Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

dziekuje cioteczki za zyczenia:Całus::Całus::Całus:

jakims cudem zdalam,zajebiscie
jak jak andzia mowi,wreszcie z glowy

zmykam do garow
za 2 godziny mamy juz gosci a ja w proszku,ja pierdole

jeszcze na szpery wstapilismy po egzaminie:Oczko:
bylo pelno zabawek..ale ludzi jeszcze wiecej
tylko klocki olasowi wyszukalam...za 2dychy caly karton,taka podrobka duplo ale spoko-z okienkami,plotkami..nawet jakies ludziki sa,fajne

milego dnia
zajrze wieczorkiem

Młody dalej smara na zielono, same kluchy w nosie......o dziwo nie gorączkuje......, boszeee jak ja bym chciala, zeby to dzaidostwo szybko przeszło.....a ja nabawiłam się stanu zapalnego, nie muszę pisac gdzie.....dzisiaj jak wstałam z łózka, to chcialam od razu się położyć...normalnie chodzić nie mogę,a w domu znalazlam tyko clotrimazol.....pewnie odstawilam hormony i od razu coś mi wylazło.....:Histeria:

hej
Boli, kuzwa, ciagle boli. Nie moge normalnie funkcjonowac :( Wszystko mnie drazni i najchetniej dni spedzalabym w samotnosci pod kocem. A w poniedzialek do pracy :(

Michał tez chory. Myslalam, ze bede w nocy wzywac pogotowie. Ehhh, wiecznie cos. Cale szczescie tez bez goraczki, ale z nosa masakra. A jaki powod? A jakze .... ZĄB! Tak, porabany zab, okazalo sie, ze w jednym miejscu piatke ma podpuchnieta, widocznie jakis kawaleczek jeszcze nie wylazl. Tez sobie czas znalazl :(

Siedzimy u mojej mamy, P. wraca z meczu.

Andzia ale sie laseczki rozkrecily. Kilka dni i beda szalec jak w domu. No, ale to juz nie Twoje zmartwienie :)

Mei Filip tez dzielny. Polubi p-kole na pewno. Trzeba dac mu troche czasu. A jak widac juz efekty sa :)

Kasioleqq ale mnie R. rozbawil :hahaha: Podchody jak malolat :lup:
Ale fajnie, ze tak czas spedzilas!

Cafe gratuluje testow. Z glowy juz jedno :)

Magda bidulo odpoczywaj.....a w poniedzialek na cały dzien wracasz do pracy?
Biedny Misiek :Całus: może dzisiaj pomęczy i przejdzie? My juz mamy wszytskie zeby za sobą....i gdyby nie te ropne, zielone gile to całkiem dobrze się czuje młody....ale nie wiadomo co będzie jutro....nie mamy nic na katar, albo przejdzie albo nie.....Magda podajesz coś mlodemu?

magda_79

Michał tez chory. Myslalam, ze bede w nocy wzywac pogotowie. Ehhh, wiecznie cos. Cale szczescie tez bez goraczki, ale z nosa masakra. A jaki powod? A jakze .... ZĄB! Tak, porabany zab, okazalo sie, ze w jednym miejscu piatke ma podpuchnieta, widocznie jakis kawaleczek jeszcze nie wylazl. Tez sobie czas znalazl :(

Nosz kurcze musi byc cos w tym naszym watku... okresy mamy razem, dzieciaki choruja razem... Magda mozemy sobie podac reke... otóż dzisiejsza noc byla najgorsza w naszej 3-letniej karierze:kiepsko: Tylko, że Kubie brakuja jeszcze 2 piatki na dole i kurna wlasnie teraz postanowily wylezc... Maly ma katar, do tego strasznie w nocy bolaly go dziasla i jeszcze dostal rozwolnienia:/ Nosz normalnie masakra:/ Jeczal, rzucal sie... W środku nocy obudzil sie i krzyczal: "mama pomoz, boli, pomoz mama" plakalam razem z nim:( Moj Misiu kochany:( Juz tez myslalam w pewnym momencie, ze zabiore go i pojade na pogotowie... O 5:30 juz postanowil wstac i od tej godziny jestesmy na nogach... W dzien nie bylo najgorzej... musielismy jechac do poznania, zawiezc P. na poprawke i jakos Kuba dawal rade... zobaczymy jak dzisiejsza noc...

Witam :Całus:
Gosia zdrowka dla Kubuli. Przerąbane z tymi choróbskami i zębami:Wściekły: I akurat teraz:Wściekły:

My wstalismy dzisiaj o 7, młody jak spi popołudniu to wstaje rano. Ja się ciesze, bo nie będzie problemu z pobudką.....mam nadzieję, ze jutro pójdziemy do przedszkola........

Magda jak wy się czujecie?

Cafe imprezka udana?

