Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

dziewczyny ja w pepco, rok temu kupiłam Kacprowi dres za 19,99 i mamy go do dziś w bardzo dobrym stanie tyle, że nogawki i rękawki już krótkawe, muszę go oddać... majtki też mu tam kupuję są super i cena mega mala:) normalnie majtki po 6zł... nie które ciuszki opłaca się tam kupić jeszcze jak sie trafi na dobre gatunkowo

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

andzia
Magda na którą dzis do lekarza?
Mam nadzieje, że Micha żaden kryzys nie dopadnie, on podobnie jak laski płakał jeden dzień, stwierdził, że nie warto, bo w p-kolu jest super i zobaczysz, że będzie już ok!!!
Zapomnaiąłm wczoraj patzreć na te majtasy w Pepco, chociaz już wcześniej trochę dokupiłam i na razie powinno wystarczyć. A wczoraj w szatni czekały na mnie brudne galotki Zosia-panie musiały jej przebrać, bo próbowała sobie sama wytrzeć tyłek po kuopce i nie do końca jej to wyszło:Padnięty:

hahaha
olek tez probuje sam:Szok:
i zawsze 2 bluzki mokrusienkie-nie wiem jak on tam myje te rece

kasioleqq
dziewczyny ja w pepco, rok temu kupiłam Kacprowi dres za 19,99 i mamy go do dziś w bardzo dobrym stanie tyle, że nogawki i rękawki już krótkawe, muszę go oddać... majtki też mu tam kupuję są super i cena mega mala:) normalnie majtki po 6zł... nie które ciuszki opłaca się tam kupić jeszcze jak sie trafi na dobre gatunkowo

Muszę w takim razie chyba przejść się do pepco... Nigdy nawet nie patrzyłam na tamte ciuchy, ale jak mówicie, że są dobre gatunkowo to muszę zobaczyć... Ja małego ostatnio w tesco ubieram:) Ostatnio z przeceny kupiłam mu krótkie rękawki za 10 zł:) Nie opłaca się iść do lumpka...

cafe82
super te spodnie
identyczne jak h&m

Bo to chyba jest h&m?

Ide umyć włosy i coś porobić. Musze na jakieś zakupy, bo obiecałam mężusiowi leczo.
K. ma w sobote urodziny i chciałam mu kupić jakiś ładny wizytownik, musze iść też coś oblukac.
Normalnie o tej godzinie byłabym ju z z laskami na spacerze i miałabym w połowie przygotowany obiad, a dzisiaj jeszcze nawet łóżek nie zaścieliłam:lup:

I ja witam....
U nas dzisiaj bez szalu.....nic się nie zmieniło....rano mlody wstał i od razu nie idę dzisiaj.....nie ubieram się....w koncu znowu nagadalam się jak głupoia, jak to nie jest fajnie, super, dzieci tęsknią.....tarararara....dojechalismy i przed drzwiami placz......pani znowu odrywała go.....pewnie, po chwili się uspokoił ale czy tak już będzie zawsze? przerabialam te sceny jak jeździlismy do T...prze 3 miesiące tak było i nigdy z chęcia nie jechał.....zawsze płacz i odrywanie....ehhhh.....ale jak wraca do domu to mówi dobrze o przedszkolu...podoba się jemu.....
Dzisiaj G. wstal też z zawalonym gardłem....normalnie szpital będzie, jak i Marcel dołączy :lup:

Gosia to koniec tyg i większośc dzieci przeżywa kryzys.....najlepszy jest poniedziałek, do srody dają rade a czwartek to już sie dłuży chodzenie do przedszkola......będzie dobrze!
Anielinka jak twoja twardzielka?
Magda czasem trzeba wydac dużo kasy w słusznej sprawie.....my jak się leczylismy to w sumie wydaliśmy na dobry samochód.....ale dlaczego trzeba z własnej kieszeni...po co te fundusze są :Wściekły:
KasioleQ dobrze dziewczyny piszą, podzwoń, popytaj.....teraz chyba będzie łatwiej niż do 4 latków, bo w przyszłym roku juz będą stałe grupy....przynajmniej u nas tak jest w państwowych......a pewno gdzieś ktoś zrezygnował.....w duzym mieście masz większe mozliwości :yes:
Andzia u nas Marcel śpi ładnie i nic nie mowi o przedszkolu....ale posłuchalabym piosenki albo czegokolwiek....fajne spodnie znalazłaś....

Cafe to fajnie, widze z mamą dogadałaś się :Oczko:
Moja ma dzisiaj urodziny...po przedszkolu idziemy na ciacho:yipi: przyjada też dziadki, więc będzie towarzysko.....jutro odbieram mlodego wcześniej, bo na 15 muszę dojechac do fryzjera, a nie chcę, żeby mnie wcale nie widział.....zejdzie mi do 18 u samego fryzjera, zanim wrócę to będzie wieczór.....

