Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,
nam bardzo miło minęło popołudnie, mieliśmy małe niespodziewane Kinderparty na działce, wpadły 3 kolezanki z córkami, dwie w ieku lasek, jedna 2-miesięczna:) Powiem Wam, że dopóki nie było Stasia-K. go zabrał na 1,5 h-to było super, dziewczyny tak się bawiły, że w ogóle nie musiałyśmy zwracać na nie uwagi, no a jak Stachurski wrócił to zaczał wymyślac tak dziwaczne zabawy, że obłęd:Padnięty:

Anielinka ale suuuuper, ze jestes :) Az mi sie geba cieszy do monitora :)

Vercia super z tym przedszkolem. U nas tez niby tragedii nie ma jak dziecko jest niesamodzielne, ale moze zle sie czuc w grupie.

Andzia ale ten Twoj Stachursky ostatnio szaleje. Fajne popoludnie!!!

Ja wczoraj juz o 14 wyszlam z prac, bo bardzo zle sie czulam. P. byl w pracy, wiec i tak siedziaam z Michałem. Poszlismy na plac zabaw, ale po 15 min wyszlismy, bo znowu jest problem, ze sa dzieci. Ktos wszedl za Michałem na slizgawke, a ona panika w oczach, szybko zjezdza i ryk :((( Ja nie wiem co sie z nim dzieje. Od pon do p-kola, a on takie akcje ostawia :(

K ma dzis luzniejszy dzien i zabral olasa ze soba
maja po przejechania chyba z 200km
ale mam przynajmniej spokoj,o ile medzenie dwoch dziado mozna nazwac spokojem

a wczoraj dostalam tak w dupe jak dawno nie bylo

i jeszcze sie okazalo,ze zdjecia musze zrobic nowe na prawko
wiec wzielam cala trojke i do fotografa,nie musze mowic jak bylo
juz widze te zdjecia
bylam cala mokra a cisnienie 200
ale pierdziele,wazne zeby byly

Hej:)
Ja już od rana na pełnych obrotach, zupka zrobiona, pranie powieszone, a ropierducha taka, że szkoda słów. Normalnie nie mogę doczekać się września, żeby w końcu na spokojnie wszystko posprzątać.

Cafe ale się uśmiałam z tych zdjeć:hahaha: chociaż jak sobie przypomnę wizyty z całą trójką w jakiś urzędach czy innych publicznych miejscach to mam gęsią skórkę:lol:
Magda kurcze, w Dziwnowie Misiek był bardzo odważny i nie miał żadnego problemu z nawiązaniem kontaktu z dziećmi...pocieszę Cię, że mój Stasiu był dużo mniej odważny od dziewczyn,a w p-kolu nie było żadnych problemów!!!

andzianie ma sie co smiac
trzeba sobie radzic
gdybym jeszcze wiedziala,ze K dzisiaj bedzie wczesniej
ale nic nie mowil wiec polazlam sama

kurde szukam przepisu na tort
ale chyba sobie odpuszcze i upiecze mi taka babeczka,znajoma mamy
bierze 30zl plus skladniki
gdyby nie ten egz to luz
ale jakos nie chce siedziec w pt do nocy w kuchni

a poza tym nigdy tortu nie robilam:Histeria:
na roczek chlopakom zrobie

Czesc kobietki:)
My jednak nie w Warszawie;) tzn. P. w Warszawie, ale jak strajk na kolei odwolali to stwierdzilismy ze pojedzie jednak pociagiem... Zawiozlam go tylko do poznania na pociag, a wiec jestem od 5 na nogach:/ Do tego byla taka mgla od rana i taki ruch na trasie, ze masakra:/ A jeszcze w jednym miejscu ruch wahadłowy i juz mialam wizje, ze jednak pojedziemy do tej Wa-wy bo P. sie na pociag spozni:36_11_13: Ale na szczescie jakos zdazylismy:)

Anielinka super, ze jestes:36_3_15:
Andzia zdjecia bossssskie, oczwiscie tak jak cafe uwazam ze to gdzie wszytskie sikaja jest najlepsze:smile_move:
Cafe wspolczuje tak wczesnych pobudek:kiepsko: Pamietam jak Kuba i Olek byli mali i jak zawsze dwie mialysmy tak wczesnie dyzur na parentingu bo te dwa dziady juz nie spaly:/ Teraz dla mnie to kosmos:36_11_1:
Magda zobaczysz wszystko bedzie dobrze, Misiek pozna dzieci i w koncu sie oswoi...

Dobra lece dalej bo Kuba u rodzicow...

Cafe dzielna bylas z tymi zdjeciami!
I teraz jeszcze o torcie myslisz :lup: Co Cie poczytam to dobija mnie moj leń!

Andzia zajebisty tort!!!
Michał z Dziwnowa a Michał teraz to dwa rozne ludki :(
Zawsze tak jest po wizytach u t. ?Jakos wczesniej nie bylo problemu, a teraz znowu dziecko inne :(

Gosia szkoda, ze nie pojechaliscie. Ale pewnie bylibyscie wykonczeni, a tak to na dzialce z Kuba posiedzisz.

a co do zdjec i innych spraw
juz sie nie pierdziele,naprawde

tam gdzie moge to wchodze z dzieciakami i juz
osttanio sie wkurzylam,bo jest poczta,taka najblizej nas,do ktorej prowadza wyyyysookie schody

trudno
zadzwonilam tym dzwonkiem dla niepelnosprawych
byscie widzialy mine pani z poczty

wlasnie,andzia...ciagle nie mam twojego adresu!

cafe82
magdatak sobie pomyslalam wlasnie,ze moze t go straszy albo co...
jeszcze troszke wytrzymajcie

Juz P. dzisiaj jest w domu, wiec siedza razem.
Nie wiem co ona mu gada, ale to nie to samo dziecko :( Wraca jakis smutny, z fochami.

I tak musze ich wpisac do p-kola, zeby go mogli odbierac, ale psotaram sie ograniczyc to do minimum.

Wczoraj P. powiedzial im o ciazy i znowu pelno gadania. *****, ciagle sie wpierdalaja.
Glupie komentarze, ze moglam najpierw zadbac o wrzody itp. A kuzwa, glaby nie potrafia zrozumiec, ze wrzody mam zaleczone i zawsze ciaza powoduje ich odnowienie.

Potem panika, ze mogl P. nie odbierac Michała. Mialby u nich byc od rana do 21!!!! Porabalo ich! Michal by zwariowal i w jakas depreche wpadl.

Nigdy kuzwa pozytywow nie widza, zadengo swiatelka :( Zawsze musi byc zle.
Po cholere im mowil.

Ufff, ale sie wygadalam!