Andzia,Mei, KasioleQ co porabiacie?

hej laski witam niedzielnie:)

jejku widzę że tu chorobowo...ehhh zdróka dla Michasia, Kubusia i Marcela!!!

u nas, ok, w sumie...
bez żadnych rewelacji, dziś idę na ten obiad... nawet sie cieszę zawsze to jakieś urozmaicenie:)
napiszę coś na boku, bo wieczorem czeka mnie kolejna fascynujaca rzecz:)

Kornelia Elżbieta 4000g 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49tv73cu6r3lp1.png

Kacper Mirosław 4050g 60cm

http://www.suwaczki.com/tickers/relgj44jq97z06q8.png

witam

no nie moge sie wyrobic
ani rano ani wieczorem:(

jeszcze raz dziekuje za wszystkie zyczenia
urodziny super
olas zadowolony
goscie jakby sie zmowili i od wiekszosci dostal play doha...ciastoline,wyciskarki,foremki
dzis juz 2 godziny wyciskalismy:Oczko:
traktor
troszke pierdol do przedszkola
ogolnie pierwszy raz moge powiedziec,ze prezenty trafione

i dostalismy prezent od tesciow,uwaga....5 tysiecy...szoook
sprzedali kawalek ziemi
po prostu do dzis nie mozemy dojsc do siebie
kasa lezy w kopercie
jak do nas dotrze to pomyslimy co z tym zrobic
nigdy od nikogo nic nie dostalismy,hehe

zdrowka dla choruszkow
mam nadzieje,ze chlopaki czuje sie juz lepiej

anielinkajuz pare godziny wyjezdzilam,na czwartek jestem umowiona z instruktorem
mysle,ze za jakies 2-3 tygodnie zrobimy podejscie,nie ma co czekac

kurcze troszke zaczynam sie denerwowac jutrzejszym dniem
K nawet zmienil plany i na spokojnie rano odprowadzimy przedszkolaka wszyscy,a co:Oczko:
ja musze jeszcze z pania dyrektor zalatwic sprawy no i z pania porozmawiac,bo nie wiem co i jak

poki co zabieram papcie,ciuszki i juz
no i recznik

hej
Jak tak na szybko, bo mam full pracy. A tylko tydzien na zamkniecie sierpnia :( Czuje sie koszmarnie. nie bede sie nawet wdawac w szczegoly.
Mlody lepiej i idzie do przedszkola. Ale w sobote wieczorem plakac mi sie chcialo, bo i goraczka sie pojawila :(

Cafe wow! Ale tescie zaszaleli. chociaz raz mozna o nich powiedziec: miło! Super, ze i reszta gosci przypasila z prezentami :)
Trzymam kciuki za Olasa! Daj koniecznie znac co i jak :)

Gosia jak Kuba? Wspolczuje takiej nocy :( U nas sam zab nie dal tak w tylek co to chorobsko.

Vercia jak Marcel? Jak Ty sie czujesz?

Kasioleqq ide zaraz na bok, mam nadzieje, ze cos popisalas o swoich spotkaniach :)

WItam z kawką:)
Jeju, jak miło wypić ciepłą kawkę z Wami:)
Laski super, zostały bez płaczu. W sobote zaczęły mi troszkę psikac, już miałam schizy, ale zdusiły jakiegoś dziada w zarodku, bo wczoraj juz zero psików, zero smarów. Niestety dwie nocki mieliśmy koszmarne, budziły się co chwilę z płaczem, same nie wiedziały co chcą, na swój sposób przeżywają to przedszkole.
A wczoraj były u nas dożynki, impreza itp. Nawet fajnie było, Marysię ugryzła osa w policzek, Boze co ja naprzeżywałam, na szczęście nic jej nie wyszło, z początku lekki rumień, a teraz ma tylko malutką kropeczkę...
Spotkałam tez wczoraj kilka mam z p-kola, wszystkie jak jeden mąż skarżyły się, że dzieci kaszlą i smarają, a wszystkie te dzieci widziałam dzisiaj w p-kolu:Wściekły: Nie znoszę czegoś takiego:Wściekły::Wściekły::Wściekły:

Ja pitole, ale chaotyczny tez mój post wyżej:Oczko:

Magda zdrówka dla Michała, jeju myślałam, że te zebole macie już za sobą!!!
Lepszego samopoczucia i spokojnej pracy:Całus:

Vercia fajnie, że marcelowi spodobało się w kinie!!!

Gosia i dla Kubusia zdrówka!!!

Cafe ale teście zaszaleli, nonono::whistle::whistle::whistle:Super.
Ciesze sie, że urodzinki udane i prezenty trafione, wrzucisz jakieś fotki? I koniecznie napisz wrażenia przedszkolne!!!

I ja witam!

Super, że dzieciaki tak bezstresowo zostały w przedszkolu.
Cafe prezenty bomba, a teściowie zaszaleli. :yes:

U nas gile przeszły już wczoraj....w sumie jak dla mnie zdrowy jest.....dzisiaj niestety szal banana w przedszkolu.....cały czas się denerwuję, jak tam będzie....przy wejsciu dalam mlodemu 2 samochody ale nie wiem...dzisiaj nie slyszałam placzu w środku sali.....nie mogę sobie miejsca znaleźć w domu....

wita mama przedszkolaka:Oczko:

olas wkroczyl
powiedzial
dzien dobry jestem olek m......
i tyle go widzialam
z pania chwile pogadalam,pozniej z pania dyrektor
i po 15 go odbiore
dopiero po 15 ale chce mame zabrac ze soba a ona moze po pracy
zaproponowala,ze bedzie go odbierac
fajnie,bo ciezko tam z wozkiem mi wejsc,kilka schodkow,waskie korytarzyki
a tak to luz
nawet jak spotkamy sie pod przedszkolem to ona popilnuje chwile chlopcow a ja skocze po mlodego