Zjedlismy obiad i G. ruszył do pracy.....normalnie nie pamiętam, kiedy tak normalnie zjedliśmy i pogadaliśmy....jak za starych czasów :yes:

Ide zaraz myś łepetynkę, a od odstawienia hormonów mam jakieś rozstrojenie organizmu...wlosy co chwila tluste, pryszczaje i 5 kg na plusie....::(: ciekawe czy @ dostanę o czasie......lekarz kazal mi się wybrac do endokrynologa....muszę poszukac w okolicy.....

mlodzi padli
znow zaczelo lac
nigdzie sie nie rusze
na 18 mam jazdy i umawiam sie na egz
chcialabym za 2 tyg w sobote,jak da rade

verciamyslisz,ze to jakies tarczycowe sprawy?

wiecie co,olek powyrastal ze wszsytkiego
skarpetki,majtki...bluzki z lata jakies krotkawe sie zrobily,chyba musial wybic w ostatnim czasie
ma teraz porzadeczek,ze hej
to co sie dalo poszlo do worka a reszta bez sentymentu w kosz-nie bede zbierac poplamionych ciuchow

cafe82
mlodzi padli
znow zaczelo lac
nigdzie sie nie rusze

skarpetki,majtki...bluzki z lata jakies krotkawe sie zrobily,chyba musial wybic w ostatnim czasie
to co sie dalo poszlo do worka a reszta bez sentymentu w kosz-nie bede zbierac poplamionych ciuchow

Cafe...kurczę nie wiem......dostałam tęz namiar na dobrego gin ordynatora szpitala....bo niby nie biorę tabletek.....ale mam pco i się z tego nie wyleczę...wkładka odpada bo mam nadżerkę....a najgorsze jest to, ze pco leczy się hormonami, a jesli nie leczysz to są powiklania tego zespolu...tarczyca, cukrzyca, nadciśnienie i nadmierne owłosienie bądź łysienie....i w zasadzie bez tabsów może być tak, ze nie będę miala okresu np. rok.....bo i tak bywało....wszytsko skomplikowane.....dlatego lekarz zalecił zbadać hormony wszystkie i udac sie do endokrynologa.....

Cześć dziewczyny:)
Ja już mam wolne:) Kuba chyba dzisiaj nie leżakował, bo padł już o 18:) przynajmniej matka może poleżeć;)
Udało mi się dzisiaj Kubę odebrać, byłam o 15:55 w przedszkolu:) Fajnie się złożyło bo akurat jego Pani miała już wolne i trochę pogadałyśmy:) Kuba płakał tylko rano... później przychodził do niej i mówił ciągle: "Ja już nie płaczę:)" Zobaczymy jak jutro będzie...
Ja w pracy miałam dzisiaj taki meksyk, że nawet nie wiem jak mi czas zleciał...

My już się meldujemy...imprezka udana....mlody dzisiaj mial brudna bluzkę, a to znaczy, ze zjadł obiadek :yipi: Podobno spal ładnie i długo nie plakał.....a to mnie cieszy:yes: jutro będzie najgorzej, bo to ostatni dzień....doczytałam na tablicy, ze musze kupic jeszcze mydło i papier toaletowy.....kurczę mogliby dac informację na kartce dla każdego dziecka i już...bo na tablicy jest tyyyyyyyyyle informacji, ze dopiero dzisiaj to doczytałam :lup: Byliśmy w drodze powrotnej w biedronie...są fajne zestawy pieczatek dla dzieci po 7 zł i instrumenty muzyczne też ok 7 zl (drewniane) bardzo fajne :yes: kupiliśmy flecik i kołatkę......

gosiammm
Cześć dziewczyny:)
Ja już mam wolne:) Kuba chyba dzisiaj nie leżakował, bo padł już o 18:) przynajmniej matka może poleżeć;)
Udało mi się dzisiaj Kubę odebrać, byłam o 15:55 w przedszkolu:) Fajnie się złożyło bo akurat jego Pani miała już wolne i trochę pogadałyśmy:) Kuba płakał tylko rano... później przychodził do niej i mówił ciągle: "Ja już nie płaczę:)" Zobaczymy jak jutro będzie...
Ja w pracy miałam dzisiaj taki meksyk, że nawet nie wiem jak mi czas zleciał...

Gosia może to jednodniowy kryzysik....

cafe82
mlodzi padli
znow zaczelo lac
nigdzie sie nie rusze

Cafe ja jazda dzisiaj? jak masz mozliwośc tak szybko egzamin rezerwować to zapisuj się...im wczesniej tym lepiej i mniej stresu......ja poplamione daję dla G na szmaty do samochodu.....ale co sortuję to coraz więcej tych poplamionych mamy.....