, farby itp. w sklepie z niemieckimi produktami...super sprawa! SIL SPRAY ODPLAMIACZ UNIWERSALNY 500ml Z NIEMIEC (1811440013) - Aukcje internetowe Allegro naprawdę polecam :yes:

Witam...

U nas dziś w p-kolu było dużo płaczu wszatni, dzieci płakały, a u Amelki na twrazy już było widać jakiś popłoch, ale nie płakała :)
Pogoda u nas jesienna, wieje i co chwile pada...musze dziś jechać wcześniej, skoczyć jeszcze na solarium, kupić pamiątke i takie tam...a z domu nawet nie chce się wychodzić :Padnięty:

Andzia
pewnie Stasiowi nic nie będzie, jakieś przejściowa ta gorączka..oby!
Veronica ale miałas poranną rozgrzewke rowerem :Oczko: daleko masz z domu do p-kola???

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif